Klik hier als je op zoek bent naar gelijkgestemde paardenmensen die je begrijpen

Begin deze week (dinsdag 1 juni) heb ik weer een volgende stap van mijn grote droom gerealiseerd, namelijk de start van een community voor gelijkgestemde paardenmensen.

Het maakt me geweldig blij om echt gepassioneerde paardenmensen beter te leren kennen en dan nog te mogen bijdragen aan een betere band met hun paard. Dit draagt helemaal bij aan mijn levensmissie: een betere wereld voor mensen en paarden.

Net omdat ik er zelf zo enthousiast over ben, voelt het als een feest. Weer een nieuwe mijlpaal bereikt en dat mag gevierd worden.

Een van de redenen dat ik zo graag een community van gelijkgestemde paardenmensen bouw, is omdat dat ik weet hoe belangrijk steun is van mensen die je echt begrijpen.

Met paarden gaat het niet altijd perfect en vaak heb je het gevoel dat je achteruitgaat. En zo gaat het ook, met ups & downs, net zoals in ons persoonlijke leven. Op die momenten doet het enorm veel deugd als je er niet alleen voor staat. En ook omgekeerd: hoe leuk is het om een geweldig succesmoment te delen?

Precies dat wil ik bieden aan de mensen in mijn community. Het is niet toevallig dat “steun” een van de 7 elementen is tot succes met paarden, zoals ik van Pat Parelli heb geleerd. Er zit zoveel kracht in samen leren, elkaar inspireren, aanmoediging en ervaringen delen (zowel de mooie als de uitdagende).

Ik ben ontzettend dankbaar voor elk lid van mijn community en de bijdrage die we aan elkaar gaan leveren. Steun van gelijkgestemden maakt dat we ook de uitdagingen makkelijker overwinnen en dat we focus houden op alles wat wél goed gaat. Dat is ook vaak meer dan je denkt 😉.

Mis jij soms ook iemand die je begrijpt als het even lastig gaat met je paard of wil je net euforisch je succesmomenten delen? Dat kan in mijn community voor gepassioneerde paardenmensen.

Je kan dit weekend nog aansluiten voor de maand juni, waar we werken rond het onderwerp “connectie”. De eerste video met oefeningen is al beschikbaar, dus schrijf je snel in en dan kan ook jij deze maand werken aan een betere connectie met je paard.

Klik hier om deel te nemen aan de community

Heb je nog vragen hierover, stuur me dan een e-mail en ik antwoord zo snel mogelijk.

Ik verwelkom je heel graag (klik hier) in deze positieve groep van gelijkgestemde paardenmensen die allemaal streven naar een sterke band en goede communicatie met hun paard.

Geniet van je weekend en tot binnenkort!

 

PS. Misschien wil je me eerst wat beter leren kennen of ontdekken wat mijn visie en manier van aanpak is. Dan raad ik je aan om deel te nemen aan de gratis online masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard” op donderdag 10 juni om 20u00.

Daar neem ik je een uur mee in de wondere wereld van het paardengedrag. Je leert waarom je paard soms op een bepaalde manier reageert en hoe je daar best op inspeelt.

Klik hier en schrijf je gratis in voor de online masterclass