De tijd van het jaar is aangebroken waarbij ik toch stiekem verlang naar een binnenpiste met verlichting. De dagen worden steeds korter, kouder en grijzer, wat het uitdagend maakt om regelmatig met je paard te trainen.

Dat is mijn situatie in de winterperiode. Misschien herken jij dat ook?

Er zijn nog meerdere paardenmensen met deze uitdaging. Zo kreeg ik vorige week deze hulpvraag binnen via mijn mailbox:

“Dorien, de afgelopen weken heb ik heel weinig kunnen trainen met mijn paard. Na mijn werk is het donker en
ook de weekends zitten propvol
met de feestmaand in zicht. Elk jaar opnieuw zakt de motivatie in deze periode. Heb jij tips?”

Allereerst chapeau voor deze dame dat ze dit mailtje stuurt en deelt wat er speelt. Ik weet zeker dat er nog veel meer paardenmensen zijn die in dezelfde situatie zitten.

Helaas durft het grootste gedeelte zich hierover niet uitspreken. Terwijl we echt met zovelen zijn die in hetzelfde schuitje zitten.

En ja, om die motivatie hoog te houden en toch met je paard te trainen, heb ik zeker tips. Het is wel zo dat het advies dat ik deze dame heb gegeven, waarschijnlijk anders is dan wat ik jou en je paard zou aanraden.

Aangezien de feestmaand (december) nu toch officieel gestart is, vind ik het een leuk idee om enkele paardenmensen blij te maken met concrete tips om toch gemotiveerd te blijven in deze donkere periode.

Bij deze geef ik dus met plezier 3 gratis gesprekken weg om je motivatie een boost te geven en specifieke trainingstips te geven voor jou en je paard, die je zelfs kan toepassen bij donker weer zonder binnenpiste.

Wat mag je doen om een van deze gesprekken te winnen:

1. klik hier en mail me met als onderwerp “ja, ik wil dat gratis gesprek”
2. schrijf in de e-mail kort de grootste uitdaging met je paard op dit moment
3. omschrijf kort wat je samen met je paard wil bereiken als alles zou kunnen

Klaar voor stap 1? Klik dan meteen hieronder:

 

Ja, ik wil dat gratis gesprek 🙃

 

Uit ervaring weet ik dat met dit soort acties de meesten denken “ik doe geen moeite, want ik win toch nooit iets”. Dus waag je kans, want als iedereen zo denkt die deze mail leest, ben jij sowieso 1 van de 3 winnaars 😉

Kan jouw motivatie een boost gebruiken en wil je graag inspiratie hoe je ondanks het winterweer toch vooruitgang maakt met je paard, grijp dan meteen je kans en stuur NU die e-mail om dat gesprek te winnen.

De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht op donderdag 8 december. Veel succes en wie weet ben jij een van de winnaars.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort 😃

Enthousiaste groeten,

Dorien