MasterQ&A

Samen leren, samen
evolueren en elkaar inspireren

Wil je graag eerst wat meer uitleg, lees dan hieronder verder.

Ik wil mensen verbinden die hetzelfde willen, namelijk een betere band met hun paard.
– Dorien Lambrechts –

Wil jij een sterke band met je paard?

Je hebt het beeld van je ideale paard en weet perfect wat je wil. Helaas is dat niet exact hoe de realiteit is met je eigen paard. Soms heb je het gevoel dat je paard met opzet niet meewerkt en je voelt je ook wel eens onzeker bij je paard. Respect voor je persoonlijke ruimte heeft je paard niet echt, maar hoe pak je dat aan?

Wat je eigenlijk wil: een sterke vertrouwensband met je paard en het gevoel hebben dat jullie elkaar helemaal begrijpen.

Kan dat wel met mijn paard?

Er is een reden waarom jij en je paard elkaar hebben gevonden. Je was vanaf het eerste moment verliefd op je paard of jullie hadden meteen een speciale klik.

Het is ook met jouw paard mogelijk om een relatie te bouwen die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. Tenminste op voorwaarde dat jij bereid bent om te leren van en met je paard.

Sta jij ervoor open om je paard te zien als je beste leermeester?

Yes, dan ben je klaar om de volgende stap te zetten naar een hechte band tussen jou en je paard.

dorien-lambrechts-dreamteam

Hoe krijgen we dan die betere band?

 

Dat is mogelijk als je deelneemt aan de MasterQ&A, waar je de basisprincipes leert om samen met je paard een relatie te bouwen die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen.

Bovendien staan jouw vragen centraal en krijg je nadien onbeperkt toegang tot de opnames. En wees gerust, je bent echt niet de enige met uitdagingen 😉.

 

In deze groep krijg je 2 keer een uur lang advies en tips, zodat je samen met je paard weer enkele stappen vooruit komt.

Dit zijn de data voor de uitzendingen:

  • donderdag 29 april 2021
  • dinsdag 11 mei 2021

Deze live uitzendingen starten om 20u00 en eindigen rond 21u00. Je krijgt nadien toegang tot de opnames om deze te herbekijken, ook als je er niet live bij kan zijn.

Het grote voordeel: ik beantwoord live jouw vragen, waardoor je specifieke tips en advies krijgt voor jou en je paard.

Wat levert dit me op?

 

Het resultaat van deze MasterQ&A: een overvloed aan praktische uitleg en tips, waarmee je samen met je paard meteen aan de slag kan. Dit zorgt voor een betere basis in de relatie tussen jou en je paard.

Door de vele specifieke praktijkvoorbeelden en tips leer je stap voor stap om je paard beter te begrijpen. Dankzij de interactie ontdek je dat ook anderen gelijkaardige uitdagingen hebben met hun paard en leer je van elkaars ervaringen.

Aan het einde van deze MasterQ&A heb je een hele lijst oefeningen om de volgende weken aan te werken. Je motivatie heeft een enorme boost en je hebt zelf meer vertrouwen om je grenzen duidelijk aan te geven en te bewaken bij je paard.

En dit is nog maar het begin van een sterke relatie met je paard die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen. 

dorien-lambrechts-dreamteam

Je investering voor deze 2 live uitzendingen is normaal 50€, maar enkel deze editie doe je mee aan de uitzonderlijke prijs van 33€ voor de beide live sessies. Neem dus nu je kans!

Tijdens deze sessies beantwoord ik jouw vragen en die van andere deelnemers, zodat jullie van en met elkaar leren. Nadien krijg je onbeperkt toegang tot de opnames en kan je deze later herbekijken zo vaak je wil.

Dit zijn de data voor de uitzendingen:

  • donderdag 29 april 2021
  • dinsdag 11 mei 2021

Deze live uitzendingen starten om 20u00 en eindigen rond 21u00. Je krijgt nadien toegang tot de opnames om deze te herbekijken, ook als je er niet live bij kan zijn.

