Privé clinic

Op jouw locatie
samen met je paard

Voor de snelle beslissers 😉

 

Unieke clinic voor jou en je paard

 

  • Wat: privé clinic van 3 uur samen met je paard op jouw locatie
  • Bonus: individuele live (video)coachingsessie van 50 minuten
  • Doel: jij en je paard een (nog) betere match

Resultaat van deze privé clinic

  • Je weet wat te doen om je paardendoel te bereiken
  • Je kent de aanpak voor kleine (of grote) irritaties en uitdagingen
  • Extra kennis om beter in te spelen op de reacties van je paard
  • Bevestiging dat je paard jou echt wel leuk vindt
  • Praktische tips om jullie band nog sterker te maken

Een fantastisch voordeel: ik kom zelf naar je toe, dus geen tijdverlies voor jou en bovendien geen laad- of vervoerstress voor je paard.

Weet je hiermee genoeg en zeg je “Jaaa, dit wil ik!”,
druk dan op de knop om je privé clinic te reserveren.

dorien-lambrechts-dreamteam

Wil je graag eerst nog wat meer uitleg, lees dan hieronder verder.

Wat ik doe: amazones en hun paarden dichter bij elkaar brengen. – Dorien Lambrechts –

Ben jij (net niet) de ideale match met je paard?

Jij bent een ambitieuze amazone met uitdagende doelen voor jou en je paard en tegelijkertijd wil je ook het allerbeste voor je paard? Lees dan zeker verder.

Je weet wat je samen met je paard wil bereiken, maar het loopt niet echt makkelijk. Het beeld dat je wil zit duidelijk in je hoofd, maar de werkelijkheid lijkt er nog zo ver van weg. Het voelt alsof je paard niet meewerkt of je zelfs niet leuk vindt, waardoor je onzeker bent of het je wel gaat lukken. Nochtans ben je gewend dat jouw aanpak meteen lukte bij andere paarden.

Als je heel eerlijk bent, brengt deze situatie je steeds meer frustratie. Je raakt steeds meer gedemotiveerd en gelooft eigenlijk niet echt dat je doel mogelijk is met je paard. Je bent bijna ten einde raad, soms twijfel je zelfs of dit paard wel echt bij je past. Aan de andere kant is je paard superlief, dus je wil er eigenlijk ook niet aan denken om het te verkopen. Uiteindelijk heb je ook al veel tijd en geld geïnvesteerd in je paard, dus dat zou echt wel jammer zijn.

Kan dat wel met dit paard?

Stel jezelf eens een andere vraag, namelijk: “Hoe vormen mijn paard en ik een goede match?”.

Daar ligt namelijk de kern van de oplossing. Bovendien is dat echt mogelijk, tenminste als je bereid bent om te doen wat nodig is. Als jij klaar bent om anders naar je paard te leren kijken en jullie samenwerking naar een volgend level te brengen, dan vormen ook jij en je paard een mooie match.

Droomt niet elke ambitieuze amazone ervan om een echt superteam te vormen met haar paard?

dorien-lambrechts-dreamteam

Hoe krijgen we dan die betere match?

 

Dat is mogelijk met een privé clinic van 3 uur samen met je paard op jouw locatie. Bovendien krijg je als bonus nadien een individuele online coachingssessie van 50 minuten.

Een fantastisch voordeel: ik kom zelf naar je toe, dus geen tijdverlies voor jou en bovendien geen laad- of vervoerstress voor je paard.

Wat levert dit me op?

 

Het resultaat van deze privé clinic: je merkt dat jij en je paard een stevige basis gevormd hebben om samen een echte match te zijn. Je weet wat je nodig hebt om je paardendoel te bereiken en op welke manier je alle kleine (en grote) irritaties en uitdagingen aanpakt. Dankzij je extra kennis speel je veel beter in op de reacties van je paard.

Verder voel je duidelijk wat er nog meer mogelijk is als jullie een echt superteam vormen. En nogmaals: als je bereid bent om te doen wat nodig is, dan is ook (bijna 😉) alles mogelijk voor jou en je paard.

Aan het einde van deze privé clinic heb je vertrouwen dat jij samen met je paard je doel gaat bereiken. Je bent weer gemotiveerd en weet welke aanpak je paard nodig heeft om samen te werken als een echt team. Bovendien heb je bevestiging dat je paard ook jou echt wel leuk vindt en heb je extra kennis om jullie band nog veel sterker te maken.

En dit is nog maar het begin van jouw eigen superpaard.

Dorien Lambrechts paarden dreamteam leiderschap respect vertrouwen veiligheid

Je investering voor deze privé clinic is 379€. Hiervoor kom ik naar jouw locatie en begeleid ik jou en je paard gedurende 3 uur. Bovendien krijg je als bonus een individuele online coachingssessie van 50 minuten.

Deze all-in prijs is geldig in Vlaanderen en Zuid-Nederland, voor andere locaties worden vervoerskosten aangerekend (0,35€ per km).

 

Coming together is a beginning, staying together is progress and
working together is succes. – Henry Ford –

Reacties van amazones die eerder met me hebben samengewerkt:

Dit zouden alle mensen met paarden moeten weten. De wereld zou er dan veel mooier uitzien, zeker voor paarden. Mensen en paarden leren elkaar nog beter begrijpen en dat creëert rust. Het is een prachtige aanvulling op paardrijden. Bovendien is het geweldig hoeveel ik bijgeleerd heb over paarden én ook over mezelf. Het heeft mijn vertrouwen een extra boost gegeven.

anonieme amazone

Het mooiste inzicht: paard en mens kunnen samen een mooi geheel vormen op een rustige manier. Ik heb zelfs meer vertrouwen gekregen en geleerd dat wanneer iets niet meteen lukt, je gerust een stapje terug mag zetten. En ik heb ook geleerd om meer geduld te hebben.

anonieme amazone

Mijn resultaten: ik heb angsten overwonnen, beter en met meer diepgang leren omgaan met paarden, een goede basis ontwikkeld om signalen en de fijngevoeligheid van paarden beter te begrijpen, grenzen leren bepalen en ik sta nu met meer zelfvertrouwen stevig in mijn schoenen. Er is voor mij een nieuwe wereld opengegaan over paarden. Een welgemeende dankjewel.

anonieme amazone

Dit raad ik iedereen aan die met paarden werkt. Je leert op een hele andere manier met paarden omgaan en je krijgt er een andere kijk op. Les na les voel ik dat het paard meer respect voor me toont. Het lijkt zelfs alsof het paard steeds kleiner wordt en ik groter.

anonieme amazone

Heb je nog vragen of ben je niet zeker of deze privé clinic momenteel iets voor jou en je paard is, neem dan contact met me op.

Stuur me een e-mail (contact@dorienlambrechts.com) en dan bekijken we samen welke oplossing het beste bij jullie past.