De laatste 2 weken heb ik je via social media in spanning gehouden voor de eindejaarsactie. Eindelijk is het zover dat ik kan vertellen wat het is. Zelf ben ik er zo enthousiast over en ik kijk er echt naar uit om jou en je paard persoonlijk te ontmoeten. Tenminste als je gebruik maakt van deze unieke kans.

Je bent waarschijnlijk benieuwd wat het is en ik hou je niet langer in spanning. De eindejaarsactie is: een privé clinic van 3 uur samen met je paard op jouw locatie. Bovendien krijg je als bonus nadien een individuele online coachingssessie van 50 minuten. Zo kan je later nog extra vragen stellen of feedback krijgen op oefeningen met je paard.

De plaatsen zijn heel beperkt, want het is namelijk een persoonlijke sessie met je paard en dat op jouw locatie. Aangezien ik ook maar 24 uren in een dag heb, is deze exclusieve kans voor slechts enkele amazones beschikbaar.

De hoofdvraag die we behandelen tijdens deze exclusieve privé clinic is: “Hoe vormen jij en je paard een betere match”. Als jij bereid bent om anders naar je paard te leren kijken en jullie samenwerking naar een volgend level te brengen, dan is dat ook mogelijk voor jou en je paard.

Het resultaat van deze privé clinic: je weet wat je nodig hebt om je paardendoel te bereiken en op welke manier je alle kleine (en grote) irritaties en uitdagingen aanpakt. Dankzij je extra kennis speel je veel beter in op de reacties van je paard. Bovendien heb je bevestiging dat je paard ook jou echt wel leuk vindt en heb je extra kennis om jullie band nog veel sterker te maken.

Nu wil je natuurlijk graag ook weten wat je investering hiervoor is: klik hier. Voor deze eindejaarsactie ontvang je maar liefst 21% korting! Een mooie kans om dit jaar positief af te sluiten en 2021 met nieuwe motivatie te starten.

Voor deze exclusieve privé clinic kom ik naar jouw locatie en begeleid ik jou en je paard gedurende 3 uur. Als bonus krijg je er een individuele online coachingssessie van 50 minuten bovenop.

Gun jij jezelf en je paard dit prachtige cadeau? Klik dan meteen hier om je plaats te reserveren.

Dit aanbod is geldig tot en met 31/12/2020. Aangezien deze privé clinic mijn persoonlijke tijd en aandacht vraagt, is het aanbod heel beperkt. Bijkomende voorwaarde: de afspraak wordt vastgelegd ten laatste op vrijdag 5/01/2021, waarbij de sessie wordt ingepland en opgenomen tussen 2/01/2021 en 28/02/2021.

Ik wil je oprecht meedelen dat dit een unieke en eenmalige kans is om de privé clinic aan deze prijs te boeken. Deze enorme korting komt later niet meer terug. Als je voelt dat dit is wat je wil, reserveer dan meteen je plaats.

Hier deel ik je wat feedback van amazones die eerder op deze manier met me hebben samengewerkt:

“Mijn resultaten: ik heb angsten overwonnen, beter en met meer diepgang leren omgaan met paarden, een goede basis ontwikkeld om signalen en de fijngevoeligheid van paarden beter te begrijpen, grenzen leren bepalen en ik sta nu met meer zelfvertrouwen stevig in mijn schoenen. Er is voor mij een nieuwe wereld opengegaan over paarden. Een welgemeende dankjewel.” – anonieme amazone –

“Dit zouden alle mensen met paarden moeten weten. De wereld zou er dan veel mooier uitzien, zeker voor paarden. Mensen en paarden leren elkaar nog beter begrijpen en dat creëert rust. Het is een prachtige aanvulling op paardrijden. Bovendien is het geweldig hoeveel ik bijgeleerd heb over paarden én ook over mezelf. Het heeft mijn vertrouwen een extra boost gegeven.” – anonieme amazone –

Heb je nog vragen, stuur me even een e-mail en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben heel benieuwd of ik jou en je paard persoonlijk mag ontmoeten.

Geniet van je weekend en tot binnenkort!