Paarden zijn snelle leerlingen. Vandaar is een goede timing cruciaal om je paard het juiste aan te leren. Omgekeerd werkt het helaas ook: met een verkeerde timing leert je paard vaak ongewenst gedrag.

Gelukkig is er voor alles een oplossing. Klik hier en bekijk de video waarin ik een praktijkvoorbeeld van mezelf en mijn paard deel.

Over timing gesproken, het weer is steeds mooier en de natuur bloeit helemaal open. De ideale periode is dus aangebroken om samen met je paard te genieten van een heerlijke buitenrit.

Toch merk ik dat nog niet iedereen er klaar voor is en daar wil ik heel graag bij helpen. Op donderdag 21 april organiseer ik om 20u00 de online masterclass “In 7 stappen veilig en ontspannen op buitenrit met je paard”.

Volg deze helemaal GRATIS en ontdek de basis die je nodig hebt om veilig met je paard naar buiten te gaan. En dat op een manier die ontspannen is voor jullie beiden.

Na deze masterclass weet je precies waar jij en je paard aan kunnen werken om vol vertrouwen samen op buitenrit te vertrekken. Jawel, je krijgt huiswerk om samen met je paard aan de slag te gaan. Want zonder actie heb je ook geen ander resultaat 😏.

Noteer dus meteen donderdag 21 april om 20u00 in je agenda en klik meteen hier om je gratis in te schrijven.

 

Lees hier enkele reacties van een vorige editie:

  • Heel duidelijk, begrijpbaar en motiverend! Mijn beste inzicht: vertrouwen in elkaar is echt belangrijk. Je moet leiden zoals je geleid wil worden.
  • Superfijn, goede tips en duidelijke uitleg daarvan. Mijn beste inzicht is dat mijn paard niet alleen vertrouwen moet hebben in mij maar ik ook in haar.
  • Interessant en leerrijk. Super gewoon! Mijn beste inzicht: een goede voorbereiding is goud waard.
  • Interessante masterclass. Mijn beste leermoment: voor alles is een oplossing.
  • De masterclass was leerzaam, met herkenbare voorbeelden van situaties. Mijn beste inzicht: problemen zijn te verhelpen.

Ik verwelkom je heel graag tijdens deze masterclass, zodat ook jij en je paard kunnen genieten van een heerlijke buitenrit.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!