Vorig weekend mocht ik enkele combinaties begeleiden naar meer harmonie en connectie met hun paard. De resultaten waren fantastisch…

We zijn de dag gestart met werken aan een goede connectie. Trainen met je paard is veel leuker als je de aandacht hebt. En dat maakt het ook zoveel makkelijker om je paard iets te vragen 😁

Wat echt prachtig was: een combinatie kende elkaar nog maar van de dag zelf. Het was voor de dame praktisch niet haalbaar om haar eigen paard mee te brengen, dus ze deed mee met een van mijn lespaarden. Ze startten de dag als onbekenden.

Na ongeveer een uurtje hadden we allemaal een eerste kippenvelmoment. Pure harmonie tussen die 2, terwijl ze elkaar nog maar net ontmoet hadden. Ik zag haar iets denken en het paard was meteen mee. Een prachtig staaltje harmonie en connectie. En dat op zo’n korte tijd.

Is dat iets waarvan jij droomt, een sterke connectie waarbij het voelt alsof jouw paard je gedachten leest tijden de training?

Wel, het kan ook voor jou en je paard. Waarschijnlijk zelfs makkelijker dan je denkt 😉

Hoe dan?

Met de juiste attitude en oefeningen werk je stap voor stap aan een sterke connectie en duidelijke communicatie met je paard. Zowel op de grond als in het zadel.

Dat is precies waarmee ik de leden van mijn community ondersteun en begeleid. Er staan een heleboel lesvideo’s klaar met oefeningen, zodat jij en je paard op eigen tempo naar die grote droom toewerken.

 

Waauw, dit wil ik ook met mijn paard!

 

In mijn community leer ik je de opbouw om een duidelijke communicatie en sterke connectie met je paard te vormen, zodat jullie echt samenwerken als een superteam.

Wil je een paard dat licht reageert op je hulpen en begrijpt wat je vraagt? En ook omgekeerd, dat jij het gedrag van je paard begrijpt, zodat je er op de juiste manier op inspeelt? Hoe zou het zijn als jullie elkaar door en door vertrouwen?

Yep, ook daar werken we aan en dat mét resultaat. Tenminste voor degenen die in de actie gaan en DOEN.

Enkel met video’s kijken, kom je geen stap verder. Actie, geduld en plezier, dat zijn de kernwoorden van mijn community.

Ben jij klaar voor actie en wil je echt verder komen met je paard, dan ben je van harte welkom. Ik help jou en je paard op weg met de vele lesvideo’s én support via de live Zooms en video’s om te motivatie hoog te houden.

Inderdaad, we hebben ook persoonlijk contact in mijn community. Neem dus je kans om alle paardenvragen te stellen zodat je weer dichter komt bij je paardendoel.

Misschien denk je nu: “Wat heb ik daar nu aan?”

Lees hier enkele reacties van enthousiaste leden hoe zij de community ervaren:

  • Je maakt echt het verschil! Het is prettig om in alle rust een en ander te volgen want het blijft bij mij zo beter hangen dan in een live les. Heel blij met alles wat je ons leert. Het is echt een verrijking, dankjewel!!
  • Ik heb je tips opgepakt en het GEDAAN! Je hebt me op een positieve weg gezet!
  • Dank je, ik groei ervan. Dat jij het zo goed uitlegt, maakt het ook zo leuk. Wij krijgen wat jij hebt beloofd.
  • Dankzij de community heb ik veel meer plezier en zie je eigenlijk pas wat je nog meer met je paard kan doen.
  • Ik ben nog niet zo lang bij jullie gekomen en alles gaat al zoveel beter door deze training. Zonder de community was ik niet waar ik nu sta en dat al na 2 maanden, bedankt daarvoor!
  • Ik had niet verwacht dat de community zo inspirerend zou werken. Echt heel leuk!
  • Ik ben veel meer en veel actiever met mijn paardjes bezig. Dit heb ik te danken aan jou, Dorien, en aan de vrienden van de community! Elke Q&A, elk filmpje geeft me telkens weer een motivatieboost! En het resultaat is natuurlijk een betere communicatie, een betere samenwerking enzovoort. Dankjewel!

Ben jij klaar om je grote paardendroom waar te maken? Zet nu de eerste stap en schrijf je in voor mijn community. Heb je vragen, stuur me een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien

 

Klik meteen hier en word lid van deze waardevolle community

 

 

 

PS. Ben je benieuwd wat er binnenkort nog meer op het programma staat, klik dan meteen hier voor de agenda.