Hey Dorien, een dik jaar geleden kreeg ik toevallig jou gegevens van iemand. Dat ik sindsdien 2-wekelijks bij jou kan les volgen vind ik nog steeds heerlijk! Ik heb geen eigen paard of verzorgpaard maar word door de lessen bij jou wel geprikkeld om paarden beter te willen begrijpen. Ik was direct enthousiast om je gids te downloaden. Ondertussen heb ik hem al een paar keer opnieuw gelezen en ik vind het een duidelijke, begrijpbare uitleg waar je direct mee aan de slag kan. Geen idee hoe jij dat doet, maar je slaagt er in om je enthousiasme mee te sturen en dat stimuleert me om nog meer te willen weten over paarden. Ik kijk dus weer uit naar de volgende les!

Marijke

Beste Dorien, wat heeft u een geweldige gids gemaakt! Het grootste deel wist ik stiekem al wel, maar het is nu wel een stuk duidelijker. Ik heb na het lezen van de gids veel nagedacht over hoe vaak ik een stapje opzij zet voor mijn paard. Ik zie nu echt in dat ik dit minder moet doen. Je hebt mij (en veel andere mensen) heel erg geholpen. Ga zo door!

anonieme amazone