Yes, nog 2 nachtjes slapen en dan sta ik op EquiDay!

Superspannend, want ik mag een demo schriktraining geven op dit paardvriendelijke evenement in Ermelo. Jawel, ik ga al meteen internationaal 🤩.

Graag nodig ik je uit voor mijn demo in ring 2 van 12u15 tot 12u45.

Verder ben ik ook aanwezig met een stand, het zou dus heel leuk zijn om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Zie ik je zondag op EquiDay in Ermelo?

Info en tickets: https://equiday.nl/

Ben je niet op EquiDay maar wil je heel graag een demo schriktraining bij jou op de stal/manege? Dat kan! Contacteer me per e-mail en we bekijken samen de mogelijkheden.

Trouwens, gisteren tijdens de online masterclass zijn de deuren weer opengegaan voor mijn community voor gepassioneerde paardenmensen.

De eerste 5 inschrijvingen krijgen een uitnodiging voor een bonusgesprek via Zoom, waar je me alle vragen mag stellen (liefst over paarden 😉).

Waarom lid worden van de community: je hebt toegang tot video’s met praktische oefeningen om een (h)echt team te ontwikkelen met je paard, er is een live Q&A via Zoom, korte lives om je te inspireren en de opname van de exclusieve masterclass “Omgaan met angsten en onzekerheden bij je paard”.

Bovendien heb je toegang tot al het materiaal van de voorbije maanden en dat allemaal voor slechts 20€. Hoe cool is dit? 😊

Klik meteen hier om je in te schrijven voor de community en start op 1 augustus:

 

 


Ik hoop van harte je te verwelkomen in onze positieve community en wie weet ontmoeten we elkaar zondag “in het echt”.

Maak er een geweldig weekend van en tot binnenkort!