Community

voor gepassioneerde paardenmensen

Dit is hoe deelnemers de community ervaren:

Ik gun je een volle community want je maakt echt het verschil! Al je tips schrijf ik in een boekje en af en toe lees ik dat terug. Uiteraard doe ik ook de oefeningen. Het is prettig om in alle rust een en ander te volgen want het blijft bij mij zo beter hangen dan in een live les.

Heel blij met alles wat je ons leert. Het is echt een verrijking, dankjewel!!

Ik heb je tips opgepakt en het GEDAAN! Vandaag een topdag. Andere dag weer iets anders, maar je hebt me op een positieve weg gezet! 

Dank je, ik groei ervan. Dat jij het zo goed uitlegt, maakt het ook zo leuk. Wij krijgen wat jij hebt beloofd.

Door lid te zijn ben ik meer gemotiveerd om te oefenen, het helpt ook om te horen waarmee de anderen bezig zijn. Als er iets minder goed gaat, kan je het in de community opzoeken. Het is leuk om snel terug te vinden hoe je het oplost zonder te wachten tot de volgende Q&A.

Zoals jij al heel vaak zei: “Ministapjes en wees er blij mee”. Zelf ben ik veel rustiger, geen frustratie. Ik vind het helemaal geweldig.

Dankzij de community heb ik veel meer plezier en zie je eigenlijk pas wat je nog meer met je paard kan doen. Vroeger was ik er klaar mee na 20 minuten longeren, nu ben ik makkelijk een uur of zelfs langer bezig en ben het nog niet beu.

Het gaat heel goed, ik heb nu meer geduld, neem kleinere stapjes en ben sneller tevreden. Dat scheelt zoveel! Ik rij nu vaak korter, maar wel meer geconcentreerd. We zetten stapjes vooruit en daar ben ik heel blij om.

Het zijn vaak kleine dingen die wel echt werken en daar word ik zo blij en gelukkig van. Ik ben relaxed en daardoor mijn paard ook. Dan gaat het zo goed! Het geeft me rust dat ik niet meer zoveel “moet” van mezelf.

Ik ben nog niet zo lang bij jullie gekomen en alles gaat al zoveel beter door deze training. Doordat jij zo positief bent, heb ik nu echt zin om naar mijn paarden te gaan. Het maakt me echt niets meer uit of het regent of vriest, omdat je ook zoveel kleine dingetjes kan doen.

Zonder de community was ik niet waar ik nu sta en dat al na 2 maanden, bedankt daarvoor!

Het verschil tussen januari en december 2021? Simpel: ik ben veel meer en veel actiever met mijn paardjes bezig. Dit heb ik te danken aan jou, Dorien, en aan de vrienden van de community!

Elke Q&A, elk filmpje geeft me telkens weer een motivatieboost! En het resultaat is natuurlijk een betere communicatie, een betere samenwerking enzovoort. Dankjewel!

Ann

Samen zetten we steeds een stap dichter naar ons eigen droompaard. Elke stap verder is een stap in de goede richting. Ik ben echt superblij dat jullie zo blij zijn.

Dit is kort en krachtig de samenvatting van onze community: actie, geduld en plezier 😊.

Dorien Lambrechts

Wat is er mooier dan samen dezelfde passie te delen en op die manier elkaar te inspireren?
– Dorien Lambrechts –

Wil jij een sterke band met je paard?

Je hebt het beeld van je ideale paard en weet perfect wat je wil. Helaas is dat niet exact hoe de realiteit is met je eigen paard. Soms heb je het gevoel dat je paard met opzet niet meewerkt en je voelt je ook wel eens onzeker bij je paard. Respect voor je persoonlijke ruimte heeft je paard niet echt, maar hoe pak je dat aan?

Wat je eigenlijk wil: een sterke vertrouwensband met je paard en het gevoel hebben dat jullie elkaar helemaal begrijpen.

Kan dat wel met mijn paard?

Er is een reden waarom jij en je paard elkaar hebben gevonden. Je was vanaf het eerste moment verliefd op je paard of jullie hadden meteen een speciale klik.

Het is ook met jouw paard mogelijk om een relatie te bouwen die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. Tenminste op voorwaarde dat jij bereid bent om te leren van en met je paard.

Sta jij ervoor open om je paard te zien als je beste leermeester?

Yes, dan ben je helemaal klaar voor de volgende stap naar een ijzersterke band tussen jou en je paard.

dorien-lambrechts-dreamteam

vHoe krijg je dan die betere band?

