Wow, wat een interactieve en inspirerende masterclass hadden we gisteren. Er werden ervaringen gedeeld en vele boeiende vragen gesteld. Echt een topavond!

Heb je de masterclass gemist, klik op de titel hieronder en schrijf je meteen in voor een volgende editie:

Terug naar gisteren. De meeste vragen die deelnemers stellen, gaan over het gedrag van hun paard. Ze schetsen een situatie en vragen zich af waarom hun paard zo doet.

Een concreet voorbeeld: je paard is gekwetst en je wil de wonde behandelen. Daar is je paar het helaas niet mee eens en draait steeds weg of probeert te stampen.

Heel vervelend, want jij hebt de beste bedoelingen (je paard helpen). En zo zijn er nog oneindig veel voorbeelden, ook op gebied van trainen of dagelijkse handelingen.

Dus als jij soms wenst dat je kon praten met je paard om iets uit te leggen, je bent echt niet de enige. Hoe mooi zou het leven zijn als je paard je zou begrijpen, zodat hij of zij gewoon meewerkt als je iets vraagt?

Weet dat je dat stap voor stap kan bereiken.

Je paard kan niet leren praten, maar wat je wel kan: de connectie en communicatie tussen jou en je paard versterken zodat jullie elkaar met een subtiele aanwijzing begrijpen en je paard jou onvoorwaardelijk vertrouwt. Zelfs wanneer je aankomt met een of ander vreemd verzorgingsproduct 😁.

Hoe bouw je dan aan die sterke connectie en communicatie?

Daar heb ik een prachtige opleiding voor ontwikkeld, namelijk mijn community voor paardenmensen. Mijn doel daarmee is jou en je paard helpen om een sterke relatie te ontwikkelen die gebaseerd is op veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen.

Van daaruit bouw je een fantastische connectie en subtiele communicatie.

De community staat boordevol concrete oefeningen, gefilmd met mijn eigen paarden. Kijken, leren en DOEN, dat is wat jou en je paard verder brengt en waardoor je resultaten behaalt. En de resultaten zijn er.

Voor sommige deelnemers is de relatie met hun paard al op 2 maanden tijd volledig veranderd. Jawel, in de positieve zin 🙃. Maar dat enkel door te DOEN.

Doen en vragen durven stellen. Mijn community is een prachtig programma waarbij je zelf aan de slag gaat met de oefeningen en waarbij ik aan de zijlijn sta om je aan te moedigen en vragen te beantwoorden.

Maandelijks hebben we 2 contactmomenten via Zoom, enkel voor de leden van mijn community, namelijk een masterclass en een Q&A waar je alles kan vragen.

Een waardevol programma vol kennis en ondersteuning en dat voor slechts 33 euro per maand in plaats van 39 euro. Je lidmaatschap loopt per 3 maanden, daarna beslis je zelf of je nog een volgende periode deelneemt. 

Benieuwd? Ontdek hier wat mijn community voor jou en je paard kan betekenen.

Kan je niet wachten om te starten, klik dan hier en reserveer meteen je plaats. Je bent van harte welkom in onze positieve groep met gelijkgestemde paardenmensen 🤗.

Heb je vragen, neem contact met me op en dan bekijken we samen welke begeleiding het beste past bij de situatie van jou en je paard.

Voor we afsluiten, heb ik nog een vraag voor jou. Wat is voor jou en je paard de allergrootste uitdaging, wil je dat met me delen? Dan kijk ik met plezier welke tip ik je kan geven om een stapje verder te komen.

Ik wens je een heel mooi weekend, geniet van de tijd met je paard. Tot binnenkort!

 

Enthousiaste groeten,

Dorien

 

Tip: bekijk onderaan de agenda, er staan binnenkort nog meer interessante evenementen en cursussen op het programma voor jou en je paard. Heb je vragen daarover, neem hier contact met me op.

 

Agenda

  • 23 augustus – Paard en essentiële oliën
    online minicursus van 20u00 tot 21u00
    klik hier voor info

  • 24 september – ulTEAMe harmonie en connectie met je paard tijdens je training
    workshop met of zonder paard van 9u30 tot 16u30 in Veghel (NL)
    klik hier voor info

Heb je vragen, neem hier contact met me op.