Een van de meest voorkomende situaties als mensen me contacteren met hun vragen is deze: “Dorien, ik heb mijn paard gekocht voor reden x (bijvoorbeeld als braaf wandelpaard), maar het lukt helemaal niet met dit paard. Heb jij tips voor me?”

Hoe graag ik deze mensen ook wil helpen, zonder een duidelijk beeld van de situatie is het moeilijk om de ideale tips te geven (als die al bestaan). Wat ik in zo’n geval zou aanraden, hangt sterk af van de situatie, maar nog belangrijker is de combinatie tussen mens en paard.

De tips die ik zou geven, zijn afhankelijk van het karakter en opleiding van het paard en de tijd die je wil investeren om aan je doelen met dat paard te werken. Bovendien is het ook sterk afhankelijk van de kennis, ervaring en zelfs het zelfvertrouwen van de mens.

Uiteraard kan ik algemene tips geven, maar de vraag is of je ze kan toepassen met je paard. Is de situatie veilig genoeg om het zelf te proberen en weet je precies wat te doen?

Je begrijpt waarschijnlijk dat ik wat meer specifieke informatie over de situatie nodig heb om echt gericht advies te kunnen geven. En dat doe ik nog het liefste van al op een persoonlijke manier, bijvoorbeeld in een online gesprek, zodat ik je vragen kan stellen om een heel duidelijk beeld te krijgen van de situatie.

Wat ik uit ervaring merk dat vele ruiters en amazones ook veel inzichten en concrete tips geeft, is de online masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard”.

Neem gratis deel aan deze boeiende live-uitzending op dinsdag 18 mei om 20u00 zodat je dankzij de vele tips, inzichten en praktijkvoorbeelden ontdekt hoe jij en je paard veel beter en aangenamer samenwerken.

Klik meteen hier en schrijf je gratis in.

Wil je een goede reden om ruim een uur van je tijd te spenderen aan deze waardevolle masterclass, lees dan deze reacties van eerdere deelnemers:

De online masterclass was heel interessant, duidelijk en fijn te volgen. Jij doet dit uitmuntend.

Heel boeiend deze online masterclass! Zeer herkenbare issues en nuttige inzichten hierover gekregen! Ben al benieuwd om ze in praktijk om te zetten. Het was top.

De online masterclass was interessant, je spreekt uit ervaringen.

Superfijn deze online masterclass. Veel goede inzichten en antwoorden op je vragen.

Dit was weer heel interessant en je manier van uitleggen is echt héél duidelijk en leuk om naar te luisteren. We kunnen weer aan de slag met deze nuttige tips!

Dit zijn slechts enkele fragmenten, klik hier en lees nog veel meer enthousiaste reacties.

Ik nodig je heel graag uit om er dinsdag 18 mei live bij te zijn, zodat ik ook jou en je paard een stapje verder kan helpen om een sterkere band te ontwikkelen en elkaar beter te begrijpen.

Schrijf je meteen in.

Zelfs als je niet zeker bent of je de volledige uitzending kan bijwonen, raad ik je aan om in te schrijven. Na de uitzending ontvang je een link zodat je de opname nog 3 dagen kan herbekijken. Ook handig om nadien nog eens rustig je notities aan te vullen .

Trouwens, ik kondig die avond voor het eerst iets fantastisch leuk aan, waarvan ik vrij zeker ben dat het ook heel interessant is voor jou. Nog een extra reden dus om er live bij te zijn.

Maak er een fantastisch weekend van en ik verwelkom je heel graag dinsdag tijdens de online masterclass. Tot binnenkort!