Online masterclass

Zo vorm je een (h)echt
team met je paard

Je bent een amazone met ambitie en werkt hard om goede resultaten te halen met je paard. Toch loopt het niet altijd volgens plan. Soms voelt het alsof jij en je paard lijnrecht tegenover elkaar staan en dat zorgt voor frustratie. Maar hoe los je die misverstanden met je paard op?

Tijdens deze online masterclass leer je meer over het natuurlijke gedrag en de psychologie van paarden. Ontdek wat voor leider een paard nodig heeft en welke invloed je eigen gedrag en attitude heeft op je paard.

Na deze online masterclass heb je nieuwe inzichten over de relatie met je paard en wat ervoor nodig is om samen een (h)echt team te vormen. Enkel de beste teams behalen samen topresultaten en dat gun ik van harte voor jou en je paard.

Ik kijk er met geweldig veel enthousiasme naar uit. Ben jij er ook bij? 

Schrijf je meteen in via het formulier om deze gratis online masterclass te volgen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

 

Tot binnenkort!

Dorien Lambrechts

Tip: live deelnemen zorgt voor meer focus en heeft als grote voordeel dat je live vragen kan stellen. Kan je toch niet live deelnemen, dan heb je enkele dagen tijd om de replay te bekijken.

Teamwork makes the dream work. – John C. Maxwell –

Enkele reacties van andere deelnemers

Het was leerrijk, ik heb dingen gehoord die ik herken en ook dingen die ik zelf wil uitproberen. Mijn beste inzicht is dat je een neutraal punt hebt tussen positieve en negatieve gevoelens, waarmee je je paard mee kan krijgen.

Linda

Een heel goed webinar met goede inhoud en opbouw. Het maakt me bewuster van mezelf ten opzichte van mijn paard en leert me om zelf steeds rustig te blijven.

Manuella

Het webinar is heel interessant! Helder en logisch gebracht. Mijn beste inzicht: dat je vooral bij jezelf moet checken hoe je erbij zit en in het nu blijven.

Jolin

Het webinar is zeker leerzaam, ondanks dat ik al veel met paarden werk op deze manier. Mijn beste leermoment is het deel over de energie. Dit zal mij ook helpen om het mensen beter uit te leggen 🙂

Mirre

Vond het super interessant en op een zeer duidelijke manier uitgelegd! Bedankt Dorien! 😊

Charlotte

Ik vond dit webinar super goed. Mijn mooiste inzicht is het stuk over de energie.

Romy

Ik vond de masterclass super interessant! Dorien is zo positief. Ze geeft deze webinars volledig met hart en ziel. Ze is erg gemotiveerd en super enthousiast. Zelf hou ik erg veel van paarden. Tijdens dit webinar heb ik geleerd over de diepere mindset en connectie met paarden. Heel leerrijk!

Martine

Dankjewel Dorien, je bent een supermadame en zo’n fantastische VIBES! Dankjewel voor je inzichtbrengende lessen. Door jouw FANTASTISCHE LESSEN snap ik des te meer hoe & waarom deze sterke dieren zo handelen, mijn (jarenlange) angst naar paarden toe is bijna helemaal weg nu, waarvoor oprechte dank!

Ellen

De beste teams behalen topresultaten en dat gun ik van harte voor jou en je paard.

– Dorien Lambrechts –