Wil jij ultiem vertrouwen ervaren met je paard?

dorien-lambrechts-dreamteam

Wat leer je in deze digitale gids?

Dit is in het kort wat je ontdekt in de digitale gids:

 

  • Welk type leider je paard nodig heeft
  • Hoe je het respect van je paard verdient
  • 3 redenen en oplossingen waarom je paard (soms) niet luistert
  • Mijn geheime sleutel om je paard beter te begrijpen

Goed zijn met en voor paarden begint met veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. Zonder die elementen bouw je geen sterke connectie met je paard. En voordat je paard hieraan voldoet, is het noodzakelijk dat eerst jij je veilig, gerespecteerd en vol vertrouwen voelt bij je paard. Hoe dat werkt, lees je in deze digitale gids.

Download nu gratis de digitale gids “Het geheim om goed te zijn met en voor paarden” en leer hoe jij en je paard elkaar beter begrijpen.

Reacties van lezers:

Hey Dorien, een dik jaar geleden kreeg ik toevallig jou gegevens van iemand. Dat ik sindsdien 2-wekelijks bij jou kan les volgen vind ik nog steeds heerlijk! Ik heb geen eigen paard of verzorgpaard maar word door de lessen bij jou wel geprikkeld om paarden beter te willen begrijpen. Ik was direct enthousiast om je gids te downloaden. Ondertussen heb ik hem al een paar keer opnieuw gelezen en ik vind het een duidelijke, begrijpbare uitleg waar je direct mee aan de slag kan. Geen idee hoe jij dat doet, maar je slaagt er in om je enthousiasme mee te sturen en dat stimuleert me om nog meer te willen weten over paarden. Ik kijk dus weer uit naar de volgende les!

Marijke

Beste Dorien, wat heeft u een geweldige gids gemaakt! Het grootste deel wist ik stiekem al wel, maar het is nu wel een stuk duidelijker. Ik heb na het lezen van de gids veel nagedacht over hoe vaak ik een stapje opzij zet voor mijn paard. Ik zie nu echt in dat ik dit minder moet doen. Je hebt mij (en veel andere mensen) heel erg geholpen. Ga zo door!

anonieme amazone

Ik heb recent mijn eerste eigen paard gekocht zelfs na 5 jaar niet meer gereden te hebben. Mijn paard staat thuis gestald en ik kan dus ook niet rekenen op advies van andere paardeneigenaren en daarom ging ik opzoek naar concrete tips om een goede band met hem te krijgen. Precies zoals je zegt gebaseerd op vertrouwen en respect.

Het belang van grondwerk was me al heel snel weer duidelijk. En hier werken we dan ook aan door het inbouwen van kleine oefeningen.

Ik vind het vooral super dat je deze info beschikbaar stelt zonder er zelfs iets voor te vragen. Absoluut een aanrader.

Stephanie

Beste Dorien,

Bedankt voor de gratis digitale gids ‘De geheime sleutel om goed te zijn met en voor paarden’. Ik heb hem heel snel en met veel aandacht gelezen.

Uit jouw digitale gids, kon ik vertrouwen en passie halen. Ik zou heel graag een betere band krijgen met mijn paardje, vol vertrouwen kunnen rijden en wandelen met hem. Het gevoel hebben dat hij ook blij is om me te zien en graag wil werken met me. 

Carolien

He Dorien, ik vind jou digitale gids zeer interessant! Ik heb een paard van 5 jaar die volop in zijn puberfase zit. 😏 Dit maakt het voor mij niet makkelijk om juist met hem te communiceren. Hij test mij uit en staakt soms als ik hem van de wei haal. Hij maakt er een spelletje van … Ik probeer dan te begrijpen waarom hij dit doet en begripvol zijn maar denk niet dat dat altijd de juiste oplossing is. 

Onder het zadel moet hij nog veel leren en daarom neem ik met hem 1x week dressuur les. Hij valt namelijk veel op de binnenschouder.

Ik probeer in alles geduldig te zijn en hopelijk krijg ik na verloop van tijd ook een heel goede band met hem.

Nadia

Ik heb je gids gelezen, super om het gedrag van je paard in 3 categorieën te kunnen delen. Jouw visie helpt alvast om structuur en inzicht te krijgen in gedrag.

Het bevat absoluut stof tot nadenken en is zeker waardevol. Ik kan me zeker ook bepaalde gevallen zo voor de geest halen in elke categorie. Voor advies voor dit bepaalde gedrag kan men dan bij jou terecht he. 😉

Een aanrader voor alle paardenliefhebbers, zeker!!

Isabelle

Dag Dorien,

Jouw mail is voor mij een bevestiging van wat ik al doe en ondervind met mijn paarden. Toch loop ik met mijn pony nog wel eens vast, waarvan ik jouw advies en tips graag zou horen. Hiervoor zal ik je nog mailen.

Ik vind het prachtig dat je stap voor stap uitlegt hoe je best te werk gaat!!! Alvast bedankt en tot later. Groetjes

Niki

Dag Dorien,

Graag wil ik je bedanken voor dit stukje waardevolle informatie. Ik was zeer blij toen ik deze gids las. Het is voor mij een mooie opfrissing en zeer leuk geschreven. En ben blij dat ik misschien niet zo raar ben omdat ik paarden niet zie als enkel een werktuig of hobbytje maar ze wil begrijpen en een diepere band creëren.

Nicky

Beste Dorien,

Bedankt voor de gids en de tip van de youtube filmpjes, die ga ik zeker ook bekijken. 

De tip waar ik onmiddellijk iets aan gehad heb is: de leider blijft staan, het paard beweegt. Dus bij het poetsen, aan het touw wandelen, enz, probeer ik nu te blijven staan en hem te bewegen.

Karen

Met veel belangstelling heb ik je digitale gids “De geheime sleutel om goed te zijn met en voor paarden” doorgenomen. Dit zijn heel goede tools om mee te nemen in de opleiding van elk paard en zijn of haar eigenaar.

Sarah

De digitale gids heeft mij wat extra inzichten gebracht over waarom paarden op een bepaalde manier reageren en hoe ik hier mee om kan gaan. Ik raad hem zeker aan!

Ines

Een gepassioneerde amazone als jij wil altijd het beste voor haar paard. Toch heb je – net als iedereen – wel eens een misverstand met je paard. Maar hoe reageer je in zo’n situatie om er snel doorheen te komen en tegelijk de band met je paard te bewaren?

In deze digitale gids ontdek je wat belangrijk is voor je paard om zich goed te voelen en hoe je het best reageert als je paard even niet luistert. Dat is namelijk afhankelijk van de situatie. Soms is het net goed om even streng te zijn en door te zetten, maar op een ander moment heeft je paard gewoon even begrip en vertrouwen nodig.

Lees er meer over in de digitale gids “Het geheim om goed te zijn met en voor paarden”. Nadien weet jij hoe je misverstanden met je paard aanpakt op een manier waarop je tegelijk bouwt aan een relatie die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen.

En is dat niet precies de basis van elk topteam?

digitale gids "het geheim om goed te zijn met en voor paarden" springen vrijheid paard training - dorienlambrechts.com