Elke dag telt. Elke dag is een nieuwe kans om aan onze doelen te bouwen. Ook dit jaar hebben we 365 dagen. Je hebt dus tijd tot 31 december 2019 middernacht om je doelen voor dit jaar te verwezenlijken. Een prachtig inzicht dat ik cadeau kreeg tijdens de afgelopen eindejaarsperiode.

 

Jaardoel​​

 

Mijn algemeen doel voor 2018 was “doorbreken”. Ik wilde een duidelijk beeld van wie ik wil helpen en wat ik precies kan betekenen voor die personen. Het was een uitdagende zoektocht waarvan de puzzelstukken pas na de zomer echt gingen vallen. Net wanneer je beseft dat het jaar grotendeels al voorbij is.

Gelukkig bekeek ik de situatie langs de positieve kant: nog 4 maanden om mijn doel te bereiken. Veel mensen zeggen me dat 4 maanden heel snel voorbijgaan. Dat is zo, maar je kan ook heel veel doen in 4 maanden! Met die ingesteldheid ben ik aan de slag gegaan.

 

De laatste dagen

 

Uiteindelijk leek mijn doorbraak moeizamer te gaan dan ik had gehoopt. Soms kwam de irriterende gedachte in me op dat het misschien toch niet ging lukken dit jaar. Op die momenten ben ik enorm dankbaar dat koppigheid in mijn genen zit en ik herinnerde me eraan dat het jaar nog steeds niet voorbij is. Doorgaan!

De beloning voor die doorzetting volgde letterlijk de laatste dagen van het jaar op de meest onverwachte manier. Tijdens de laatste 3 weken van 2018 heb ik fantastische resultaten bereikt. ​

 

Doorgaan tot de eindmeet

 

​​​​Men zegt wel eens dat de prijzen pas uitgedeeld worden aan de eindmeet. Pas op nieuwjaarsdag, toen ik terugkeek op 2018 en mijn doel om door te breken, besefte ik dat het me gelukt was. Letterlijk op de valreep, maar net dat was een geweldige eyeopener. Het jaar is inderdaad pas over op 31 december om middernacht.

Met deze ervaring hoop ik jou te inspireren om ook te blijven doorgaan tot aan de eindmeet. Geef het beste van jezelf en blijf doen wat nodig is. Zelfs al lijkt het soms onmogelijk, je inzet zal beloond worden.

En nu jij!

 

​​​​Beloof jij jezelf dat je dit jaar alles op alles zet tot 31 december middernacht?

​​Ik heb mezelf voorgenomen dat 2019 een topjaar is. Je mag er zeker van zijn dat ik er alles aan ga doen om dat ook te realiseren. Als jij dit met volle overtuiging wil, dan ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan. Contacteer me voor een kennismakingsgesprek en laten we samen kijken hoe ik jou kan helpen om consequent aan je doelen te bouwen.

 

 

Want het is mijn wens dat ook jij je doelen realiseert!