Positieve mindsettraining
Leer hoe je in 4 stappen elk doel realiseert

Ik kijk er met geweldig veel enthousiasme naar uit om 4 weken
samen met jou op weg te gaan. Doe je met ons mee?

ONLINE WORKSHOP
“In 4 weken de teugels van je leven in eigen handen”

Ben je klaar voor inzichten en inspiratie om met meer positiviteit en een sterkere mindset/attitude in het leven te staan? Elke week gaan we een stapje verder om je te helpen het leven van een mooiere kant te bekijken.

Samen gaan we 4 weken op pad, waarin in je mijn eigen lessen, ervaringen en inzichten deel. In een kleine groep werken we aan jouw kijk op het leven en halen we je angsten, frustraties en twijfels beetje bij beetje weg. Zo ga je veel meer genieten van elke dag en voelt alles veel makkelijker.

Verwacht je aan superveel enthousiasme, een aanstekelijke positiviteit, humor en kleine opdrachten zodat je tijdens de week meteen gaat toepassen wat je geleerd hebt.

En het mooiste: in een veilige omgeving leren we van elkaar, delen we ervaringen en ondersteunen we elkaar tijdens onze weg naar meer positiviteit en een sterkere mindset/attitude.

Want het is mijn missie om bij te dragen aan een betere wereld en dat begint bij onszelf.

Reserveer nu je plaats!

Ben jij klaar om de leiding te nemen over jouw leven?

GRATIS WEBINAR “Ontdek de leider in jezelf”

Iedereen is wel over iemand leider: je gezin, je kinderen, je hond, je paard,
je team op het werk, je team in de sportclub, … Maar in de eerste plaats
ben je leider over jezelf en je eigen leven. Ontdek hoe jij een authentieke
en gerespecteerde
 leider bent, zowel voor jezelf als voor anderen.

Datum:   dinsdag 28 juli 2020
Start:      20u00
Duur:      +- 75 minuten
Locatie:  thuis vanuit je favoriete plek
Prijs:       helemaal gratis!

Volg het webinar vanaf je computer, tablet of telefoon.

Ik kijk er met superveel enthousiasme naar uit. Ben jij er ook bij?

Schrijf je nu in om het gratis webinar te volgen via het formulier hieronder.
Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

REGISTREER JE NU!

Welke leider mag er in jou naar boven komen?

Sinds mijn kindertijd droom ik ervan om in vrijheid met paarden te rijden: zonder zadel, zonder hoofdstel, gewoon helemaal in harmonie. Volgens mij is dit het ideaalbeeld voor veel paardenmensen.

Als kind oefende ik vaak zonder zadel, letterlijk met veel vallen en weer opstaan. Gelukkig wordt doorzetting beloond en reed ik enkele jaren later bijna moeiteloos zonder zadel. De controle houden zonder teugels was echter een hele andere uitdaging…

Toch ben ik ook naar manieren blijven zoeken om het hoofdstel weg te laten. Met de juiste technieken (natural horsemanship, contacteer me voor meer info) en veel geduld, is ook dat me gelukt. Yes, weer een droom waargemaakt!

En weet je wat het mooiste is?

Ook jij kan jouw dromen waarmaken! Het is een kwestie van focus, doorzetten en in beweging blijven.

Er is maar 1 verschil tussen een droom en een doel: een datum!
Hoe komt het dan dat slechts een handvol mensen hun dromen waarmaken?

Eigenlijk is het simpel. Veel mensen beginnen ergens aan, maar zetten niet door. Ze geven het op, vaak veel te snel. Andere mensen beginnen er helemaal niet aan, want het kost te veel moeite. Het komt echter niet vanzelf, dat zou net te gemakkelijk zijn. Maar hoe dan wel?

Ik geloof dat jij je droom kan waarmaken, net zoals ik dat heb gedaan. Zet de eerste stap en blijf stappen, hoe klein je stapjes ook zijn. In beweging blijven is waardoor je resultaten bereikt. Stilstaan is geen optie als je dromen wil realiseren.

Want jij weet heel goed wat je wil en je bent klaar om er helemaal voor te gaan. Toch besef je dat jijzelf degene bent die je nu tegenhoudt. Je weet wat nodig is om je droom waar te maken, je hebt enkel moeite om te starten.

Misschien ontbreekt de motivatie om die essentiële stappen effectief te zetten. Je hebt een stok achter de deur nodig, zodat je woorden omzet in daden. Je zoekt iemand die je helpt om focus te houden, zodat je eindelijk doet wat nodig is om jouw droom waar te maken. Klaar om te starten?

Dorien is een inspirerende, motiverende dame.
Haar online cursus is prachtig in mekaar gestoken. De video’s zijn super goed uitgelegd, heel duidelijk en overzichtelijk.
Je wordt stap voor stap begeleid om een planning te maken om naar je doel te gaan.
Heb je vragen, ze staat steeds klaar. Haar blogs zijn vol levenslessen, die je zeker verder brengen met haar cursus.
Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.
Arianne Huygh

Your past doesn’t equal your future.

– Tony Robbins –

Het is mijn wens dat jij je dromen waarmaakt. Ik geloof dat jij een enorm potentieel in je hebt om alles te bereiken waar je van droomt. Als ik het kan, kan jij het ook!

Als het gaat over dromen waarmaken, heb ik zelf al een hele mooie weg afgelegd. Een weg met vallen en opstaan, fouten maken en bijleren, soms zelfs letterlijk bloed, zweet en tranen. Maar ik heb het wel gedaan!

Wat ik de voorbije jaren heb geleerd en toegepast, heb ik voor jou samengevat in een praktische cursus. Ik leer je wat voor mij werkt en welke structuur ik gebruik om steeds weer nieuwe dromen te realiseren. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en tips, die ook jou helpen om je dromen waar te maken.

Het resultaat van deze cursus?

Een duidelijk stappenplan om je dromen te realiseren, motivatie om de nodige acties te nemen en je leert hoe je vol vertrouwen stopt met jezelf te saboteren!

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

– Walt Disney –

Wil je meteen aan de slag?

Klik hieronder op de formule waarmee jij wil starten!

Liever eerst even kennismaken of meer informatie?

Contacteer me via contact@dorienlambrechts.com en we bekijken samen wat het beste bij je past.

Want het is mijn wens dat ook jij al je doelen en dromen realiseert.

– Dorien Lambrechts –