Community

voor gepassioneerde paardenmensen

Dit is hoe deelnemers de community ervaren:

Zoals jij al heel vaak zei: “Ministapjes en wees er blij mee”. Zelf ben ik veel rustiger, geen frustratie. Ik vind het helemaal geweldig.

Dankzij de community heb ik veel meer plezier en zie je eigenlijk pas wat je nog meer met je paard kan doen. Vroeger was ik er klaar mee na 20 minuten longeren, nu ben ik makkelijk een uur of zelfs langer bezig en ben het nog niet beu.

Door lid te zijn ben ik meer gemotiveerd om te oefenen, het helpt ook om te horen waarmee de anderen bezig zijn. Als er iets minder goed gaat, kan je het in de community opzoeken. Het is leuk om snel terug te vinden hoe je het oplost zonder te wachten tot de volgende Q&A.

Het gaat heel goed, ik heb nu meer geduld, neem kleinere stapjes en ben sneller tevreden. Dat scheelt zoveel! Ik rij nu vaak korter, maar wel meer geconcentreerd. We zetten stapjes vooruit en daar ben ik heel blij om.

Het zijn vaak kleine dingen die wel echt werken en daar word ik zo blij en gelukkig van. Ik ben relaxed en daardoor mijn paard ook. Dan gaat het zo goed! Het geeft me rust dat ik niet meer zoveel “moet” van mezelf.

Samen zetten we steeds een stap dichter naar ons eigen droompaard. Elke stap verder is een stap in de goede richting. Ik ben echt superblij dat jullie zo blij zijn.

Dit is kort en krachtig de samenvatting van onze community: actie, geduld en plezier 😊.

Dorien Lambrechts

Wat is er mooier dan samen dezelfde passie te delen en op die manier elkaar te inspireren?
– Dorien Lambrechts –

Wil jij een sterke band met je paard?

Je hebt het beeld van je ideale paard en weet perfect wat je wil. Helaas is dat niet exact hoe de realiteit is met je eigen paard. Soms heb je het gevoel dat je paard met opzet niet meewerkt en je voelt je ook wel eens onzeker bij je paard. Respect voor je persoonlijke ruimte heeft je paard niet echt, maar hoe pak je dat aan?

Wat je eigenlijk wil: een sterke vertrouwensband met je paard en het gevoel hebben dat jullie elkaar helemaal begrijpen.

Kan dat wel met mijn paard?

Er is een reden waarom jij en je paard elkaar hebben gevonden. Je was vanaf het eerste moment verliefd op je paard of jullie hadden meteen een speciale klik.

Het is ook met jouw paard mogelijk om een relatie te bouwen die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. Tenminste op voorwaarde dat jij bereid bent om te leren van en met je paard.

Sta jij ervoor open om je paard te zien als je beste leermeester?

Yes, dan ben je helemaal klaar voor de volgende stap naar een ijzersterke band tussen jou en je paard.

dorien-lambrechts-dreamteam

Hoe krijg je dan die betere band?

 

Dat is mogelijk als je deelneemt aan mijn community voor gepassioneerde paardenmensen, waar je de basisprincipes leert om samen met je paard een relatie te bouwen die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. Dat is het fundament voor een mooie samenwerking tussen jou en je paard.

En wees gerust, je bent echt niet de enige met uitdagingen 😉.

In de community heb je toegang tot een waardevolle bibliotheek aan video’s met oefeningen voor jou en je paard, onder andere over deze onderwerpen:

  • connectie
  • teamwork
  • trailerladen
  • mentale training
  • grondwerk vertalen in het zadel

Bovendien zijn alle opnames van de vorige Q&A’s en masterclasses beschikbaar tijdens je lidmaatschap.

Connectie

Teamwork

Trailerladen

Tijdens de maand december werken we rond het onderwerp “omgaan met spannende dingen”. Help je paard op een positieve manier kennismaken met nieuwe objecten, zowel op de grond als in het zadel. Zo krijgt je paard steeds meer vertrouwen in jou, de omgeving en in zichzelf. Stap voor stap ontwikkel je een dapperder paard, zodat jullie je samen steeds veiliger voelen in nieuwe situaties.

Wat mag je concreet tijdens de maand december verwachten:

  • nieuwe video’s met oefeningen over het onderwerp “omgaan met spannende dingen”
  • masterclass over “patronen” op donderdag 9 december van 20u00 tot 20u30
  • live Q&A op donderdag 23 december van 20u00 tot 21u00
  • korte live-video’s en posts in de groep ter inspiratie
  • toegang tot alle content van de voorbije maanden

Je krijgt nadien toegang tot de opnames van de masterclass en Q&A om deze te herbekijken, ook als je er niet live bij kan zijn. Het grote voordeel van deze uitzendingen: ik beantwoord live jouw vragen, waardoor je specifieke tips en advies krijgt voor jou en je paard.

Er is echter 1 voorwaarde om die sterke band met je paard te ontwikkelen: je kennis ook toepassen en samen met je paard DOEN. Zonder actie geen resultaat. Net daar zit de grootste kracht van onze community: elkaar inspireren en motiveren, zodat je blijft doen wat nodig is om je paardendoelen te realiseren.

