Durf jij je dromen najagen?

Je hebt zoveel meer potentieel! Ik help je dat te ontdekken.
Ja ik meld mij aan

Herken je dit?

♥ Je voelt dat er meer mogelijk is, maar weet niet wat

♥ Je weet wat je wil, maar hebt geen idee hoe te beginnen

♥ Je hebt een prachtige droom, maar niemand gelooft dat je die kan waarmaken

♥ Je wil krachtiger en met meer vertrouwen in het leven staan

♥ Je wil leren hoe je zelf kan kiezen hoe je dag eruit ziet

♥ Je bent gemotiveerd om te groeien als persoon en zoekt steun van gelijkgestemden

♥ Je weet dat je het mooiste leven waard bent en wil graag investeren in jezelf

Voor wie is het DreamChaser Traject?

Het DreamChaser Traject is speciaal voor mensen zoals jij en ik, die meer uit hun leven willen halen. Middelmaat is niet goed genoeg, we weten dat er meer mogelijk is! Maar wat is er meer mogelijk?

Dat ontdekken we samen tijdens dit traject. Zelf heb ik al een mooi stuk van deze weg afgelegd en ik merk dat er telkens weer andere deuren opengaan. Ik dacht 2 jaar geleden dat ik mijn droom had waargemaakt. Nu merk ik dat het enkel een tussenstap is naar een nog grotere droom, die ik toen nog niet zag.

Mensen vergeten vaak dat ze mogen dromen. Mogelijk omdat de meeste mensen denken dat dromen bedrog zijn. Jij en ik weten dat het niet zo is! Geen toeval dat dit mijn slagzin is:

”If you can dream it, you can do it!”

Zoveel succesvolle mensen uit de geschiedenis hebben ons dit al voorgedaan. Denk aan Henry Ford, de Wright Brothers, Edison, Einstein, Arnold Schwarzenegger en zoveel andere voorbeelden.

Uit ervaring heb ik geleerd dat een droom pas groot genoeg is, als die je angstig maakt. Als we onze echte dromen willen waar maken, is het nodig onze comfortzone te verlaten. De meesten onder ons, hebben hiervoor een ondersteunend duwtje nodig. Dit is wat ik jou met veel enthousiasme, liefde en plezier zal geven. Het is mijn missie om jou en alle anderen dromenjagers te helpen om jullie dromen waar te maken! Net zoals ik dapper blijf werken aan mijn eigen dromen…

  Wat is het resultaat van dit traject?

♥  Meer positiviteit, zelfvertrouwen en de kracht om door te zetten

♥  Gelijkgezinden om je groeiproces te delen en elkaar te blijven ondersteunen

♥  Transformatie, samen werken naar een specifiek resultaat en blijven evolueren

♥  Motivatie om actie te nemen naar je doelen en dromen

♥  Je durft grenzen te stellen en jezelf op de eerste plaats te zetten

♥  Je gaat meer en meer stralen en durft jezelf te zijn

♥  Je weet van aanpakken en blijft verdere stappen zetten, ook na het traject

In 2015 zat ik vol twijfel en angst. Twijfel en angst om de juiste keuze te maken. Twijfel en angst om alles wat ik gewend was, los te laten en een nieuw avontuur te beginnen. Twijfel en  angst om de sprong te maken. Twijfel en angst voor de onzekerheden die ik moest overwinnen. Twijfel en angst omdat plots alles zou veranderen.

Toch was mijn brandend verlangen om mijn droom waar te maken, veel groter dan de twijfel en angst. Met dezelfde twijfel en angst, waagde ik de sprong… De twijfel en angst hebben me nog maanden achtervolgd, maar ik wist dat mijn keuze de juiste was. In de emotionele rollercoaster waarin ik zat, begon stilaan het gevoel van vertrouwen en opluchting sterker te worden. Het was een enorm zware rit, maar helemaal de moeite waard als ik er nu op terugkijk.

Nu, enkele jaren later, geniet ik van het zalige gevoel van vrijheid om elke dag te doen waarvan ik hou. Ik leef mijn droom. Vol vertrouwen ga ik nieuwe uitdagingen aan en WEET ik dat ik ze ook ga overwinnen.

Alles wat ik tijdens dit groeiproces geleerd heb, wil ik graag met jullie delen. Ik ga 6 maanden aan de slag met een selectie van 5 onder jullie, die net zo gemotiveerd zijn om te groeien en hun leven in eigen handen te nemen.

