Verbeter de relatie met je paard

Ben je als paardeneigenaar wel eens tegengekomen dat je paard niet helemaal doet wat je vraagt? Het zijn vaak kleine dingen waar je misschien niet eens meer bij stilstaat. Maar als je deze werkpunten aanpakt, kun je werken aan een betere relatie met je paard en je eigen droompaard ontwikkelen. In onze community delen we praktische tips en oefeningen die je samen met je paard kunt doen om deze werkpunten aan te pakken en vooruitgang te boeken.

Mijn paard is gewoon zo…

Er zijn veel verschillende momenten, situaties en omstandigheden waarin je paard niet helemaal doet wat je vraagt. Herkenbaar? Het zijn vaak kleine dingen waar je soms zelfs niet meer bij stilstaat. Je bent het ondertussen zo gewend dat je het “normaal” gaat vinden. Maar als je deze werkpunten aanpakt, kun je werken aan een betere relatie met je paard en je eigen droompaard ontwikkelen.

Maak eens een lijst van alle momenten van de afgelopen week waarin je paard niet helemaal deed wat je had verwacht. Welk gedrag vertoonde je paard dat je eigenlijk graag wil verbeteren? Door deze werkpunten op te schrijven, weet je waar je samen met je paard aan kunt werken.

Alles kan beter, maar hoe dan?

In onze community voor paardenmensen delen we praktische tips en oefeningen die je samen met je paard kunt doen om deze werkpunten aan te pakken. Door de vele specifieke praktijkvoorbeelden en tips leer je stap voor stap om je paard beter te begrijpen en werk je aan wederzijds respect en vertrouwen.

Onze community biedt een enorme boost aan motivatie en zelfvertrouwen om je grenzen duidelijk aan te geven en te bewaken bij je paard. We hebben een hele lijst oefeningen die jou en je paard dichter bij jullie paardendoelen brengen. Dankzij de interactie ontdek je dat ook anderen gelijkaardige uitdagingen hebben met hun paard en leer je van elkaars ervaringen.

Wij staan klaar voor je

Onze passie en missie is om een (nog) betere connectie te krijgen tussen mens en paard. Wil jij hier ook aan werken? Klik dan hier en kom bij onze community voor paardenmensen. Of stuur me een mailtje als je meer wilt weten.

Trouwens, wat is het eerste werkpuntje op jouw stappenplan? Ik hoor het graag van je 😉

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien

Klik hier en kom bij onze community voor paardenmensen