Positieve mindsettraining

Leer hoe je in 4 stappen elk doel realiseert

 

 

Sinds mijn kindertijd droom ik ervan om in vrijheid met paarden te rijden: zonder zadel, zonder hoofdstel, gewoon helemaal in harmonie. Volgens mij is dit het ideaalbeeld voor veel paardenmensen.

Als kind oefende ik vaak zonder zadel, letterlijk met veel vallen en weer opstaan. Gelukkig wordt doorzetting beloond en reed ik enkele jaren later bijna moeiteloos zonder zadel. De controle houden zonder teugels was echter een hele andere uitdaging…

Toch ben ik ook naar manieren blijven zoeken om het hoofdstel weg te laten. Met de juiste technieken (natural horsemanship, contacteer me voor meer info) en veel geduld, is ook dat me gelukt. Yes, weer een droom waargemaakt!

En weet je wat het mooiste is?

Ook jij kan jouw dromen waarmaken! Het is een kwestie van focus, doorzetten en in beweging blijven.

Er is maar 1 verschil tussen een droom en een doel: een datum!

Hoe komt het dan dat slechts een handvol mensen hun dromen waarmaken?

Eigenlijk is het simpel. Veel mensen beginnen ergens aan, maar zetten niet door. Ze geven het op, vaak veel te snel. Andere mensen beginnen er helemaal niet aan, want het kost te veel moeite. Het komt echter niet vanzelf, dat zou net te gemakkelijk zijn. Maar hoe dan wel?

Ik geloof dat jij je droom kan waarmaken, net zoals ik dat heb gedaan. Zet de eerste stap en blijf stappen, hoe klein je stapjes ook zijn. In beweging blijven is waardoor je resultaten bereikt. Stilstaan is geen optie als je dromen wil realiseren.

Want jij weet heel goed wat je wil en je bent klaar om er helemaal voor te gaan. Toch besef je dat jijzelf degene bent die je nu tegenhoudt. Je weet wat nodig is om je droom waar te maken, je hebt enkel moeite om te starten.

Misschien ontbreekt de motivatie om die essentiële stappen effectief te zetten. Je hebt een stok achter de deur nodig, zodat je woorden omzet in daden. Je zoekt iemand die je helpt om focus te houden, zodat je eindelijk doet wat nodig is om jouw droom waar te maken. Klaar om te starten?

Dorien is een inspirerende, motiverende dame.
Haar online cursus is prachtig in mekaar gestoken. De video’s zijn super goed uitgelegd, heel duidelijk en overzichtelijk.
Je wordt stap voor stap begeleid om een planning te maken om naar je doel te gaan.
Heb je vragen, ze staat steeds klaar. Haar blogs zijn vol levenslessen, die je zeker verder brengen met haar cursus.
Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.
Arianne Huygh

Your past doesn’t equal your future.

– Tony Robbins –

 

Het is mijn wens dat jij je dromen waarmaakt. Ik geloof dat jij een enorm potentieel in je hebt om alles te bereiken waar je van droomt. Als ik het kan, kan jij het ook!

Als het gaat over dromen waarmaken, heb ik zelf al een hele mooie weg afgelegd. Een weg met vallen en opstaan, fouten maken en bijleren, soms zelfs letterlijk bloed, zweet en tranen. Maar ik heb het wel gedaan!

Wat ik de voorbije jaren heb geleerd en toegepast, heb ik voor jou samengevat in een praktische cursus. Ik leer je wat voor mij werkt en welke structuur ik gebruik om steeds weer nieuwe dromen te realiseren. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en tips, die ook jou helpen om je dromen waar te maken.

Het resultaat van deze cursus?

Een duidelijk stappenplan om je dromen te realiseren, motivatie om de nodige acties te nemen en je leert hoe je vol vertrouwen stopt met jezelf te saboteren!

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

– Walt Disney –

Wil je meteen aan de slag?

Klik hieronder op de formule waarmee jij wil starten!

 

Liever eerst even kennismaken of meer informatie?

Contacteer me via contact@dorienlambrechts.com en we bekijken samen wat het beste bij je past.

Want het is mijn wens dat ook jij al je doelen en dromen realiseert.

– Dorien Lambrechts –