Een tijdje geleden stelde ik aan enkele volgers op social media de vraag welke probleempjes ze wel eens met hun paard ervaren.

Bij de meesten is de grootste uitdaging om ontspannen (en veilig!) naar buiten te gaan met hun paard. En precies dat merk ik ook bij de combinaties die ik persoonlijk begeleid. Het is dus tijd om daar wat aan te veranderen 😉.

Op donderdag 12 augustus geef ik om 20u00 de online masterclass “In 7 stappen veilig en ontspannen op wandeling met je paard“.

Daar deel ik het verhaal hoe ik zelf een bang paard heb gebracht naar een betrouwbaar leidpaard voor dagtochten. Dus jawel, het is ook voor jou mogelijk.

Verder deel ik tips hoe je werkt aan het vertrouwen van je paard, welke voorbereidingen je best doet om veilig naar buiten te gaan, hoe je omgaat met een paard dat te snel gaat en nog veel meer.

Is het ook jouw droom om ontspannen met je paard op wandeling te gaan? Zorg dan dat je erbij bent (klik hier).

Ik beantwoord met plezier je paardenvragen en help je graag op weg om ook veilig en ontspannen met je paard op wandeling te gaan.

Staat donderdag 12 augustus in je agenda? Reserveer dan hier meteen je plek:

JA, IK SCHRIJF ME GRATIS IN VOOR DEZE BOEIENDE MASTERCLASS

Wat is trouwens jouw grootste uitdaging met jouw paard? Stuur een email en laat het me weten, zodat ik ook jullie een stap vooruit kan helpen.

Ik wens je een fantastische week en verwelkom je heel graag tijdens de online masterclass “In 7 stappen veilig en ontspannen op wandeling met je paard“.

Tot binnenkort!

 

Ps. Wil je alvast enkele tips over ontspannen buiten met je paard, klik hier en bekijk de video die ik eerder deze week heb opgenomen.