Vandaag start er een nieuw hoofdstuk voor veel kinderen, ook voor mijn metekindje. Vanochtend heb ik haar mee naar school gebracht, voor het eerst met een grote boekentas. Jaja, ze gaat al naar het eerste leerjaar.

Net zoals voor vele kinderen vandaag een nieuw hoofdstuk begint, heb ik ook wat te vieren. Vandaag is het exact 5 jaar geleden dat ik mijn zaak ben gestart (toen deeltijds) en daarmee mijn grootste kinderdroom heb waargemaakt. Op dat moment voelde het alsof ik alles bereikt had waarvan ik kon dromen.

Ondertussen zijn we 5 jaar later en ik besef dat die start pas het begin was van de voorbereidingen. Het was een grote stap die ik moest zetten om daarna telkens meer mogelijkheden te ontdekken. Ik heb de voorbije jaren enorm veel geleerd en gedaan. Veel kansen genomen en ook veel losgelaten. En meer dan ooit besef ik dat al die jaren nodig waren om te staan waar ik nu ben. Vandaag start er ook voor mij een nieuw hoofdstuk, waar ik enorm naar uitkijk.

Aangezien dit een mooie reden is om te vieren, heb ik er nog wat extra’s bijgedaan. Vandaag lanceer ik officieel mijn online academie, waar als eerste de online cursus in staat die ik vorig jaar heb gelanceerd: “Varieer je training bij slecht paardenweer”. Uiteraard hoort daar een mooie promo bij en die loopt de hele maand september.

Last but not least, nog een hele leuke extra: vandaag mag mijn digitale gids “Het geheim om goed te zijn met en voor paarden” eindelijk officieel uit de kast komen. Hij was al een tijdje klaar, maar ik heb hem toch nog verborgen gehouden tot vandaag.

Je merkt dat ik helemaal klaar ben voor het volgende hoofdstuk, waar ik met veel enthousiasme amazones en hun paarden begeleid om een (h)echt team te vormen. Ik heb er geweldig veel zin in en geniet vandaag van de mooie dingen die ik mag lanceren. De laatste weken heb ik er hard voor gewerkt, maar het resultaat mag er zijn.

Benieuwd naar de digitale gids? Vraag hem gratis aan via deze link: Ja, bezorg mij “Het geheim om goed te zijn met en voor paarden”

Geniet van je dag en tot binnenkort!