Online masterclass

In 7 stappen veilig en
ontspannen op wedstrijd

Ontspannen op wedstrijd met je paard: het kan!

Je hebt een geweldig paard en het allerliefste wat je wil is samen genieten van een mooie prestatie op wedstrijd. Helaas is net dat punt de grootste uitdaging.

Het lijkt alsof je paard van elk obstakel, spandoek of schaduw opzij springt en wegrijden van zijn vrienden vindt hij ook maar niks. Dat gedrag maakt jou onzeker, terwijl jij gewoon ontspannen je parcours of proef wil rijden.

Waarom denkt je paard daar dan anders over?

Het is ook voor jou mogelijk

Tijdens de online masterclass “In 7 stappen veilig en ontspannen op wedstrijd” deel ik de basis die je nodig hebt om vol vertrouwen met je paard op wedstrijd te gaan.

Laat je inspireren door mijn verhaal hoe ik (sport)paarden heb getraind tot betrouwbare en zelfzekere paarden, zowel thuis als op verplaatsing.

Na deze online masterclass weet je precies waar jij en je paard aan kunnen werken om vol vertrouwen samen op wedstrijd te vertrekken. Met een paard dat makkelijker te rijden is, gaat jouw focus volledig naar je proef of parcours zodat je beter presteert.

Schrijf je meteen in via het formulier om deze gratis online masterclass te volgen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

Ik kijk er ontzettend naar uit om je te verwelkomen tijdens deze verhelderende sessie.

Tot binnenkort!

Dorien Lambrechts

The first step is you have to say that you can. – Will Smith –

Enkele reacties van andere deelnemers

Leerzaam, je hebt een prettige wijze van communiceren en kennis over te brengen, met een aanstekelijk enthousiasme! Mijn beste inzicht: toch weer die attitude als een van de belangrijkste punten en wat overal terug komt.

Anja

 Leuk en boeiend! Mijn beste inzicht: hulpen zo licht als een vlieg, veiligheid altijd eerst.

anonieme amazone

 Altijd zoveel tips, alle woorden geven zoveel zelfvertrouwen, alweer hartelijk dank Dorien! Mijn beste inzicht: wees de leider die er in de kudde zelf zou zijn.

Sofie

Fijn dat jij ook weer persoonlijke trainingservaringen hebt gedeeld. Mijn beste leermoment: geduld en doorzettingsvermogen, blijven oefenen.

Nadine

Interessant en leerrijk. Super gewoon! Mijn beste inzicht: een goede voorbereiding is goud waard.

anonieme amazone

Heel erg leerzaam deze online masterclass. Mijn beste leermoment was vooral over het onderwerp van wederzijds respect.

anonieme amazone

Super interessant! Mijn beste inzicht: dat we al veel dingen “goed” doen 🙂 Afstappen als het spannend is bijvoorbeeld.

anonieme amazone

Fijne, enthousiaste masterclass. Veel informatie, maar door de regelmatige herhaling heel duidelijk. Heb er zeker wat van geleerd! Mijn beste inzicht is dat afstappen van je paard geen schande is, maar juist een goed leiderschap voor je paard.

Jacqueline

Heel duidelijk, begrijpbaar en motiverend! Mijn beste inzicht: vertrouwen in elkaar is echt belangrijk. Je moet leiden zoals je geleid wil worden.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass zeer goed. Duidelijk en vlot. Iedereen kan zich wel ergens in herkennen. Het is een mooie opening naar volgende lessen.

Je spreekt over de verschillende stappen tot buiten rijden: het feit dat je een degelijke basis moet hebben van allemaal (en hier ook blijvend aan moet werken) om überhaupt iets op een goede, leuke en veilige manier (ook als je alleen bent) met je paard te kunnen doen.

anonieme amazone

Deze online masterclass was zoals steeds leerrijk en duidelijke uitleg met handige tips. Mijn beste inzicht: dat communicatie niet alleen belangrijk is op de grond maar ook in het zadel.

anonieme amazone

Ongelooflijk hoe jij zo boeiend kan blijven vertellen. Mijn beste inzicht: weten en niets doen is hetzelfde dan niets doen. Als je geen actie onderneemt verandert er niets.

Marijke

Superfijn, goede tips en duidelijke uitleg daarvan. Mijn beste inzicht is dat mijn paard niet alleen vertrouwen moet hebben in mij maar ik ook in haar.

Jolanda

Zeer duidelijk en leerzaam. Mijn beste inzicht: een goede leider/partner zijn voor je paard.

Nadia

Leerrijke masterclass. Mijn beste inzicht is dat het goed is om enkele prioriteiten te kiezen, voornamelijk in de basis.

Sofie

Heel leuk, leerzaam en een duidelijk antwoord op vragen.

anonieme amazone

Leuk, vol energie, enthousiasmerend.

Annette

Super leerzaam. Zeer systematisch, fijn met voorbeelden. Mijn beste inzicht: tijd en geduld, ik wil misschien te snel.

Marion

Elk onderwerp was interessant, ook voor mij als liefhebber van het mennen. Mijn beste inzicht: het hoofdstuk controle in verband met de neus naar mij toehalen om voorbijschieten te voorkomen.

Nadine

De masterclass was leerzaam, met herkenbare voorbeelden van situaties. Mijn beste inzicht: problemen zijn te verhelpen.

Nadine

Ik vond de masterclass zeer goed gebracht en leerrijk. Ik heb gemerkt dat er nog gewerkt moet worden aan vertrouwen.

Manuella

Heel fijn, verhelderend en bevestiging van mijn gevoel waar ik soms aan twijfel. Ik heb ontdekt dat verlatingsangst zou kunnen spelen bij mijn paard.

anonieme amazone

De masterclass was interessant, duidelijk en leerrijk! Mijn mooiste inzicht: je eigen attitude is zo ontzettend belangrijk en speelt van groot belang! Samen groeien met je paard is een levensweg en dat is helemaal ok 🙂

anonieme amazone

Voor mij was deze masterclass misschien toch wel confronterend, omdat ik nu nog meer besef dat het grootste probleem bijt mezelf ligt. Mijn beste inzicht: als je bang bent, ben je geen goeie leider!

Tabitha

Interessante masterclass. Mijn beste leermoment: voor alles is een oplossing.

anonieme amazone

Erg leuk om deze masterclass te volgen. Mijn beste inzicht is dat het gevoel volgen klopt!

anonieme amazone

Een leerrijke masterclass. Mijn beste inzicht: beginnen bij het begin.

Aurelie

Goed zijn met en voor paarden vraagt van jou een sterke en positieve atittude.

– Dorien Lambrechts –