Het grote voordeel: ik beantwoord live jouw vragen, waardoor je specifieke tips en advies krijgt voor jou en je paard.

If you want to walk fast, walk alone. But if you want to walk far, walk together.
– Ratan Tata –

Enkele reacties van deelnemers:

Het was heel concreet, antwoorden op vragen gekregen, super veel concrete tips, een nieuwe oefening om uit te proberen. Echt geweldig.

anonieme amazone

Ik heb meegedaan omdat ik graag een betere band met mijn paard wil. Het was heel spontaan en er is veel ruimte voor inbreng van deelnemers. Mijn beste inzicht is dat ik niet alleen ben met mijn uitdagingen.
Bie

Ik wilde meer leren over respectvol leiderschap en samenwerken met mijn verzorgpaard. Het ging bij mij niet om echt problemen waar ik tegenaan liep met haar, maar meer vanuit beginneling zijn in het grondwerk en horsemanship. Ook doordat ik chronisch ziek ben en dat beperkt mijn kracht en energie. Maar ik heb zo veel geleerd. Zoals het altijd en overal respect vragen, verlangen. Zwart wit, niet grijs. Dat ik het plan mag aanpassen, maar niet mijn paard. Fluisteren, vragen, zeggen, roepen.

Nu heb ik honger gekregen naar meer, ik wil nog meer kunnen, ik wil wat we kunnen stabieler/steviger kunnen, nog meer leren, nog beter worden, nog gevoeliger zijn, mezelf beter leren kennen, aanvoelen.

Mijn beste inzicht: in rust en vertrouwen en met geduld (voor m’n paard maar ook voor mezelf!) kan je eigenlijk alles bereiken.

Mara-Naomi

Je uitleg en tips zijn heel praktisch zodat je ermee aan de slag kan. Het zorgt dat de basis goed komt in de relatie paard – mens.
Elke

Nog meer nuttige tips en informatie gekregen, ik krijg meer handvaten door de tips. Je geraakt nooit uitgeleerd.
Rebecca

Het is altijd boeiend te horen dat je niet alleen bent met bepaalde problemen. Het is leuk om andere ervaringen te horen.
Eefje

Het blijft boeiend om anderen hun ervaringen te horen, vooral omdat ze herkenbaar zijn. Horen dat anderen met dezelfde dingen worstelen, geeft op 1 of andere manier vertrouwen omdat je weet dat wat je zelf meemaakt niet uitzonderlijk/bijna normaal is als je met paarden werkt en je je paard (en hoe paarden denken en reageren) nog niet goed kent.

We hebben veel informatie gekregen maar op het einde had ik toch het gevoel dat je niet uitgepraat was! Het geeft het gevoel dat er nog veel kennis bij jou zit en dat jij de ideale persoon bent om vragen aan te stellen als je een probleem hebt met je paard.

Marijke

Het fijne aan de Q&A is dat je merkt dat er nog veel ruiters zijn met dezelfde uitdagingen, wat een geruststelling is en je leert ook van anderen hun ervaring. Ik krijg meer vertrouwen in het oefenen met grondwerk en dit gaat zeker helpen om die grenzen duidelijker te maken aan mijn paard en om die grenzen zelf beter te bewaken.

Sarah

Zeer leerrijk. Vind het fijn om te leren om een paard beter te begrijpen. Specifiekere tips kwamen aan bod en dat is wat ik zocht. Het helpt me om gevoeliger te worden in de communicatie van het paard naar mij toe waardoor we elkaar beter leren begrijpen.

Ines

Veelgestelde vragen

Ik kan een van de sessies niet (volledig) live bijwonen: geen probleem, je krijgt na de uitzending onbeperkt toegang tot de opname. De sessies kan je zo vaak herbekijken als je wil (ook handig voor notities).

Heb je nog vragen of ben je niet zeker of deze volgende stap momenteel iets voor jou en je paard is, neem dan contact met me op. Stuur me een e-mail (contact@dorienlambrechts.com) en dan bekijken we samen welke oplossing het beste bij jullie past.