Online clinic

Begrijp je paard beter

Je paard is (meestal) je beste vriend

 

Als amazone met een groot hart wil het allerbeste voor je paard. Het is je meest dierbare vriend en samen hebben jullie al mooie resultaten bereikt. Toch staat er nog wat op je verlanglijstje. Om daar te komen, botst het soms wel eens tussen jullie. Op die momenten ben je niet zeker of je juist reageert: ben je te hard voor je paard of eerder nog te zacht? Of doe je iets wat je beter niet kan doen?

Vaak denk je: “Kon ik mijn paard maar eens uitleggen wat ik precies bedoel, dan zou alles veel makkelijker zijn.” Zelf weet je goed wat je wil en hoe het eruitziet, maar het lukt (nog) niet om dat samen met je paard uit te voeren. Je wil je paard zo zacht en vriendelijk mogelijk behandelen, maar soms eindigt jullie quality time samen in een gevecht. Dat is niet leuk voor je paard en voor jou nog veel minder, want je voelt je er nadien ontzettend schuldig over.

paard vriendschap team

Spreek de taal van je paard

 

Hoe zou het voor je zijn als je precies weet welke aanpak jouw paard nodig heeft, zodat je op elke situatie kan inspelen. Je weet hoe je een nieuwe oefening aanleert, waarbij je paard makkelijk begrijpt wat je precies wil. Vol vertrouwen weet je wat te doen, wanneer en op welke manier om je paard toch op een zachte en vriendelijke manier te behandelen. Het lijkt alsof jij en je paard dezelfde taal spreken en jullie band is sterker dan ooit.

 

Dat is precies wat ik wil!

 

Hoe dat kan ontdek je tijdens de online clinic “Begrijp je paard beter” op donderdag 24 juni 2021 van 20u00 tot 22u00.

Tijdens het eerste deel leer ik je hoe paarden denken, op welke manier ze reageren en wat de invloed is van jouw attitude en gedrag op je paard. In het tweede deel komen jij en je paard aan bod: ik analyseer en bespreek praktijkvoorbeelden van deelnemers en er is voldoende ruimte voor je vragen.

Als bonus ontvang je nadien de opname, zodat je later alles rustig kan terugkijken.

Wat hebben mijn paard en ik hieraan?

 

Aan het einde van deze online clinic weet je waarom je paard op een bepaalde manier reageert en welke aanpak in die situatie het beste werkt. Je weet wanneer je best zacht of net kordaat reageert op het gedrag van je paard. Nieuwe oefeningen leer je veel sneller aan, want je weet wat je paard nodig heeft om beter te begrijpen wat je wil. Je bent klaar om zelf met je paard een eigen taal te ontwikkelen, waardoor jullie band veel hechter wordt dan ooit.

Kortom, jij en je paard vormen samen een (h)echt team. Het zijn enkel de beste teams die fantastische resultaten behalen en dat gun ik ook jou en je paard van harte.

paard vriendschap team

Je investering voor deze waardevolle online clinic is slechts 47€. Een absolute weggever voor 2 uur praktische kennis en tips die je de dag nadien meteen al kan toepassen bij je paard.

Schrijf je dus meteen in voor deze boeiende avond en volg de online clinic vanuit je favoriete plek bij je thuis.

Wanneer: donderdag 24 juni 2021 van 20u tot 22u

Ik help mensen en paarden elkaar beter begrijpen. – Dorien Lambrechts –

Enkele reacties van andere deelnemers

 De online clinic was heel interessant en leerzaam, veel vragen zijn beantwoord. Vooral over de verschillende karakters van paarden en dat in combinatie met mijn karakter. Zo weet ik ten minste hoe ik het moet aanpakken. Ook de stabielere beenpositie vond ik interessant en hoe ik het stilstaan kan aanpakken. Dankjewel, ik heb er heel veel aan gehad om verder te kunnen werken met mijn paard.

Mavis

Ik vond de online clinic heel boeiend. Mijn beste inzicht tijdens deze clinic is het karakter van het paard en hoe dit kan wisselen, in welke state of mind is het paard en hoe kan ik daar de training op afstemmen.

Yannick

Ik vond de online clinic echt geweldig en er was veel afwisseling. Heel leuk! De uitleg was super duidelijk en heel goed opgebouwd in verschillende delen. Ik heb onder andere geleerd dat er heel veel elementen zijn waarop je je kan baseren om een goede band met je paard op te bouwen. Doe zo verder!

anonieme amazone

Ik vond de online clinic zeer goed. Een leuke afwisseling, daardoor zeker niet te lang. Ideaal !! Mijn beste inzicht is dat ik nog meer moet aanvoelen in welk kwadrant mijn paardje op dat moment is en er dan ook naar handelen.

Manuella

De online clinic was weer heel leerrijk. We krijgen veel tips, je kan weer verder. En het is super leuk dat je de online clinch opnieuw kan bekijken. Mijn beste inzicht is dat attitude heel belangrijk is. Als je zelf voelt dat het niet zal gaan, mag je je plannen veranderen.

Ik vond de online clinic heel boeiend. Mijn beste inzichten komen van de vele concrete voorbeelden.

De online clinic was interessant en boeiend. Mijn beste inzicht: hoe paarden denken, welke oefeningen passen bij welk karakter.

Voor mij was het grotendeels nieuw, maar het was goed te volgen en erg duidelijk. Mijn beste leermoment: de video over opzij gaan van het paard. Het was heel interessant, dankjewel. 

Lieve

Ik vond de online clinic super goed en interessant. Mijn beste inzicht: het gedrag van het paard is een wisselwerking van ons gedrag en hun gedrag.

anonieme amazone

De online clinic bevat veel nuttige info! Ik heb veel notities gemaakt zodat ik er in de praktijk mee aan de slag kan. De tip die mij het meeste helpt is om je paard uit de weide te halen. Bedankt voor alle nuttige informatie. Ik heb weer veel inspiratie voor verschillende oefeningen.

Dorien

Het was heel leerrijk en interessant. Ik vond het zeer goed, duidelijke uitleg met goede voorbeelden. Mijn beste leermomenten: het verband tussen karakter paard & mens en de manier waarop je het aanpakt om je paard stil te laten staan bij het opstappen.

Steffi

Veel gestelde vragen

Wat heb ik nodig om de online clinic te volgen?

Na de betaling ontvang je een e-mail met de bevestiging van je inschrijving en praktische informatie om de online clinic te volgen. Klik net voor de start van de online clinic op de link in de e-mail met de bevestiging. Hiervoor heb je enkel je computer, tablet of smartphone met internetverbinding nodig. Ik raad je aan om te kijken via een pc of laptop, omdat je meer gemak hebt van een groter scherm. Wil je nota’s maken, neem dan pen en papier bij de hand.

Wat als ik er toch niet live bij kan zijn?

Je krijgt nadien toegang tot de opname van de online clinic, zodat je alles kan terugkijken. Kan je er niet bij zijn, bezorg me dan op voorhand je vragen en/of praktijksituaties van jou en je paard via e-mail (contact@dorienlambrechts.com) en dit uiterlijk op maandag voor de start van online clinic. Tijdens de online clinic behandel ik ook jouw vragen, zodat je nadien de antwoorden rustig kan terugkijken via de opname.

 

Heb je nog andere vragen, stuur me dan een e-mail: contact@dorienlambrechts.com