Grondwerk in vrijheid opent de deur naar een diepere connectie en heldere communicatie tussen jou en je paard. Deze betoverende manier van trainen biedt zowel voordelen voor jonge paarden in opleiding als voor oudere paarden. Geschikt dus voor alle leeftijden én een leuke manier om je paarden in beweging te houden.

Wat zijn eigenlijk de voordelen van grondwerk in vrijheid? Lees hieronder enkele voordelen, maar ik raad je vooral aan om het zelf te ervaren hoe speciaal het is.

Verbeterde communicatie

Ervaar een nieuwe vorm van communicatie met je paard, waarbij lichaamstaal en subtiele signalen de hoofdrol spelen. Grondwerk in vrijheid bevordert een directe en begrijpelijke uitwisseling van intenties tussen jou en je trouwe metgezel.

Diepere connectie

Creëer een sterke band met je paard door samen te werken vanuit respect en vertrouwen. Grondwerk in vrijheid bevordert wederzijds begrip en versterkt de emotionele connectie tussen ruiter en paard.

Geschikt voor alle leeftijden

Ongeacht de leeftijd van je paard, biedt grondwerk in vrijheid waardevolle leermomenten. Van jonge veulens tot volwassen metgezellen en zelfs paarden op rust, deze training is geschikt voor paarden op alle levensfasen en niveaus.

Ontdek de magische kracht van grondwerk in vrijheid tijdens het webinar in samenwerking met bitloosrijden.nl op 16 november 2023 om 20u00.

Meld je aan en laat je betoveren door de harmonie tussen mens en paard!

KLIK HIER en meld je aan voor het webinar

Datum: 16 november 2023
Tijd: 20u00

Betreed de betoverende wereld van “Werken in Vrijheid” tijdens dit exclusieve webinar, waar ik mijn diepgaande passie deel voor het bevorderen van een harmonieuze relatie tussen mens en paard.

Wat kun je verwachten?

De essentie van positieve communicatie: ontdek hoe je een diepere verbinding opbouwt met je paard door middel van positieve communicatie.

Lichaamstaal en intentie: leer hoe je de subtiele taal van lichaamstaal en intentie kunt gebruiken om moeiteloos met je paard te communiceren.

Praktische oefeningen in vrijheid: of je nu een weide tot je beschikking hebt of slechts een kleine ruimte, ik deel praktische oefeningen om je eerste stappen te zetten naar harmonieus samen te werken met je paard.

Ben je klaar om op deze ulTEAMe manier met je paard te werken? Meld je dan snel aan via onderstaande link en ontdek de geheimen van “Werken in Vrijheid”!

HIER gratis aanmelden voor dit exclusieve webinar

Mis deze unieke kans niet en geef de relatie met je paard een onvergetelijke boost!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, aarzel dan niet om me te mailen via contact@dorienlambrechts.com, ik help je graag.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien

#WerkenInVrijheid #GrondwerkinVrijheid #Paardentraining #HarmonieMetJePaard #Webinar #BitloosRijden #DorienLambrechts #PositieveCommunicatie #LichaamstaalEnIntentie #PraktischeOefeningen