Mijn offline vakantie is niet helemaal gelukt, ik ben toch hier en daar nog wel online verschenen. Het mooie is wel: dat was dan spontaan, omdat ik het zelf leuk vind. Want echt, het deed verder enorm veel deugd om eens een “lege” agenda te hebben.

Wanneer heb jij vakantie?

Ik ga dadelijk nog enkele dagen genieten van vrije tijd en ben vanaf maandag weer helemaal paraat. Toch wil ik jou en je paard een opdracht geven om mee aan de slag te gaan.

Bekijk daarvoor deze video: Een opdracht voor jou en je paard

Heb je de video bekeken, ga dan aan de slag met je huiswerk. Start VANDAAG (of ten laatste morgen als je vandaag niet meer naar je paard gaat) en werk er de volgende dagen aan telkens wanneer je bij je paard bent.

Ook al is dat 10 minuten, zelfs dan merk je welke vooruitgang je na een week hebt.

Natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw resultaatStuur me volgende week een e-mail met dat ene werkpunt dat je hebt aangepakt met je paard en laat me weten welke vooruitgang je na 1 week hebt bereikt. Zo kom je stap voor stap weer dichter bij je eigen droompaard.

Maak er een fantastisch weekend van en veel plezier met je paard. Tot binnenkort!

 

Ps. Wil je meer concrete tips, neem dan volgende week donderdag (15 juli vanaf 20u00) deel aan de GRATIS online masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard”.

Hou je notaboekje bij de hand om de vele tips te noteren en stel je eigen paardenvragen. Klik hier en schrijf je gratis in of lees hier de vele enthousiaste reacties van vorige edities.