Workshop

ul-team-e harmonie en connectie
met je paard tijdens je training

Wil jij ontspannen trainen met je paard?

Je wil vooruitkomen met je paard en tegelijk een sterke band opbouwen. Alleen het beste is goed genoeg voor je paard. Toch werkt het niet altijd vlot tijdens je trainingen. Begrijpt je paard niet wat je vraagt? Of doe je zelf iets verkeerd? Het welzijn van je paard is prioriteit, daardoor twijfel je soms of je paard jou nog wel leuk vindt…

Wat je eigenlijk wil: een sterke connectie met je paard en samen trainen vanuit ontspanning en harmonie. Het gevoel hebben dat jullie er beiden plezier in hebben en vanuit een vlotte samenwerking vooruitgang maken.

Hoe fantastisch zou het zijn als je de training start met een relaxed paard en ook tijdens de training makkelijk samenwerkt vanuit een heerlijke ontspanning?

Kan dat wel met mijn paard?

Jij en je paard zijn samen voor een reden. Je had meteen een klik met hem of voelde gewoon dat jullie samen horen. Als je bereid bent om te blijven leren, is die harmonieuze samenwerking ook mogelijk met jouw paard.

Sta jij ervoor open om de signalen van je paard te begrijpen?

Yes, dan ben je helemaal klaar om te leren hoe je samen met je paard traint vanuit connectie, harmonie en ontspanning. 

Annelieke Stoop

Hoe krijg je dan die mooie samenwerking?

 

Die opbouw ontdek je samen met je paard tijdens de workshop “ulTEAMe harmonie en connectie met je paard tijdens je training”. Leer hoe jij je eigen paard fysiek en emotioneel het beste laat ontspannen tijdens de training en daarna.

Gun jezelf en je paard een dag quality time samen, waarbij jullie bovendien je grenzen verleggen. Dit alles op een veilige en ontspannen manier, zodat jullie nadien relaxed naar huis gaan. Een waardevolle en leerrijke dag zodat jij en je paard de tips en tricks kennen om ook thuis de training te starten en te eindigen met een ontspannen paard.

Gedragsdeskundige Dorien Lambrechts en cranio-sacraal therapeut Annelieke Stoop zijn beiden gepassioneerd door paarden en hebben als missie een mooiere wereld voor paarden. Met deze unieke workshop bundelen ze hun krachten om jou en je paard te begeleiden naar een combinatie die fantastisch samenwerkt, vanuit ontspanning en een mooie connectie.

Wanneer: zaterdag 15 oktober van 9u30 tot 16u30
Waar: Lille (België)

 

Tip: deze workshop organiseren we ook op zaterdag 18 maart 2023 in Veghel (Nederland). Wil je hiervoor je plaats reserveren, klik meteen hier en mail ons.

Hoe ziet deze dag er dan uit?

 

We starten om 9u30 met een kennismaking. Om 10u00 volgt een introductie door Dorien en om 10u30 starten we met de eerste groep paarden voor de opbouw van een ontspannen start van je training. De andere groep paarden krijgt op dat moment een massage met Equissage door Annelieke.

Om 12u30 pauzeren we met een gezonde en vegetarische lunch. Om 13u30 starten we het programma met obstakeltraining voor de paarden, waarbij veiligheid en ontspanning het doel is. Daarna demonstreren we een heerlijke massage en geven de deelnemers deze ook aan hun eigen paard, zodat iedereen relaxed naar huis gaat rond 16u30.

Tijdens deze workshop is alles inbegrepen:

 

  • drank (water, koffie, thee)
  • lekkere tussendoortjes
  • een heerlijke vegetarische lunch
  • goodie bag
  • stalling voor de paarden
Dorien Lambrechts
annelieke stoop - equissage

Wat levert dit me op?

 

Het resultaat van deze workshop:  nieuwe tips en concrete oefeningen waarmee je thuis samen met je paard aan de slag kan om vanuit ontspanning en een mooie samenwerking te trainen.