Mentale training

Grondwerk vertalen in het zadel

Omgaan met spannende dingen

Wat levert dit me op?

 

Het resultaat van deze community: een overvloed aan praktische uitleg en tips, waarmee je samen met je paard meteen aan de slag kan en vooruitgang boekt. Dit zorgt voor een betere basis in de relatie tussen jou en je paard.

Door de vele specifieke praktijkvoorbeelden en tips leer je stap voor stap om je paard beter te begrijpen. Dankzij de interactie ontdek je dat ook anderen gelijkaardige uitdagingen hebben met hun paard en leer je van elkaars ervaringen.

Dankzij onze community heb je een hele lijst oefeningen die jou en je paard dichter bij jullie paardendoelen brengen. Je motivatie krijgt een enorme boost en je hebt zelf meer vertrouwen om je grenzen duidelijk aan te geven en te bewaken bij je paard.

En dit is nog maar het begin van een ijzersterke relatie met je paard die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen.

dorien-lambrechts-dreamteam

Je bijdrage voor deze waardevolle community is enkel 25€ per maand.

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle content van de voorbije maanden, er komen nieuwe video’s online en je kan deelnemen aan een live masterclass en Q&A. Je krijgt nadien toegang tot de opnames om deze te herbekijken, ook als je er niet live bij kan zijn.

Het grote voordeel van deze uitzendingen: ik beantwoord live jouw vragen, waardoor je specifieke tips en advies krijgt voor jou en je paard.

Nog een extra voordeel enkel voor community leden: je krijgt een speciale ledenkorting op individuele begeleiding (online of op jouw locatie).

Heb je nog vragen over deze community: stuur me een e-mail en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk. Mogen we jou en je paard verwelkomen in onze inspirerende en positieve groep?

Great communication begins with connection. 
Oprah Winfrey –

Enkele reacties van enthousiaste deelnemers:

Hoi Dorien, ik ben zo trots op mijn paard en mezelf, omdat we sprongetjes maken en daar bedoel ik niet springen mee, maar dat het na jouw aanwijzingen, nu stuk beter gaat. Meer geduld en tevreden zijn met kleine stapjes, is het sleutelwoord.

Je hebt interessante onderwerpen die je goed en duidelijk verteld. Een van mijn grootste leermomenten: duidelijk zijn naar je paard (en dan ook echt duidelijk) en geduld hebben met de oefeningen. De community is zeker een aanrader: leerzaam en mooi om dingen te kunnen delen.

Ans

Voor mij is de community de motivatie om terug met mijn paard bezig te zijn.

anonieme amazone

Ik ben gestart omdat ik meer met de paarden bezig wil zijn en hen begrijpen, met de community heb ik al redelijk wat bijgeleerd. Een mooi inzicht: dat je geduld mag hebben en blij kan zijn met wat al wel goed is.

Romy

Je hebt meer gegeven dan voorstelbaar!! Ik heb geleerd dat kleine stapjes al grote stappen zijn. En een gemaakte stap blijft zowel bij mij, als bij mijn paard niet direct op dat niveau staan.

De community is een aanrader voor wie meer wil leren en connectie met mensen die ook anders met hun paard om willen gaan.

Mara-Naomi

Heel leerrijk, door jou filmpjes en fantastische uitleg leer ik heel veel. Ik heb ook nog een lange weg te gaan en oefen met grondwerk vooral om het wederzijdse vertrouwen op te bouwen. We kunnen altijd leren van elkaar.

Patricia

Veelgestelde vragen

Ik kan de masterclass of Q&A niet (volledig) live bijwonen: geen probleem, je krijgt na de uitzending toegang tot de opname. Zo lang je lid bent van de community kan je deze opname onbeperkt herbekijken (ook handig voor notities).

Ik ben er niet op de dag dat de video’s met oefeningen online komen: de video’s komen in een online omgeving waar je toegang tot hebt zo lang je lid bent van de community. Nadat ze online komen, kan je eender wanneer en hoe vaak je wil de video bekijken. Oefenen met je paard doe je ook helemaal op je eigen tempo. 

Ik ben niet zo voor het online gebeuren: dat snap ik, zelf verkies ik ook om clinics te geven “in het echt”. Het geeft jou en je paard echter de kans om eender vanop welke locatie gebruik te maken van mijn advies en kennis voor een uitzonderlijk lage bijdrage. Zo heeft alles weer zijn voordeel 😊.

Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd: nee, je lidmaatschap is enkel geldig voor de maand december 2021. Aan het einde van de maand heb je de mogelijkheid om dit te verlengen, hiervoor ontvang je een e-mail met een nieuwe betaallink. Je kiest zelf of je nog verder deelneemt. Bij stopzetting van je lidmaatschap heb je geen toegang meer tot de groep en alle inhoud vanaf 1 januari 2022.

Heb je nog vragen of heb je specifieke begeleiding nodig met je paard, neem dan contact met me op. Stuur me een e-mail (contact@dorienlambrechts.com) en dan bekijken we samen welke oplossing het beste past bij de huidige situatie van jou en je paard.