Mijn allerbeste wensen voor 2019! Maak er een gezond, gelukkig en succesvol jaar van, waarbij je elke dag vreugde en plezier mag ervaren.

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Zo voelt het voor heel veel mensen. Wat zijn jouw voornemens voor dit jaar?

Enkel voornemens is niet genoeg, het vraagt ook actie om die voornemens om te zetten in resultaten. Ben jij bereid om het nodige te doen om die voornemens waar te maken?

Zelf heb ik een aantal mooie voornemens gemaakt, zoals een betere balans tussen werk en vrije tijd. Voor mij is dit een enorme valkuil, waar ik me toch nog geregeld eens laat vangen. Gelukkig heb ik mensen in mijn omgeving, die me op het juiste moment aan die voornemens herinneren. Met hulp is alles veel gemakkelijker!

Die mensen waar je steun van krijgt maken het niet enkel makkelijker, het is ook veel leuker als je weet dat je niet alleen bent. En dat is precies wat ik heb ervaren als ik mensen coach: samen aan je doelen werken is veel leuker dan alleen!

​​​Zelfs al heb je niet dezelfde doelen, het voelt fantastisch om je proces met anderen te delen. Want je hebt lastige momenten, soms eens twijfels en angsten, maar het is vooral leuk om de vooruitgang te delen! De steun en het enthousiasme van de anderen, wakkert je motivatie nog meer aan. Zo help je elkaar om door te zetten tot je die doelen (of voornemens) hebt gerealiseerd.

​​Je zit op dit moment nog in de flow van de “nieuwe start”, vol energie om het dit jaar écht anders te gaan doen. ​Lukt het je dit jaar alleen, of zou je ook graag wat hulp hebben?

Op basis van mijn eigen ervaringen, kennis en inzichten heb ik een praktische cursus ontwikkeld, met een community van anderen die ook hun doelen gaan realiseren. Samen met jou gaan we elke week onze vooruitgang evalueren. Dit keer geen excuses meer om je voornemens niet te realiseren: je hebt alle tools en steun om dit keer wél door te zetten! 

Durf jij jezelf engageren om dit jaar alles te doen wat nodig is om je voornemens te realiseren?

Als het antwoord op deze vraag een enthousiaste en gemotiveerde “JA” is, ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan. Contacteer me voor een kennismakingsgesprek en laten we samen kijken ​​​​hoe ik jou kan helpen.

Want het is mijn wens dat ook jij je doelen en voornemens realiseert! ​​