Online masterclass

Zo vorm je een (h)echt
team met je paard

Je hebt mooie doelen met je paard en werkt hard om goede resultaten te halen. Toch loopt het niet altijd volgens plan. Soms voelt het alsof jij en je paard lijnrecht tegenover elkaar staan en dat zorgt voor frustratie. Hoe los je die misverstanden met je paard op?

Tijdens deze online masterclass help ik je het gedrag van je paard begrijpen, ontdek je wat voor leider jouw paard nodig heeft en welke invloed je eigen gedrag en attitude heeft op het gedrag van je paard.

Na deze online masterclass heb je nieuwe inzichten over de relatie met je paard en wat ervoor nodig is om samen een (h)echt team te vormen. Enkel de beste teams behalen samen topresultaten en dat gun ik van harte voor jou en je paard.

Ik kijk er met geweldig veel enthousiasme naar uit. Ben jij er ook bij?

Schrijf je meteen in via het formulier om deze gratis online masterclass te volgen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

 

Tot binnenkort!

Dorien Lambrechts

online masterclass zo vorm je een hecht team met je paard - dorienlambrechts.com

Werk samen met je paard als een topteam

Wat betekent voor jou een (h)echt team zijn samen met je paard? 

Welke uitdagingen zorgen ervoor dat jij en je paard nog (net) geen superteam zijn?

Met deze vragen gaan we tijdens de masterclass aan de slag, zodat je nadien weet wat te doen om samen met je paard een volgende stap te zetten naar een fantastisch team.

Teamwork makes the dream work. – John C. Maxwell –

Enkele reacties van andere deelnemers

Een zeer leerrijke online masterclass en een echte eye-opener. Mijn beste leermomenten: de voorbeelden en tips die je geeft bij elk topic.

Tatyana

Ik vond het weer super interessant, het was van A tot Z leerzaam en boeiend. Mijn beste inzicht: het is goed of niet goed, zwart/wit.

En ook actie, geduld en plezier! Helemaal waar.

Ans

Ik vond de online masterclass heel leerrijk, smaakt naar meer! Mijn beste inzicht was het deel over leiderschap.

Emma

De online masterclass is zeer interessant, korte tips die veel verschil zullen maken. Mijn beste leermoment is het respecteren van je eigen ruimte en de quote “make the wrong thing difficult and the right thing easy”.

Kimberly

De online masterclass was interessant, je staat meer stil bij jezelf want vaak ligt de fout puur aan de persoon. Mijn beste inzicht is dat het paard niet alleen je lichaamstaal leest maar ook effectief je energie overneemt.

Lien

Ik vond deze online masterclass fantastisch. Geweldig hoe jij kan vertellen en alles simpel houden zodat iedereen het begrijpt.

Tina

Super, gestructureerd en heel duidelijk met veel praktijkvoorbeelden. Meer zelfvertrouwen en ontspanning gaan de sleutel zijn voor een betere samenwerking met mijn verzorgpaarden.

anonieme amazone

Zeer interessant en leerrijk. Mijn beste inzicht: actie, geduld, en plezier. Die onthou ik.

Nadia

Hartstikke leuk! En steeds leerzaam. Mijn beste inzicht: dat “DOEN” echt het allerbeste advies is en dat je zo blij wordt van iedere mini-stap dat iets lukt!

anonieme amazone

Heel leerrijk, altijd weer nieuwe tips en inzichten! Mijn beste inzicht: dat ook zelfkritiek voelbaar is door je paard als een negatieve emotie.

Sofie

De online masterclass was heel interessant, duidelijk en fijn te volgen. Jij doet dit uitmuntend.

Ans

Ik vond het heel boeiend en duidelijk. Mijn beste leermoment: het belang van goed leiderschap voor je paard.

anonieme amazone

De online masterclass is super leerrijk. Mijn beste inzicht: dat persoonlijke ruimte super belangrijk is.

Charlotte

De online masterclass was super! Mijn beste inzicht: rust en vertrouwen geven aan je paard.

Ann

Super goed gedaan en duidelijk. Mijn beste inzicht ging over de psychologie van het paard en de band tussen mens en paard.

Sofia

De masterclass was duidelijk en leerrijk. Mijn beste inzicht: respect moet ik verdienen en daar helpt dus geen snoepje bij 🙂

Nadine

Ik vond de masterclass super! Wederom mooie leerpunten!! Mijn beste leermoment is dat dominant gedrag een vorm van angst kan zijn.

anonieme amazone

Fijne uitleg met praktische, goede voorbeelden. Mijn beste inzicht: voor alles is een oplossing, geduld hebben, blijven proberen de juiste aanpak te vinden.

Sabrine

Vele nieuwe interessante dingen geleerd. Over mijn paard maar vooral over mezelf! Mijn beste leermoment is dat je moet leren denken als een paard… Hoe zou ik (als paard) willen benaderd worden… Dat ga ik zeker toepassen vanaf nu.

Sofie

Boeiend, interactief, leerrijk! Mijn beste inzichten: de voorbeelden, de mogelijkheid tot vraag en antwoord, veel en duidelijke uitleg.

anonieme amazone

Het was leerrijk, je haalt alles mooi aan. Goed gedaan! Mijn beste inzicht: alles begint bij jezelf! Aanhaling van jongen met mama naast jouw paard die verstijfde van angst!

Evi

Interessant en leerrijk. De tijd vloog voorbij. Mijn beste leermomenten zijn de praktische tips om met bepaalde situaties om te gaan, o.a. het afstappen en naar objecten kijken.

anonieme amazone

Ik vond het zeker interessant en leerrijk. Dingen waar ik de volgende keer bewuster mee ga omgaan en andere onderdelen waren dan weer een opfrissing waard. Fijn dat je vragen kon stellen, die nadien werden beantwoord. Sommige onderdelen waren extra leuk omdat ik tegelijkertijd ook in de wei zat en het paardengedrag kon bekijken en bestuderen.

Inge

Na het beluisteren van de podcasts en een deel van de YouTube filmpjes vond ik de online masterclass een leuke herhaling/samenvatting van interessante onderwerpen. Mijn beste inzicht: werken met paarden vraagt heel veel zelfinzicht en zelfbewustzijn. Vind ik super interessant!

Laura

Interessante masterclass! Mijn beste inzicht: onze attitude is zo belangrijk!

anonieme amazone

Uitgebreid en duidelijke uitleg. Mijn beste leermoment: mijn eigen energie/gemoedstoestand zorgt voor het gewenste trainingsresultaat.

Nadine

Heel helder uitgelegd. Mijn beste inzicht is dat het leiderschap door respect komt en niet door macht.

anonieme amazone

Ik vond het super, leerrijk en duidelijk gestructureerd. Mijn beste inzicht: doe de “kippendans” in plaats van je paard een tik geven.

Liesbet

Heel interessant deze online masterclass! Mijn beste leermoment: de 3 redenen waarom je paard niet luistert.

Kim

De online masterclass is super en voor herhaling vatbaar. Mijn beste leermoment is de communicatie met je paard en leren van anderen.

anonieme amazone

Ik vond het weer erg duidelijk verteld, leerzaam en interessant. Mijn beste inzicht: de dominantie van mijn paard, komt voort uit angst soms begrijp ik nu.

Ans

Super fijn deze online masterclass. Veel goede inzichten en antwoorden op je vragen. Mijn beste leermoment is dat je eigen stemming positief moet zijn en je moet corrigeren vanuit liefde en samen beter willen worden en niet uit frustratie.

anonieme amazone

De online masterclass was interessant, je spreekt uit ervaringen. Mijn beste inzicht: dat ook iemand als jij een inwendige criticus heeft. Dat geeft me moed om door te zetten en mezelf minder af te kraken wanneer het minder goed loopt.

anonieme amazone

Heel boeiend deze online masterclass! Zeer herkenbare issues en nuttige inzichten hierover gekregen! Ben al benieuwd om ze in praktijk om te zetten. Het was top.

Sarah

Ik vond de online masterclass heel goed. Mijn beste inzicht: trainen tot je hulpen zo licht als een vlieg kunnen zijn!

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass heel erg leerzaam en duidelijke uitleg. Mijn beste inzicht is hoe paarden denken en communiceren.

Rebecca

De online masterclass is heel tof en to the point. Duidelijke taal en goed opgebouwd. Mijn beste inzicht is in verband met energie frequentie, dit was nieuw voor mij.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass super! Vooral de voorbeelden en praktische tips. Mijn beste leermoment waren de redenen waarom paarden soms niet luisteren. Hier had ik nooit bij stilgestaan!

anonieme amazone

Ik vond het super! Leerzaam en inspirerend. Fijn te weten dat we al op de juiste weg zijn. Mijn beste inzicht is niet opzij stappen voor je paard, het kudde-gedrag en testen.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass vlot, boeiend en motiverend. Mijn beste inzicht is dat ik niet alleen ben die nog van alles moet leren.

Bie

Leuk en goed opgezet, een goede samenvatting van de basis van omgang met paarden.

Annette

Een leuke en leerrijke masterclass! Mijn beste inzicht: persoonlijke ruimte is heel belangrijk.

Caroline

Zeer leerzaam. Mijn beste inzicht: duidelijk zijn, leren van je paard om elkaar echt te begrijpen.

Anja

Zeer interessante masterclass. Mijn beste leermoment: de 3 redenen waarom paarden niet doen wat je vraagt.

anonieme amazone

Het was leerrijk, ik heb dingen gehoord die ik herken en ook dingen die ik zelf wil uitproberen. Mijn beste inzicht is dat je een neutraal punt hebt tussen positieve en negatieve gevoelens, waarmee je je paard mee kan krijgen.

Linda

Het was leuk met goede inhoud en opbouw, aangevuld met mooie slides. Het maakt me bewuster van mezelf ten opzichte van mijn paard en leert me om zelf steeds rustig te blijven. Mijn beste inzicht van de online masterclass is dat mijn eigen rust veel kan betekenen om een goed team te vormen, om een goede leider te zijn.

Manuella

De boodschap is duidelijk en dit maakt me erg nieuwsgierig naar het ‘hoe’. Ik had me al verdiept in het onderwerp, dus grotendeels was het bekend. Voor mij is een individueel vervolg erg belangrijk.

Monique

Ik vond de online masterclass leerrijk en duidelijk. Wat ik heb geleerd is hoe je eigen gemoedstoestand naar je paard overkomt. Het heeft een veel grotere invloed dan ik dacht.

Yannick

Het webinar is heel interessant! Helder en logisch gebracht. Mijn beste inzicht: dat je vooral bij jezelf moet checken hoe je erbij zit en in het nu blijven.

Jolin

Ik vond de online masterclass super en boeiend. Ik hang aan jou lippen! 🙂 Inderdaad time goes too fast when you’re having fun! De indeling van het gedrag in 3 categorieën geeft een goed inzicht!

Isabelle

Ik vond de online masterclass heel interessant! Mijn beste inzicht: de 3 manieren waarop je paard kan reageren (angst, onbegrip, dominantie), zo kan ik deze proberen herkennen tijdens trainingen.

anonieme amazone

De online masterclass is fijn, interessant en lekker vlot. Mijn beste inzicht: duidelijke grenzen stellen op een rustige, gedecideerde manier.

Alexandra

De online masterclass is erg leerzaam! Mijn grootste leermoment: het van de emoties onder controle houden, observeren naar je paard en het verhaal van weg rennend paard in de weide.

anonieme amazone

De online masterclass is leuk en informatief en ook prettig om naar te luisteren. Ik vond de vermelding van de energiefrequentie wel een mooie deze wist ik nog niet.

Renate

De online masterclass is een leuke basistraining die met heel veel enthousiasme gegeven werd! Topper! Mijn beste inzichten: als je alles al denkt te weten er op gaan letten of je alles ook al toepast en dit steeds te blijven bedenken. Mijn persoonlijke ruimte moet ik meer aan werken, bijvoorbeeld schuren na het rijden of bij het eten geven mag hij nog wel een stapje meer achteruit gaan.

Stephanie

De online masterclass was interessante info, interactief en leuk om te volgen! Mijn beste leermoment is het feit dat ik mijn paard help door een goede leider te zijn en dat ik nu consequent mag zijn en een seconde later is hij terug het beste paard van de wereld en daar is hij OK mee, want zo werkt het voor hem ook.

anonieme amazone

Het was super. Mijn beste inzicht: frustratie onmiddellijk vergeten, niet boos blijven.

anonieme amazone

Het was de tweede keer dat ik deze les volgde. Toch heb ik alles weer eens kunnen opfrissen en heb ik weer veel bijgeleerd. Ook heb ik ingezien dat er nog veel werk is aan het vertrouwen tussen mij en mijn paard.

Emely

Ik vond het zeer leerrijk en heel veel goede tips. Mijn beste inzicht: over jou eigen evaluatie en de dunne lijn tussen respect en dominantie.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass boeiend door de concrete voorbeelden. Van mij had het nog langer mogen doorgaan. Mijn beste inzicht: dat paarden heel goed aanvoelen wanneer je een mindere dag hebt en je het jezelf mag toelaten om dan gewoon te genieten van je paard en je verwachtingen/plannen dan even wat aan te passen. Als je vanuit een positieve houding vertrekt, lukt het veel beter om samen een team te vormen.

Marijke

Ik vond de online masterclass zeer leerrijk, ook al had ik deze al is gevolgd. Herhaling kan nooit kwaad en uit de vragen van anderen en jouw antwoord ook weer veel andere dingen geleerd! Mijn beste leermoment is hoe je problemen met je paard moet aanpakken in verband met het halen uit de weide (niet wegloopt, maar naar je toe komt).

anonieme amazone

De online masterclass is spontaan gegeven en een goede opfrissing van de basics. Mijn beste inzicht: zorg dat jij er ook bent voor je paard en niet enkel je paard voor jou!

anonieme ruiter

Ik ben super blij dat je het zo persoonlijk aanpakt en antwoordt. Dit heb ik nog nooit gehad bij andere webinars dus dit helpt echt specifiek de luisteraar zijn probleem aanpakken.

Een mooie reminder was de bewustwording als je spanning krijgt, dat je daarvan bewust bent en daar toch boven kan leren staan en dat dit heel belangrijk is want zelfs dat voelt je paard ook. Ik heb ook geluisterd naar jouw tip om af te stappen als je voelt dat je beter afstapt en dat was het ook vandaag, maar dan vanuit fysiek gevoelig staan op de net bekapte hoefjes… Dus ook rekening houden met fysieke aspect is kei belangrijk net als mentaal, anders loopt er steeds een emmertje over en daarmee heb ik proberen rekening houden vandaag op mijn wandeling met jou in men achterhoofd.

Mijn grootste inzicht: dat onbewuste ook te voelen en te benoemen als je paard schrikt en dat het zelfs dan nog fel doorgegeven kan worden.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass interessant. Heel normaal en verstaanbaar uitgelegd zonder “dure” woorden. Mijn beste inzicht: het besef dat ik meer met mijn paard in harmonie moet zijn. Dat ik er niet alle dagen prestaties van mag vragen. Zo gaat hij mij al snel niet meer leuk vinden. 😏

Nadia

De online masterclass was duidelijk, leerrijk en interessant. Mijn beste inzicht: leiderschap verdienen is belangrijk. Als je geen goede leider bent, zal je paard zelf ‘zijn weg’ zoeken.

ELs

Ik vond de online masterclass super leuk. De afwisseling van info en vragen beantwoorden was heel leerrijk. Mijn beste inzichten komen van de praktische tips.

Sarah

Ik vond de online masterclass leuk en heb ontdekt dat je niet alleen bent met problemen en dat je altijd kan leren.

Silvie

Een zeer leerrijke online masterclass. Mijn beste inzicht is dat teveel zelfkritiek ook nefast kan zijn voor je positie.

Ellen

De online masterclass was leuk, goed begrijpbaar uitgelegd. Het was een leuke heropfrissing. Mijn beste leermoment: dat we met een open blik moeten kijken. Ons paard reageert steeds vanuit het prooi- en kuddedier zijnde. Even kordaat zijn en daarna is hij terug de beste is een zinnetje die me zal bijblijven.

anonieme amazone

Het was heel fijn en leerzaam. De 3 redenen voor niet (goed) reageren waren heel helder. Een andere eyeopener: de frequenties van onze emoties. Mijn paard is al gevoelig en ik zelf ook. Maar dat gemoedstoestand echt meetbaar is, was echt nieuw voor mij!

Mara-Naomi

De online masterclass is super. Mijn beste leermoment: dat het oké is om af te stappen als je angst voelt opkomen.

Linda

De online masterclass is heel boeiend. Mijn beste inzicht: ik ben niet alleen 😊.

Griet

De online masterclass: leerzaam! Mijn beste leermoment is hoe je leiding moet geven.

anonieme amazone

Ik vond de online materclass heel fijn, top! Mijn beste inzicht is dat heel veel problemen terug te vinden zijn bij ons zelf als mens.

Niki

De online masterclass is leerrijk en onmiddellijk toepasbaar, alles was duidelijk. Mijn mooiste inzicht: de rollen eens omkeren, hoe zou ik reageren als zo’n ‘mensdier’ voor mij staat.

Valerie

Ik vond de online masterclass super, ik heb veel bijgeleerd! Mijn beste inzicht: een goede band heeft tijd nodig.

Els

Ik vond de online masterclass interessant en begrijpend. Mijn beste leermoment: algemeen alles, ook de interactie en problemen van andere mee kort oplossen.

anonieme amazone

De online masterclass is heel leerrijk. Mijn grootste inzicht is dat de weg naar harmonie veel geduld, doorzetting en rust zal vragen bij mezelf.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass aangenaam, leerrijk, interactief. Vragenmomenten zijn steeds leerrijk.

Ines

Super boeiend, ik heb er veel uit geleerd. Wanneer er voorbeelden werden gebruikt, werd alles duidelijker.

Silke

Ik vond de online masterclass interessant. Je ben een vlotte en zelfzekere prater. Het belang van zelf zelfzeker zijn is nog eens benadrukt.

Debby

De online masterclass is verhelderend: sommige zaken weet je eigenlijk al wel, maar worden toch veel duidelijker met een voorbeeld erbij en dan volgt inderdaad vaak dat ‘aha-moment’! Echt leerrijk! Mijn beste inzicht: een paard laten schuren kan, maar laat je niet uit evenwicht duwen; de authentieke leider en het lezen van lichaamstaal en energie met de verduidelijking in Hertz.

Anne

Het was de tweede keer dat ik de online masterclass volgde. Door andere deelnemers komen er andere vragen dus weer terug leerrijke antwoorden. Mijn beste inzicht is het besef dat paarden reageren op de energie die je uitstraalt. Dit in je achterhoofd houden wanneer je bij paarden bent helpt echt om beter te kunnen samenwerken.

Marijke

Vond het super interessant en op een zeer duidelijke manier uitgelegd! Bedankt Dorien! 😊

Charlotte

De online masterclass is leerrijk en duidelijk. Mijn beste inzicht is dat je doorzetting en leiderschap nodig hebt voor paarden.

anonieme amazone

De online masterclass is zeer leerrijk. Mijn beste leermoment: dat ik eerst aan mijn eigen zelfvertrouwen moet werken, voor we elkaar kunnen vertrouwen.

anonieme amazone

Ik vond dit webinar super goed. Mijn mooiste inzicht is het stuk over de energie.

Romy

Tijdens de online masterclass heb ik veel nieuwe inzichten en werkpuntjes gekregen. Mijn beste inzicht: voor alles is een oplossing mits het investeren van vooral heel veel tijd in de band tussen mezelf en mijn paard.

Eefje

Dit was weer heel interessant en je manier van uitleggen is echt héél duidelijk en leuk om naar te luisteren. We kunnen weer aan de slag met deze nuttige tips ! De video’s zijn handig, ook het aanhalen van bepaalde situaties en voorbeelden geeft je een heel duidelijk beeld.

Nicky

De online masterclass is super leuk! Mijn beste inzicht: dat je zelfkritiek ook als negatieve energie kan overkomen op je paard.

Nicolette

Ik vond de online masterclass erg leerzaam en heb veel nieuwe inzichten gekregen. Mijn beste inzicht: over je attitude en het leiderschap.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass heel leerrijk. Mijn beste inzicht: beter met kleine stapjes vooruit dan met grote stappen vooruit en dan misschien terug achteruit moeten gaan.

Vicky

Ik vond de online masterclass heel interessant voor elk niveau begrijpbaar. Mijn beste inzicht: het kan ook anders dan met harde hand.

anonieme amazone

Ik vond de online masterclass interessant. Mijn beste inzicht: je in de plaats zetten van het paard.

anonieme amazone

Ik vond het tof dat je ineens op de vragen insprong. Mijn beste inzicht: de hertz boven 300 en onder 300.

Alexandra

De online masterclass is zeer leerrijk, mijn beste leermoment: leiderschap.

Elke

Ik vond de masterclass super interessant! Dorien is zo positief. Ze geeft deze webinars volledig met hart en ziel. Ze is erg gemotiveerd en super enthousiast. Zelf hou ik erg veel van paarden. Tijdens dit webinar heb ik geleerd over de diepere mindset en connectie met paarden. Heel leerrijk!

Martine

Dankjewel Dorien, je bent een supermadame en zo’n fantastische VIBES! Dankjewel voor je inzichtbrengende lessen. Door jouw FANTASTISCHE LESSEN snap ik des te meer hoe & waarom deze sterke dieren zo handelen, mijn (jarenlange) angst naar paarden toe is bijna helemaal weg nu, waarvoor oprechte dank!

Ellen

De beste teams behalen topresultaten en dat gun ik van harte voor jou en je paard.

– Dorien Lambrechts –