Wil jij goed zijn met en voor je paard?

Een gepassioneerde amazone als jij wil altijd het beste voor haar paard. Toch heb je – net als iedereen – wel eens een misverstand met je paard. Maar hoe reageer je in zo’n situatie om er snel doorheen te komen en tegelijk de band met je paard te bewaren?

In deze digitale gids ontdek je wat belangrijk is voor je paard om zich goed te voelen en hoe je het best reageert als je paard even niet luistert. Dat is namelijk afhankelijk van de situatie. Soms is het net goed om even streng te zijn en door te zetten, maar op een ander moment heeft je paard gewoon even begrip en vertrouwen nodig.

Lees er meer over in de digitale gids “Het geheim om goed te zijn met en voor paarden”. Nadien weet jij hoe je misverstanden met je paard aanpakt op een manier waarop je tegelijk bouwt aan een relatie die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen.

En is dat niet precies de basis van elk topteam?

digitale gids geheim goed met paarden - dorienlambrechts.com

Reacties van lezers:

Hey Dorien, een dik jaar geleden kreeg ik toevallig jou gegevens van iemand. Dat ik sindsdien 2-wekelijks bij jou kan les volgen vind ik nog steeds heerlijk! Ik heb geen eigen paard of verzorgpaard maar word door de lessen bij jou wel geprikkeld om paarden beter te willen begrijpen. Ik was direct enthousiast om je gids te downloaden. Ondertussen heb ik hem al een paar keer opnieuw gelezen en ik vind het een duidelijke, begrijpbare uitleg waar je direct mee aan de slag kan. Geen idee hoe jij dat doet, maar je slaagt er in om je enthousiasme mee te sturen en dat stimuleert me om nog meer te willen weten over paarden. Ik kijk dus weer uit naar de volgende les!

Marijke

Beste Dorien, wat heeft u een geweldige gids gemaakt! Het grootste deel wist ik stiekem al wel, maar het is nu wel een stuk duidelijker. Ik heb na het lezen van de gids veel nagedacht over hoe vaak ik een stapje opzij zet voor mijn paard. Ik zie nu echt in dat ik dit minder moet doen. Je hebt mij (en veel andere mensen) heel erg geholpen. Ga zo door!

anonieme amazone

digitale gids "het geheim om goed te zijn met en voor paarden" springen vrijheid paard training - dorienlambrechts.com

Wat leer je in deze digitale gids?

Dit is in het kort wat je ontdekt in de digitale gids:

  • Welk type leider je paard nodig heeft en hoe paarden onderling respect winnen
  • 3 redenen en oplossingen waarom je paard (soms) niet luistert
  • Mijn geheime sleutel om je paard beter te begrijpen

Goed zijn met en voor paarden begint met veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. Zonder die elementen bouw je geen sterke connectie met je paard. En voordat je paard hieraan voldoet, is het noodzakelijk dat eerst jij je veilig, gerespecteerd en vol vertrouwen voelt bij je paard. Hoe dat werkt, lees je in deze digitale gids.

Download nu gratis de digitale gids “Het geheim om goed te zijn met en voor paarden” en leer hoe jij en je paard elkaar beter begrijpen.