“Veel geleerd en een berg inspiratie, dankjewel!”

Dit was een van de vele toffe reacties na de clinic “ulTEAMe harmonie en connectie tijdens je training” van vorige maand.

Morgen staat de volgende editie op het programma en tegelijk ook de laatste voor dit jaar. Geen nood, binnenkort plannen we nieuwe data voor 2023 😉

Over de reactie bovenaan wil ik trouwens nog iets delen.

De voorbije week had ik enkele aangename gesprekken met paardendames die ergens vastlopen met hun paard. Bij de ene is dat trailerladen door trauma’s uit het verleden, bij iemand anders op gebied van rijden, bij de andere gedragsmatig en bij nog iemand anders is het spanning op wedstrijd.

Bijna wekelijks krijg ik diverse vragen, zowel recreatief of wedstrijdgericht, maar telkens zijn het mensen die een bepaald doel hebben met hun paard. Bijvoorbeeld veilig op buitenrit, rustig op de trailer, een goede band met hun paard, enzovoort.

Elke combinatie heeft een ander doel. Wat ze nodig hebben om weer verder te komen met hun paard is dit: kennis om de reacties van hun paard te begrijpen en concrete oefeningen om een stap verder te komen in hun training.

Dat is nu precies waarmee ik de combinaties help waarmee ik samenwerk. Wie bij mij een traject of clinic volgt, gaat naar huis met een berg inzichten, inspiratie en huiswerk. Want enkel door te DOEN, kom je dichter bij je doel.

Inspiratie voor oefeningen, inzichten in het gedrag van je paard en een concreet plan van aanpak is waarmee ik combinaties begeleid. Echt een aanrader dus als jij de trainingen met je paard wil opbouwen vanuit ontspanning en connectie, zodat jullie steeds meer samenwerken als een echt team.

Een aantal van deze tips en inzichten heb ik gebundeld in de masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard”. Deze organiseer ik op binnenkort weer.

Hiermee wil ik jou inspireren met nieuwe kennis, inzichten en tips om ook samen met jouw paard de samenwerking naar een volgend niveau te brengen. En dat vanuit een sterke connectie en duidelijke communicatie.

Deelnemen is gratis, bovendien heb je de kans om vragen te stellen via de chatbox. Geen stress, je komt niet in beeld 😁

Schrijf je hier meteen gratis in:

Ja super, ik volg graag deze masterclass

 

Noteer meteen de datum in je agenda en hou die avond vrij. Er komt geen opname van de masterclass, zorg dus dat je er live bij bent.

Om je nog meer enthousiast te maken, hieronder enkele reacties van deelnemers:

  • Een zeer leerrijke online masterclass en een echte eyeopener.
  • Ik vond het super interessant, het was van A tot Z leerzaam en boeiend.
  • De masterclass is zeer interessant, korte tips die veel verschil zullen maken.
  • Super, gestructureerd en heel duidelijk met veel praktijkvoorbeelden.
  • Geweldig hoe jij kan vertellen en alles simpel houdt zodat iedereen het begrijpt.


Voor meer reacties van deelnemers: 
klik hier

Ik nodig je van harte uit voor deze masterclass en kijk ernaar uit om ook jou te inspireren met nieuwe inzichten en een andere kijk op de uitdagingen met je paard.


Ben jij er live bij?


Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien

 

Klik meteen hier en schrijf je in voor deze inspirerende masterclass

 

 

 

PS. Ben je benieuwd wat er binnenkort nog meer op het programma staat, klik dan meteen hier voor de agenda.