Online masterclass

Zo vorm je een (h)echt
team met je paard

Je bent een amazone met ambitie en werkt hard om goede resultaten te halen met je paard. Toch loopt het niet altijd volgens plan. Soms voelt het alsof jij en je paard lijnrecht tegenover elkaar staan en dat zorgt voor frustratie. Maar hoe los je die misverstanden met je paard op?

Tijdens deze online masterclass leer je meer over het natuurlijke gedrag en de psychologie van paarden. Ontdek wat voor leider een paard nodig heeft en welke invloed je eigen gedrag en attitude heeft op je paard.

Na deze online masterclass heb je nieuwe inzichten over de relatie met je paard en wat ervoor nodig is om samen een (h)echt team te vormen. Enkel de beste teams behalen samen topresultaten en dat gun ik van harte voor jou en je paard.

Ik kijk er met geweldig veel enthousiasme naar uit. Ben jij er ook bij? 

Schrijf je meteen in via het formulier om deze gratis online masterclass te volgen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

 

Tot binnenkort!

Dorien Lambrechts

Tip: live deelnemen zorgt voor meer focus en heeft als grote voordeel dat je live vragen kan stellen. Kan je toch niet live deelnemen, dan heb je enkele dagen tijd om de replay te bekijken.

online masterclass zo vorm je een hecht team met je paard - dorienlambrechts.com

Teamwork makes the dream work. – John C. Maxwell –

Enkele reacties van andere deelnemers

Het was leerrijk, ik heb dingen gehoord die ik herken en ook dingen die ik zelf wil uitproberen. Mijn beste inzicht is dat je een neutraal punt hebt tussen positieve en negatieve gevoelens, waarmee je je paard mee kan krijgen.

Linda

Het was leuk met goede inhoud en opbouw, aangevuld met mooie slides. Het maakt me bewuster van mezelf ten opzichte van mijn paard en leert me om zelf steeds rustig te blijven. Mijn beste inzicht van de online masterclass is dat mijn eigen rust veel kan betekenen om een goed team te vormen, om een goede leider te zijn.

Manuella

De boodschap is duidelijk en dit maakt me erg nieuwsgierig naar het ‘hoe’. Ik had me al verdiept in het onderwerp, dus grotendeels was het bekend. Voor mij is een individueel vervolg erg belangrijk.

Monique

Ik vond de online masterclass leerrijk en duidelijk. Wat ik heb geleerd is hoe je eigen gemoedstoestand naar je paard overkomt. Het heeft een veel grotere invloed dan ik dacht.

Yannick

Het webinar is heel interessant! Helder en logisch gebracht. Mijn beste inzicht: dat je vooral bij jezelf moet checken hoe je erbij zit en in het nu blijven.

Jolin

Ik vond de online masterclass boeiend door de concrete voorbeelden. Van mij had het nog langer mogen doorgaan. Mijn beste inzicht: dat paarden heel goed aanvoelen wanneer je een mindere dag hebt en je het jezelf mag toelaten om dan gewoon te genieten van je paard en je verwachtingen/plannen dan even wat aan te passen. Als je vanuit een positieve houding vertrekt, lukt het veel beter om samen een team te vormen.

Marijke

Ik vond de online masterclass zeer leerrijk, ook al had ik deze al is gevolgd. Herhaling kan nooit kwaad en uit de vragen van anderen en jouw antwoord ook weer veel andere dingen geleerd! Mijn beste leermoment is hoe je problemen met je paard moet aanpakken in verband met het halen uit de weide (niet wegloopt, maar naar je toe komt).

anonieme amazone

De online masterclass is spontaan gegeven en een goede opfrissing van de basics. Mijn beste inzicht: zorg dat jij er ook bent voor je paard en niet enkel je paard voor jou!

anonieme ruiter

Ik ben super blij dat je het zo persoonlijk aanpakt en antwoordt. Dit heb ik nog nooit gehad bij andere webinars dus dit helpt echt specifiek de luisteraar zijn probleem aanpakken.

Een mooie reminder was de bewustwording als je spanning krijgt, dat je daarvan bewust bent en daar toch boven kan leren staan en dat dit heel belangrijk is want zelfs dat voelt je paard ook. Ik heb ook geluisterd naar jouw tip om af te stappen als je voelt dat je beter afstapt en dat was het ook vandaag, maar dan vanuit fysiek gevoelig staan op de net bekapte hoefjes… Dus ook rekening houden met fysieke aspect is kei belangrijk net als mentaal, anders loopt er steeds een emmertje over en daarmee heb ik proberen rekening houden vandaag op mijn wandeling met jou in men achterhoofd.

Mijn grootste inzicht: dat onbewuste ook te voelen en te benoemen als je paard schrikt en dat het zelfs dan nog fel doorgegeven kan worden.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass interessant. Heel normaal en verstaanbaar uitgelegd zonder “dure” woorden. Mijn beste inzicht: het besef dat ik meer met mijn paard in harmonie moet zijn. Dat ik er niet alle dagen prestaties van mag vragen. Zo gaat hij mij al snel niet meer leuk vinden. 😏

Nadia

De online masterclass was duidelijk, leerrijk en interessant. Mijn beste inzicht: leiderschap verdienen is belangrijk. Als je geen goede leider bent, zal je paard zelf ‘zijn weg’ zoeken.

ELs

Ik vond de online masterclass super leuk. De afwisseling van info en vragen beantwoorden was heel leerrijk. Mijn beste inzichten komen van de praktische tips.

Sarah

Ik vond de online masterclass leuk en heb ontdekt dat je niet alleen bent met problemen en dat je altijd kan leren.

Silvie

Een zeer leerrijke online masterclass. Mijn beste inzicht is dat teveel zelfkritiek ook nefast kan zijn voor je positie.

Ellen

Vond het super interessant en op een zeer duidelijke manier uitgelegd! Bedankt Dorien! 😊

Charlotte

De online masterclass is leerrijk en duidelijk. Mijn beste inzicht is dat je doorzetting en leiderschap nodig hebt voor paarden.

anonieme amazone

De online masterclass was heel interessant en duidelijk.

Sandra

Ik vond dit webinar super goed. Mijn mooiste inzicht is het stuk over de energie.

Romy

Ik vond de masterclass super interessant! Dorien is zo positief. Ze geeft deze webinars volledig met hart en ziel. Ze is erg gemotiveerd en super enthousiast. Zelf hou ik erg veel van paarden. Tijdens dit webinar heb ik geleerd over de diepere mindset en connectie met paarden. Heel leerrijk!

Martine

Dankjewel Dorien, je bent een supermadame en zo’n fantastische VIBES! Dankjewel voor je inzichtbrengende lessen. Door jouw FANTASTISCHE LESSEN snap ik des te meer hoe & waarom deze sterke dieren zo handelen, mijn (jarenlange) angst naar paarden toe is bijna helemaal weg nu, waarvoor oprechte dank!

Ellen

De beste teams behalen topresultaten en dat gun ik van harte voor jou en je paard.

– Dorien Lambrechts –