Ben jij een van die 5, die ook intensief aan zijn/ haar eigen proces wil werken? Contacteer me dan vrijblijvend, zodat we samen kunnen kijken of jij klaar bent voor dit intensief groeitraject.

Wat zeggen anderen over Dorien?

Charis Schoovaerts

Tinne van Echelpoel

Rose-Marie van Thielen

Een goede vriend

“You are the only one, who can create the life you deserve”

Droom!

Je hebt een prachtige droom, maar niemand gelooft dat je die kan waarmaken…

Je hebt stiekem een droom, maar je durft hem met niemand te delen…

Je weet wat je wil, maar je hebt geen idee hoe eraan te beginnen…

Je voelt dat er meer mogelijk is, maar twijfelt of je het wel kan…

Je wil verandering, maar durft de sprong niet te wagen…

Doel!

♥ Je haalt meer uit je leven!

♥ Je bent gelukkiger!

♥ Je hebt meer kracht en zelfvertrouwen!

♥ Je droomleven realiseren!

♥ Je ontplooit je ware zelf!

♥ Je hebt meer plezier!

♥ Je stelt je grenzen en leeft intenser!

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die voelt dat hij/zij meer wil in zijn/haar leven en die bereid is hiervoor actie te ondernemen. Hopen en wachten tot het zal gebeuren werkt bij niemand. Wil je verandering in je leven, dan neem je het zelf in handen! Ben je gemotiveerd, maar weet je niet hoe te beginnen? Of heb je steun en motivatie nodig? Die kan ik jou geven! Iedereen heeft iemand nodig die in jou en je dromen durft geloven. Mijn kracht is om het beste in iedereen naar boven te halen. Misschien ontdek ik samen met jou wel potentieel waarvan je zelf niet wist dat het in jou zat?

Wat brengt het me als ik de cursus volg?

Ik ben zelf ervaringsdeskundige en deel graag mijn ervaringen, tips en inzichten. Als je actie neemt, kan je alle doelen bereiken die je voor jezelf stelt. Ik ondersteun, motiveer en inspireer je hierbij, maar je gaat zelf de actie nemen. Je eigen motivatie en inzet is hierbij van cruciaal belang. Lees gerust enkele testimonials om te zien hoe anderen mijn cursussen hebben ervaren.

Waarom kost het zoveel?

Verandering vraagt actie ondernemen. Vooral nieuwe of andere acties dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Dit vraagt een inspanning en investering van jezelf. Ik werk enkel met mensen die voldoende gemotiveerd zijn om te behalen waar ze naar verlangen. Ik help je stap voor stap naar je doelen en dromen toe te werken, de acties komen echter vanuit jezelf. Stel jezelf deze vraag: hoeveel is het je waard om je droomleven te realiseren?

Hoe kan ik de cursussen volgen?

De cursus is voor een gedeelte online en een gedeelte live, zodat we elkaar beter leren kennen. We gaan voor 6 maanden samen, in een beperkte groep, samen op weg naar onze dromen. Vertrouwen is hiervoor belangrijk, zodat jullie openlijk eigen ervaringen durven delen. Dit is belangrijk om elkaar tips en inzichten te geven, waar anderen weer inspiratie van halen. We hebben elk ons eigen proces, maar kunnen van iedereen leren. Woon je te ver, dan kan je ook een aantal cursussen volledig online volgen. Kijk hiervoor even naar ons aanbod.

Wat als ik mijn doelen niet haal?

Het behalen van je doelen, heeft iedereen zelf in de hand. Iedereen groeit op eigen tempo. Niet iedereen kan even snel veranderingen toepassen in zijn/haar leven. Al wat je leert in deze 6 maanden, kan je ook nadien blijven toepassen. Je hebt na dit traject de tools in handen om zelf actie te nemen naar je doelen en dromen. Het belangrijkste blijft actie ondernemen. Stappen zetten in de juiste richting. Kleine stapjes, maar wel blijven stappen. Als je een commitment maakt met jezelf om door te zetten en je blijft dit aanhouden, dan haal jij je doelen. Als je je inzet, zal je heel snel positieve veranderingen merken in je leven. Dat geeft je telkens weer motivatie om door te zetten. Als je start op dit pad van persoonlijke groei, zal je snel merken dat er geen limieten bestaan. Ook na dit traject zijn er nog andere cursussen en workshops die je kan volgen, als je weer even vast zit. Doorzetten is de boodschap en waar een wil is, is een weg!

Heb je nog andere vragen of opmerkingen, buiten alle informatie die je op deze pagina kan vinden?

Ik help je met plezier!

Klik op deze knop en vul het contactformulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.