Soms stel ik voor mezelf doelen die onmogelijk lijken. Ja, ik durf ook nog wel eens in de valkuil trappen om te krap te plannen. Of soms “moet” het gewoon in een korte tijd gebeuren. Afgelopen weekend had ik zo’n situatie waar ik in een korte tijd een heleboel te doen had.

Elk jaar is het in januari bij ons jaarmarkt met paardenzegening. Voor een paardengek als ik dé topdag van het jaar. Al lachend zeg ik vaak dat op deze dag – voor mij – het jaar pas echt begint. Een absolute hoogdag dus.

 

Strakke deadline

 

Dit jaar ging ik met 4 paarden deelnemen. De voorwaarde is dat ze er piekfijn uitzien, want heel het dorp komt kijken. En dan wil je niet met vuile paarden komen aandraven. De winter is echter niet het meest geschikte seizoen voor propere paarden. Het takenlijstje was dus vrij uitdagend: 4 paarden poetsen, manen en staart uitkammen, invlechten en hun getuig laten blinken. En dat op welgeteld 2,5u tijd. Help!

Gelukkig kon ik rekenen op enkele collega-paardengekken, die met veel plezier de taken kwamen verlichten. Na een korte briefing wat ons te doen stond, gingen we samen aan de slag. De taken werden verdeeld en de tijd tikte snel voorbij. Af en toe keek ik op mijn horloge en het leek onmogelijk om alles op tijd gedaan te krijgen. Er zat niets anders op dan dapper door te werken en ons uiterste best te doen. En dat was precies wat we deden.

 

Samen sterk met teamwerk

 

We maakten plezier, lachten en genoten ervan om samen bij de paarden te zijn. Het deed enorm veel deugd om te zien hoe mooi ze eruitzagen na al ons harde werk. Uiteindelijk waren we klaar. Ik durfde bijna niet op mijn horloge te kijken… Maar tot mijn grote verbazing, hadden we zelfs nog 10 minuten over!

Yes, we did it!!! Wat onmogelijk leek, hebben we met gemak én veel plezier gerealiseerd. Met dank aan ons teamwerk. Het was me nooit gelukt als ik dit alleen had gedaan. Een heel mooi voorbeeld van de kracht van teamwerk. Samen doen we het onmogelijke!

 

Als ik het kan, kan jij het ook!

 

Heb jij doelen waarvan je weet dat je ze onmogelijk alleen kan realiseren? Je kan altijd meer in groep dan alleen. Zelf heb ik al prachtige resultaten bereikt als de juiste mensen me ondersteunen en helpen. En nu help ik ook graag jou met je wensen!

Samen met andere gemotiveerde doelenjagers help ik je om stap voor stap te realiseren wat nu misschien nog onmogelijk lijkt. Weet je wat? Niets is onmogelijk, als je het hard genoeg wil!

Contacteer me voor een kennismakingsgesprek of kijk op mijn website. Samen bekijken we hoe ik jou kan helpen om het onmogelijke te doen.

 

Want het is mijn wens dat ook jij je verlangens realiseert!