 

Dat is mogelijk als je deelneemt aan mijn community voor gepassioneerde paardenmensen, waar je de basisprincipes leert om samen met je paard een relatie te bouwen die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. Dat is het fundament voor een mooie samenwerking tussen jou en je paard.

En wees gerust, je bent echt niet de enige met uitdagingen 😉.

In de community heb je toegang tot een waardevolle bibliotheek aan video’s met oefeningen voor jou en je paard, onder andere over deze onderwerpen:

 • connectie
 • teamwork
 • trailerladen
 • mentale training
 • grondwerk vertalen in het zadel
 • omgaan met spannende dingen
 • grondwerk in vrijheid
 • de basis van grondwerk
 • video’s en fragmenten uit de praktijk
 • video’s “Achter de schermen” van eigen trainingssessies
 • leuke challenges om de samenwerking met je paard te testen

Bovendien zijn alle opnames van de vorige Q&A’s en masterclasses beschikbaar tijdens je lidmaatschap.

Connectie

Teamwork

Trailerladen

Tijdens de volgende maanden werken we rond diverse onderwerpen om je connectie en communicatie met je paard te versterken, zowel naast je paard (ook bij grondwerk) als in het zadel.

Bouw samen met je paard aan een ijzersterke connectie, geniet van een hechte band en verfijn jullie communicatie zodat je signalen steeds subtieler zijn en je vanuit harmonie samenwerkt met je paard.

Wat mag je concreet tijdens deze 3 maanden verwachten:

 • nieuwe video’s met oefeningen en praktijkcases op 4 en 18 april, 2 en 16 mei, 6 en 20 juni
 • live masterclass op 9 april, 7 mei en 13 juni, telkens van 20u00 tot 20u30
 • live Q&A op 25 april, 23 mei en 27 juni, telkens van 20u00 tot 21u00
 • korte live-video’s ter inspiratie
 • toegang tot alle content van de voorbije maanden

Je krijgt nadien toegang tot de opnames van de masterclass en Q&A om deze te herbekijken, ook als je er niet live bij kan zijn. Het grote voordeel van deze uitzendingen: ik beantwoord live jouw vragen, waardoor je specifieke tips en advies krijgt voor jou en je paard.

Er is echter een belangrijke voorwaarde om die sterke band met je paard te ontwikkelen: je kennis ook toepassen en samen met je paard DOEN. Zonder actie geen resultaat. Net daar zit de grootste kracht van onze community: elkaar inspireren en motiveren, zodat je blijft doen wat nodig is om je paardendoelen te realiseren.

Mentale training

Grondwerk vertalen in het zadel

Omgaan met spannende dingen

Wat levert dit me op?

 

Het resultaat van deze community: een overvloed aan praktische uitleg en tips, waarmee je samen met je paard meteen aan de slag kan en vooruitgang boekt. Dit zorgt voor een betere basis in de relatie tussen jou en je paard.

Door de vele specifieke praktijkvoorbeelden en tips leer je stap voor stap om je paard beter te begrijpen. Dankzij de interactie ontdek je dat ook anderen gelijkaardige uitdagingen hebben met hun paard en leer je van elkaars ervaringen.

Dankzij onze community heb je een hele lijst oefeningen die jou en je paard dichter bij jullie paardendoelen brengen. Je motivatie krijgt een enorme boost en je hebt zelf meer vertrouwen om je grenzen duidelijk aan te geven en te bewaken bij je paard.

En dit is nog maar het begin van een ijzersterke relatie met je paard die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen.

dorien-lambrechts-dreamteam

Je bijdrage voor deze waardevolle community is 145 euro voor 3 maanden.

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle content van de voorbije maanden, er komen nieuwe video’s online en je kan elke maand deelnemen aan een live masterclass en Q&A. Je krijgt nadien toegang tot de opnames om deze te herbekijken, ook als je er niet live bij kan zijn.

Het grote voordeel van deze uitzendingen: ik beantwoord live jouw vragen, waardoor je specifieke tips en advies krijgt voor jou en je paard.

Heb je nog vragen over deze community: stuur me een e-mail en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk. Mogen we jou en je paard verwelkomen in onze inspirerende en positieve groep?

Great communication begins with connection. 
Oprah Winfrey –

Enkele reacties van enthousiaste deelnemers:

Jouw opmerkingen “10 á 15 min oefenen is oké”, “stapje voor stapje”, “focus op wat je wilt doen”, en vooral…… “DOEN !!!” had ik enorm in mijn systeem. Ik heb ook de neiging om altijd maar uitvluchten te bedenken om dingen maar niet te doen, en nu dacht ik DOEN !!

Na het oefenen zijn we dus van het terrein afgegaan en ik had me voorgenomen een stukje te wandelen. Gewoonlijk gaat zijn hoofd overal naar beneden voor gras, trekt hij me opzij, of blijft hij staan omdat hij niet verder wil, maar nu gingen we gewoon!!! Hij was bij mij en liep met mij. Ik was megatrots op hem en super blij!!

Dankjewel voor wat we NU al hebben geleerd en wat al zó anders is. Ik kijk uit naar de rest !! 🙂

Ellen

Hoi Dorien, ik ben zo trots op mijn paard en mezelf, omdat we sprongetjes maken en daar bedoel ik niet springen mee, maar dat het na jouw aanwijzingen, nu stuk beter gaat. Meer geduld en tevreden zijn met kleine stapjes, is het sleutelwoord.

Je hebt interessante onderwerpen die je goed en duidelijk vertelt. Een van mijn grootste leermomenten: duidelijk zijn naar je paard (en dan ook echt duidelijk) en geduld hebben met de oefeningen. De community is zeker een aanrader: leerzaam en mooi om dingen te kunnen delen.

Ans

Voor mij is de community de motivatie om terug met mijn paard bezig te zijn.

Ik had niet verwacht dat de community zo inspirerend zou werken.

Echt heel leuk!

Ik ben gestart omdat ik meer met de paarden bezig wil zijn en hen begrijpen, met de community heb ik al redelijk wat bijgeleerd. Een mooi inzicht: dat je geduld mag hebben en blij kan zijn met wat al wel goed is.

Romy

Je hebt meer gegeven dan voorstelbaar!! Ik heb geleerd dat kleine stapjes al grote stappen zijn. En een gemaakte stap blijft zowel bij mij, als bij mijn paard niet direct op dat niveau staan.

De community is een aanrader voor wie meer wil leren en connectie met mensen die ook anders met hun paard om willen gaan.

Mara-Naomi

Heel leerrijk, door jou filmpjes en fantastische uitleg leer ik heel veel. Ik heb ook nog een lange weg te gaan en oefen met grondwerk vooral om het wederzijdse vertrouwen op te bouwen. We kunnen altijd leren van elkaar.

Patricia

Veelgestelde vragen

Ik kan de masterclass of Q&A niet (volledig) live bijwonen: geen probleem, je krijgt na de uitzending toegang tot de opname. Zo lang je lid bent van de community kan je deze opname onbeperkt herbekijken (ook handig voor notities).

Ik heb een vraag maar kan niet live deelnemen aan de Q&A: stuur me op voorhand je vraag en ik neem deze mee tijdens de uitzending, zodat je het antwoord later in de opname kan bekijken. Voor alles is er een oplossing 😉.

Ik ben er niet op de dag dat de video’s met oefeningen online komen: de video’s komen in een online omgeving waar je toegang tot hebt zo lang je lid bent van de community. Nadat ze online komen, kan je eender wanneer en hoe vaak je wil de video bekijken. Oefenen met je paard doe je ook helemaal op je eigen tempo. 

Ik ben niet zo voor het online gebeuren: dat snap ik, zelf verkies ik ook om clinics te geven “in het echt”. Het geeft jou en je paard echter de kans om eender vanop welke locatie gebruik te maken van mijn advies en kennis voor een uitzonderlijk lage bijdrage. Zo heeft alles weer zijn voordeel 😁.

Ik heb geen tijd/zin om na het werk nog achter de computer te zitten: helemaal mee eens, precies daarom is dit een DOE-programma. De lesvideo’s zijn bewust kort (gemiddeld 10 minuten). De bedoeling is dat je 1 video bekijkt en daarna samen met je paard oefent . Als dat lukt, ga je verder naar de volgende lesvideo. Trouwens, de opnames van masterclasses en Q&A’s kan je rustig beluisteren tijdens huishoudelijke taken, zodat je het leerrijke aan het noodzakelijke koppelt 😉.

Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd: nee, je lidmaatschap is enkel geldig voor een periode van 3 maanden. Aan het einde van de laatste maand heb je de mogelijkheid om dit te verlengen, hiervoor ontvang je een e-mail met een nieuwe betaallink. Je kiest zelf of je nog verder deelneemt. Bij stopzetting van je lidmaatschap heb je geen toegang meer tot de groep en alle inhoud vanaf de 1e dag van de volgende maand.

Heb je nog vragen of heb je specifieke begeleiding nodig met je paard, neem dan contact met me op. Stuur me een e-mail (contact@dorienlambrechts.com) en dan bekijken we samen welke oplossing het beste past bij de huidige situatie van jou en je paard.