Mijn missie is om de wereld te verbeteren. Een hele klus, waar we met zijn allen samen aan werken. Als iedereen een beetje helpt, realiseren we samen mooie resultaten.

De beste manier om de wereld te verbeteren, is te beginnen bij onszelf. De belangrijkste waarden in mijn leven zijn eerlijkheid, integriteit, dankbaarheid, respect en vertrouwen. Elke dag pas ik deze waarden toe. Dat verwacht ik ook van de mensen waarmee ik mag samenwerken. Zo zijn we samen een voorbeeld voor anderen.

Vaak gebruik ik de bekende quote van Henry Ford:

“Als je denkt dat je iets kan, of je denkt dat je iets niet kan, je hebt steeds gelijk.” 

Ik doe mijn best om hiervan elke dag zelf een goed voorbeeld te zijn, door te doen wat ik met liefde en plezier doe. Mensen zeggen vaak tegen me dat ik heel naturel ben, doe wat ik graag doe en mensen aan het denken zet. Een mooi compliment, waar ik heel dankbaar voor ben.

Mijn werk voelt niet als werk, het is mijn passie. Om dit te bereiken, heb ik enorm spannende sprongen in het diepe moeten wagen. Een hele uitdaging, maar mijn verlangen was groter dan de angst. Ik wist niet precies wat er op mijn pad zou komen, ik voelde gewoon dat ik het moest doen. Ja, die weg heeft ook obstakels en soms is het een hele uitdaging die te overwinnen. Elke ervaring, positief of negatief, heeft me gemaakt wie ik nu ben.

Ik investeer nog elke dag in mijn persoonlijke groei. Want als we stoppen met groeien, stoppen we met “echt” te leven. Sinds mijn kindertijd ben ik fan van Pippi Langkous. Een van de belangrijkste dingen die je me vaak hoort zeggen, is haar beroemde quote:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Ik daag jullie uit om ook volgens die gedachte te gaan leven. Heb je hulp nodig, dan ben ik er om je te ondersteunen. Ik help mensen om te geloven in zichzelf, hun dromen en hun potentieel. Ik geloof in jou en je potentieel, ook als je het zelf (nog) niet ziet. Iedereen heeft een levensmissie. Ken jij die van jou?