Als jij net zo gepassioneerd bent door paarden als ik, dan hou je ontzettend veel van je paard. We willen natuurlijk ook dat ons paard evenveel van ons houdt.

Spijtig genoeg heeft niet iedereen het gevoel dat ze een connectie hebben met hun paard. En eigenlijk zijn deze paardendames daar best wel verdrietig over, want ze willen zo graag een sterke band met hun paard.

Dat willen we uiteindelijk toch allemaal?

Toch komt het vaker voor dan je zou denken dat mensen geen connectie krijgen met hun paard en daarbij zelfs het gevoel hebben dat hun paard hen niet leuk vindt.

Gelukkig is er voor alles een oplossing, ook om de connectie met je paard op te bouwen. Uiteindelijk is het net vanuit die sterke connectie dat je fantastische resultaten bereikt, samen met je paard, als een team.

Alles start vanuit een goede connectie met je paard. Maar hoe kom je daar dan?

Training. Je leest het goed, je kan met bepaalde oefeningen zorgen dat je een sterke connectie opbouwt met je paard. Ook met jouw paard.

Zowel tijdens je training als tijdens je alledaagse verzorgingsmomenten. Het zit vaak in de kleine dingen.

Wat is dat voor jou, een sterke connectie met je paard? Hoe voelt dat, hoe ziet dat eruit, wat kan je dan samen met je paard? Laat het me weten (klik hier) en dan geef ik je graag een tip om samen met je paard een stap verder te komen.

Of wil je eigenlijk liever meteen starten met oefeningen om een ijzersterke connectie met je paard te bouwen, waarbij je voelt dat je paard ook echt plezier heeft met jou?

Dat is precies waar ik de leden van mijn community bij help: een sterke connectie en zachte communicatie met je paard.

Benieuwd? Ontdek hier wat mijn community voor jou en je paard kan betekenen.

Kan je niet wachten om te starten, klik dan hier en reserveer meteen je plaats, zodat jij de volgende 3 maanden concrete oefeningen, tips en advies ter beschikking hebt om een mooie connectie met je paard te bouwen. Je bent van harte welkom in onze positieve groep met gelijkgestemde paardenmensen 🤗.

Heb je vragen, neem contact met me op en dan bekijken we samen welke begeleiding het beste past bij de situatie van jou en je paard.

Want ik gun ook jou van harte die prachtige en hechte connectie met je paard.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort! 

Enthousiaste groeten,

Dorien

 

Tip: bekijk onderaan de agenda, er staan binnenkort nog meer interessante evenementen en cursussen op het programma voor jou en je paard. Heb je vragen daarover, neem hier contact met me op.

 

Agenda

  • 24 september – ulTEAMe harmonie en connectie met je paard tijdens je training
    workshop met of zonder paard van 9u30 tot 16u30 in Veghel (NL)
    klik hier voor info

Heb je vragen, neem hier contact met me op.