Een week geleden gaven we de aftrap van een nieuwe clinic, namelijk “ulTEAMe harmonie en connectie met je paard tijdens je training“.

Echt, wat hebben we die dag genoten… Een leerrijke en boeiende dag quality time tussen mens en paard. Ik zag de combinaties doorheen de dag elk uur dichter naar elkaar toe komen. Prachtig om dit samen met de deelnemers te mogen ervaren.

Dat was precies het doel van deze clinic: mens en paard vanuit ontspanning en connectie helpen samenwerken naar hun doelen. Met goedkeuring van de tevreden deelnemers mogen we zeggen dat onze missie geslaagd is 😃

Wil jij ook leren hoe jij de trainingen met je paard opbouwt vanuit ontspanning en connectie, zodat jullie steeds meer samenwerken als een echt team?

Dan is de clinic “ulTEAME harmonie en connectie met je paard tijdens je training” een echte aanrader. Deze organiseren we in Lille (België, vlakbij Turnhout) én in Veghel (Nederland).

Deelnemen kan met je eigen paard of zonder paard (als toeschouwer). De plaatsen zijn beperkt, reserveer dus meteen jouw ticket als je erbij wil zijn. Wij zorgen voor alles, inclusief lunch en drank.

Doe je mee met de volgende editie van deze unieke clinic?

 

Ja super, ik doe heel graag mee samen met mijn paard 😃

 

Wil je graag deelnemen als toeschouwer (zonder paard), klik dan hier.

Heb je nog vragen of twijfel je of deze clinic de juiste keuze is voor jou en je paard, stuur me een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten tijdens een van onze volgende clinics 🤗

Ben je benieuwd wat er in oktober nog meer op het programma staat, klik dan meteen hier voor de agenda.

Zo meteen start ik met de workshop voor vandaag en ik kijk alvast enorm uit naar de volgende clinic. Ben jij er ook bij?

Geniet van je weekend en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien