Online workshop

In 4 weken de teugels van je leven in eigen handen

De online workshop “In 4 weken de teugels van je leven in eigen handen” geeft je inzichten en inspiratie om met meer positiviteit en een sterkere attitude in het leven te staan. Elke week gaan we een stapje verder om je te helpen het leven van een mooiere kant te bekijken.

Dit brengt meer rust en stabiliteit in je leven, zelfs in onzekere tijden zoals de huidige situatie. Stap voor stap bouw je aan een positievere en sterkere attitude. Zo ervaar je steeds meer geluksmomenten en geniet je meer van elke dag.

Samen gaan we 4 weken op pad, waarin in je mijn eigen lessen, ervaringen en inzichten deel. In een kleine groep werken we aan jouw kijk op het leven en halen we je angsten, frustraties en twijfels beetje bij beetje weg. Zo ga je veel meer genieten van elke dag en voelt alles veel makkelijker.

Verwacht je aan superveel enthousiasme, een aanstekelijke positiviteit, humor en kleine opdrachten zodat je tijdens de week meteen gaat toepassen wat je geleerd hebt. En het mooiste: in een veilige omgeving leren we van elkaar, delen we ervaringen en ondersteunen we elkaar tijdens onze weg naar meer positiviteit en een sterkere attitude.

Wat kan je verwachten?

 

  • een enorme positieve boost
  • een energieke vibe die je een goed gevoel brengt
  • ondersteuning en begeleiding tijdens deze boeiende weken
  • 4 principes die je helpen om je elke dag minder zorgen te maken
  • ontdek de 5 elementen om meer harmonie in je leven te brengen
  • inzichten en tips die echt voor je werken, tenminste als je ze toepast 🙂
  • samen werken we aan zelfvertrouwen zodat je kleine acties neemt om jouw leven te leiden

Ga 4 weken lang mee op pad tijdens deze interactieve online workshop en neem stap voor stap de teugels van je leven in eigen handen. Wist je dat de 5 mensen 
in je directe omgeving waarmee je het meeste contact hebt, de meeste invloed hebben op je resultaten en je attitude? Laat je 4 weken meeslepen
door mijn enthousiasme en positieve energie. Connect met de andere cursisten, want samen bereiken we veel meer dan alleen.

Tip: na elke sessie krijg je tijdelijk toegang tot de opname, zodat je deze kan herbekijken. 
Wees je er wel bewust van dat live deelnemen de beste resultaten geeft.

Het is mijn missie om bij te dragen aan een betere wereld…

Wanneer?

dinsdagavond om 20u00
23 – 30 juni 2020
7 – 14 juli 2020

Waar?

online met je computer, tablet of smartphone vanuit je gezellige zetel of favoriete stoel

Prijs?

47€ voor de volledige reeks, inclusief digitaal werkboek met opdrachten en voldoende ruimte voor vragen

Dank je Dorien voor de boeiende webinars! Superinteressant en motiverend. Jij bent een echte bron van inspiratie. Ik kijk al uit naar de volgende ontmoeting ❤️

Katrien

Je hebt een zeer prettige stem om naar te luisteren. Daarnaast raak je mensen met jouw enthousiasme! Jouw kijk op zaken inspireert me om aan de slag te gaan. Dank je wel daarvoor!
Yvonne

Dorien, ik vond het fijn om naar je te luisteren. Je gaf me concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Je bracht de boodschap gestructureerd en helder. Hier kan ik wat mee! Dank je wel dus voor de zinvolle webinarsessie. Van harte,
Christel

… en dat begint bij onszelf.   – Dorien Lambrechts –
Heb je nog vragen, klik hier en contacteer me vrijblijvend. Ik kijk er alvast met geweldig veel enthousiasme naar uit. Ben jij er ook bij? Reserveer nu je plaats door je in te schrijven via de button.
 

Ter info: na de betaling ontvang je een e-mail met de bevestiging van je inschrijving en praktische informatie om de online workshop te volgen. Je hebt enkel je computer, tablet of smartphone met internetverbinding nodig om de cursus te volgen.