Vorige week tijdens de masterclass kreeg ik een aantal boeiende vragen van kijkers hoe ze de samenwerking met hun paard kunnen verbeteren. Een van de sleutels is: ontspanning. Zowel voor jou als voor je paard.

Hoe ontspannen loopt je paard tijdens de training?

En andere essentiële vraag: hoe ontspannen ben je zelf?

Jouw eigen gedachten en emoties hebben veel meer invloed op het gedrag van je paard dan velen beseffen. Als jij graag wil dat je paard ontspannen is tijdens de training, ben je dat dan ook zelf? Straal je zelf rust en vertrouwen uit naar je paard?

Denk hierover de volgende dagen eens na. Ga er bewust mee om hoe jij je voelt wanneer je bij je paard bent. Hou eventueel notities hierover bij, gewoon voor jezelf, om een patroon te ontdekken.

Want ik durf te wedden dat de trainingen waarbij je paard veel meer ontspannen is, je zelf ook veel rustiger bent.

Op dat gebied is nog ontzettend veel winst te halen. Vandaar geloof ik dat ook voor jou een prachtige samenwerking vanuit vertrouwen en ontspannen mogelijk is met je paard. Tenminste als je weet hoe 😉

Dat leer ik de mensen van mijn community, een waardevolle online opleiding met ondersteuning en begeleiding.

Leer in mijn community hoe je tijdens je trainingen bouwt aan connectie, communicatie en vertrouwen, zodat jij en je paard op een makkelijke en ontspannen manier samenwerken en dat voor eender welke discipline.

Schrijf je meteen in (klik hier), start op 1 november en ga 3 maanden samen met mij en de anderen aan de slag om te werken aan een fantastische samenwerking met je paard. De nadruk ligt op DOEN en ik sta aan de zijlijn om je te leren hoe.

Doe je mee?

Jazeker, dit wil ik ook met mijn paard!

 

In mijn community leer ik je de opbouw om een duidelijke communicatie en sterke connectie met je paard te vormen, zodat jullie echt samenwerken als een superteam.

Wil je een paard dat licht reageert op je hulpen en begrijpt wat je vraagt? En ook omgekeerd, dat jij het gedrag van je paard begrijpt, zodat je er op de juiste manier op inspeelt? Hoe zou het zijn als jullie elkaar door en door vertrouwen?

Yep, ook daar werken we aan en dat mét resultaat. Tenminste voor degenen die in de actie gaan en DOEN.

Enkel met video’s kijken, kom je geen stap verder. Actie, geduld en plezier, dat zijn de kernwoorden van mijn community.

Ben jij klaar voor actie en wil je echt verder komen met je paard, dan ben je van harte welkom. Ik help jou en je paard op weg met de vele lesvideo’s én support via de live Zooms en video’s om te motivatie hoog te houden.

Inderdaad, we hebben ook persoonlijk contact in mijn community. Neem dus je kans om alle paardenvragen te stellen zodat je weer dichter komt bij je paardendoel.

Misschien denk je nu: “Wat heb ik daar nu aan?”

Lees hier enkele reacties van enthousiaste leden hoe zij de community ervaren:

  • Je maakt echt het verschil! Het is prettig om in alle rust een en ander te volgen want het blijft bij mij zo beter hangen dan in een live les. Heel blij met alles wat je ons leert. Het is echt een verrijking, dankjewel!!
  • Ik heb je tips opgepakt en het GEDAAN! Je hebt me op een positieve weg gezet!
  • Dank je, ik groei ervan. Dat jij het zo goed uitlegt, maakt het ook zo leuk. Wij krijgen wat jij hebt beloofd.
  • Dankzij de community heb ik veel meer plezier en zie je eigenlijk pas wat je nog meer met je paard kan doen.
  • Ik ben nog niet zo lang bij jullie gekomen en alles gaat al zoveel beter door deze training. Zonder de community was ik niet waar ik nu sta en dat al na 2 maanden, bedankt daarvoor!
  • Ik had niet verwacht dat de community zo inspirerend zou werken. Echt heel leuk!
  • Ik ben veel meer en veel actiever met mijn paardjes bezig. Dit heb ik te danken aan jou, Dorien, en aan de vrienden van de community! Elke Q&A, elk filmpje geeft me telkens weer een motivatieboost! En het resultaat is natuurlijk een betere communicatie, een betere samenwerking enzovoort. Dankjewel!

Ben jij klaar om je grote paardendroom waar te maken? Zet nu de eerste stap en schrijf je in voor mijn community. Heb je vragen, stuur me een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien

 

Klik meteen hier en word lid van deze waardevolle community

 

 

 

PS. Ben je benieuwd wat er binnenkort nog meer op het programma staat, klik dan meteen hier voor de agenda.