Dit zorgt voor een betere connectie tussen jou en je paard, zodat jullie beiden nog meer plezier hebben in je trainingen.

En dit is nog maar het begin van mooie harmonieuze samenwerking met je paard die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen.

dorien-lambrechts-dreamteam

Je bijdrage voor deze waardevolle en praktijkgerichte workshop is normaal 159,50 € als deelnemer met paard en 129,50 € als toeschouwer zonder paard. Maar als je snel inschrijft, profiteer je van de uitzonderlijke introductie prijs:

  • 129,50€ voor deelnemers met paard (maximum 6 combinaties)
  • 99,50€ voor kijkers die deelnemen zonder paard

Tijdens deze workshop is alles inbegrepen (drank, lunch, leuke goodie bag en stalling voor je paard). Bovendien krijg je de hele dag begeleiding van 2 instructeurs: Dorien Lambrechts en Annelieke Stoop.

Wanneer: zaterdag 15 oktober van 9u30 tot 16u30
Waar: Lille (België)

Tip: deze workshop organiseren we ook op zaterdag 18 maart 2023 in Veghel (Nederland). Wil je hiervoor je plaats reserveren, klik meteen hier en mail ons.

Heb je nog vragen over deze worskhop: stuur ons een e-mail en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

 

Mogen we je verwelkomen (met of zonder paard) voor deze unieke workshop? 😊

 

Great communication begins with connection. 
Oprah Winfrey –

Enkele reacties en sfeerbeelden van vorige edities:

Het mooiste inzicht: paard en mens kunnen samen een mooi geheel vormen op een rustige manier. Ik heb zelfs meer vertrouwen gekregen en geleerd dat wanneer iets niet meteen lukt, je gerust een stapje terug mag zetten. En ik heb ook geleerd om meer geduld te hebben.

Dorien, ik ben echt zo blij met je tips en hulp en ik kan het echt iedereen aanraden. ‘Zo haal je zoveel meer uit je paard en uit jezelf. Zo mooi om te zien hoe je een nog beter team kunt zijn.’ Klopt wat je op je site schrijft. Dan zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Mijn paarden vinden het heerlijk om te relaxen en spanning los te laten met de Equissage. Dankzij Annelieke’s horsemanship achtergrond merkt ze ook kleine signalen van de paarden. Op die manier wordt de Equissage écht goed gebruikt.

clinic ulTEAMe harmonie en connectie
clinic ulTEAMe harmonie en connectie
clinic ulTEAMe harmonie en connectie
clinic ulTEAMe harmonie en connectie
clinic ulTEAMe harmonie en connectie
clinic ulTEAMe harmonie en connectie
clinic ulTEAMe harmonie en connectie
clinic ulTEAMe harmonie en connectie

Dorien en Annelieke

 

Cranio-sacraal therapeut Annelieke Stoop en gedragsdeskundige Dorien Lambrechts zijn beiden gepassioneerd door paarden en hebben als missie een mooiere wereld voor paarden.

Met deze unieke workshop bundelen ze hun krachten om jou en je paard te begeleiden naar een combinatie die fantastisch samenwerkt.

Dorien helpt je met de connnectie en emotionele training van jou en je paard, Annelieke helpt je om je paard fysiek te ontspannen voor en na een training.

Klik hier en ontdek meer over Annelieke:  https://www.lazizeequicare.nl

Samen bezorgen we jou en je paard een hele mooie en bijzondere dag 🤗

Annelieke Stoop
bedankt digitale gids vertrouwen vriendschap paard training - dorienlambrechts.com

Annelieke is afgestudeerd als cranio sacraal therapeut en biedt naast de cranio ook behandelingen aan met de Equissage. Aanvullend werkt ze ook met essentiële oliën om de paarden fysiek en mentaal nog beter in balans te brengen. 

Dorien begeleid mensen en paarden om samen een (h)echt team te vormen. Als trainer helpt ze combinaties om een duidelijke communicatie op te bouwen, waarbij ze haar skills als coach inzet om mens en paard emotioneel te ondersteunen.