De dagen worden aanzienlijk korter en de herfst doet stilaan zijn intrede. Is bij jou de zomer ook weer zo ontzettend snel voorbijgegaan?

Vorige week heb ik met veel enthousiasme mijn digitale gids “Het geheim om goed te zijn met en voor paarden” gelanceerd. De leuke reacties doen me echt geweldig veel plezier.

Heb jij deze al gelezen? Ik ben alleszins heel benieuwd naar je reactie, dus stuur een antwoord op deze e-mail en laat me weten wat je ervan vindt.

Ook het weer wordt stilaan minder en zelf vind ik het niet zo leuk om nat te worden tijdens het rijden. Maar toch is dat slechte weer fantastisch om te werken aan de basis met je paard. Er zijn veel nuttige oefeningen die je altijd met je paard kan doen, zelfs in de stal.

Wist je dat bijna alles wat je in het zadel doet met je paard, je vanop de grond aanleren en verbeteren? Dit is een veilige manier om een jong paard op te leiden, maar het helpt ook om een ervaren paard nog zachter te maken op de hulpen.

Ben je benieuwd welke oefeningen je daarvoor kan doen? Klik hier en start vandaag al samen met je paard. Je zou bijna hopen dat het gaat regenen 😉.

Grapje – hopelijk krijgen we de volgende dagen toch nog zonnig weer.

Maak er een geweldig weekend van en tot binnenkort!