Het lijkt misschien een cliché, maar samen staan we veel sterker dan alleen. Ook al hebben wij het geluk dat we onze prachtige paardenpassie mogen blijven verderzetten, toch voelen veel mensen zich alleen.

De combinatie van de hele covid-affaire en dan nog eens gecombineerd met rhino bij onze paarden, maakt dat we nog steeds beperkt worden in onze mogelijkheden op gebied van samen buitenrijden, lessen volgen, wedstrijd rijden en ga zo maar door.

Voor sommige amazones is dit een uitdaging, omdat ze toch wel die hulp en steun van anderen kunnen gebruiken als motivatie, inspiratie of om kennis te delen. Want wees eerlijk: samen kunnen en weten we veel meer dan alleen en is het gewoon ook veel leuker.

Dat heb ik de voorbije weken enorm gevoeld met een online testgroep. De meerderheid van de deelnemers gaf aan hoe tof het was om ervaringen te delen, om te ontdekken dat je niet alleen bent met je uitdagingen en om veel praktische tips te krijgen waar je mee verder kan.

Het allerbelangrijkste wat ik tussen de regels door kon lezen: hoe fantastisch het is om (online) samen te komen met een groep gelijkgestemden. Mensen die op dezelfde lijn zitten en die allemaal willen blijven bijleren en verbeteren, die steeds een betere leider willen zijn voor hun paarden, die tips en ervaringen willen delen, elkaar inspireren en motiveren, …

En dat op een manier waarbij de band met je paard op de eerste plaats komt. Het grote voordeel is: dit kan en mag tenminste altijd, eender welke maatregelen er nog komen.

Lijkt jezelf verbinden met gelijkgestemde paardenmensen ook wat voor jou? Dan raad ik je aan om alvast deel te nemen aan de online masterclass op dinsdag 13 april. We starten om 20u en deelnemen is gratis.

Daar voel je wat het voor jou kan betekenen om samen te komen met een groep mensen die hetzelfde willen als jij: een sterkere band met je paard en dat op een paardvriendelijke manier.

Schrijf je meteen gratis in:

Ik kijk er alvast enorm naar uit om je daar te verwelkomen voor een boeiende en leerrijke avond.

Heb je misschien de online masterclass al gevolgd en wil je graag een vervolg? Stuur me dan een email met deze zin: “Ik heb de online masterclass gezien en wil graag meer leren”.

Dan wens ik je nu een ontzettend mooi Paasweekend. Geniet ervan en tot binnenkort!

 

PS: Heb je mijn nieuwste podcast al beluisterd? Klik hier