Wat een jaar tot nu toe! Gelukkig ben ik weer terug en ik heb meteen geweldig nieuws: morgen zal ik live demonstraties geven op EquiFair in Someren. Ben jij er ook bij?

De afgelopen maanden ben ik om diverse redenen minder actief geweest online. Meer hierover en andere boeiende onderwerpen vind je in mijn nieuwste podcast. Luister er nu naar via Spotify

Bovendien staan er weer spannende live masterclasses op de planning, ontworpen om jou en je paard te helpen harmonieus samen te werken en topprestaties te behalen. Bekijk de agenda en schrijf je gratis in!

Ben je morgen op EquiFair? Breng dan zeker een bezoek aan de stand van EquiPlay in de kleine hal. Je kunt me ook vinden in de ring voor de volgende demonstraties:

  • “Zo leert je paard omgaan met spannende situaties” – Hal 2, 10:15 tot 10:45
  • “Het juiste materiaal voor effectieve communicatie” – Hal 2, 13:15 tot 13:45

Ik kijk er enorm naar uit om je persoonlijk te ontmoeten op EquiFair. Zullen we elkaar daar zien?

Kun je niet bij het evenement zijn maar wil je graag een demo bij jou op stal of manege? Dat is ook mogelijk! Neem contact met mij op via contact@dorienlambrechts.com en we kunnen de mogelijkheden bespreken.

Nu ga ik de laatste voorbereidingen treffen voor EquiFair. Misschien tot morgen! 😃

Enthousiaste groeten,

Dorien