Masterclass

Start nu het leven van je dromen!

Ben jij  de leider of lijder van je leven?

Deze masterclass is voor vrouwen met pit, die hun leven in handen willen nemen en klaar zijn voor actie! Ik deel je hoe ik mijn doelen en dromen stap voor stap realiseer.

Laat je inspireren door de kansen die ik heb genomen, de offers die ik heb gemaakt, de successen die ik heb gevierd en hoeveel bloed, zweet en tranen het me heeft gekost.

Jij bent de enige die je leven kan veranderen.

Neem de verantwoordelijkheid.

Maak de keuze om je leven zelf in handen te nemen.

Ben jij klaar om je leven te gaan LEIDEN?

“Today is the beginning of whatever you want”

Praktisch:

Wanneer: Zondag 6 mei 2018 van 13u30 tot 16u00

Adres: Wonderwijvenhuis, Driemastenbaan 37, B-2160 Wommelgem

Prijs: 27€  (inclusief cursusmateriaal en drank)

De afgelopen jaren heb ik zelf al een aantal mooie dromen gerealiseerd. Afhankelijk van hoe groot ze zijn, kost het soms letterlijk en figuurlijk bloed, zweet en tranen. Wat echter altijd nodig is: doorzetting en focus.

Ik zeg in bijna elke cursus: zet stappen in de goede richting en blijf stappen, hoe klein je stapjes ook zijn. Dat is waardoor je resultaten bereikt, in beweging blijven. Telkens opnieuw de volgende stap in de juiste richting. Stilstaan is geen optie als je je doelen wil bereiken.

Stel jezelf voor hoe je jezelf voelt als je het doel hebt bereikt. Voel je het? Hou dat beeld vast, dat is je grootste motivatie. Het brandend verlangen dat je voelt om dat doel te bereiken, zorgt dat je de actie neemt die nodig is. Zit je ergens vast, geef ik je een zacht duwtje. Ik ondersteun je met eigen ervaringen en tips tijdens de weg die je aflegt.

 

Ik kijk er enorm naar uit om JOU te helpen je leven zelf te gaan leiden!