Vorige week heb ik ontzettend genoten van een superleuke uitstap met mijn ruiters. We hebben er heel lang naar uitgekeken (bijna een jaar) en eindelijk konden we nog eens een groepsactiviteit doen.

Met een gezellige bende van 9 zijn we samen met de paarden en enkelen met de fiets naar de ijsboerderij in de buurt gereden. Ook al hebben ze daar het beste ijs uit de buurt, toch was dat niet het hoogtepunt van de wandeling.

Wat was dan wel het absolute hoogtepunt van de hele dag: samen als groep iets doen waar we allemaal ontzettend van genieten.

Dit maakte me bewust hoe mooi het is om ervaringen en momenten te delen met mensen die dezelfde interesse hebben als jij. Het ging niet om het ijsje, het ging om samen op stap zijn met de paarden en genieten van de natuur tijdens de wandeling.

Inderdaad, wat is er mooier dan omringd zijn door mensen die hetzelfde willen als jij? En hoe fantastisch is het als je elkaar kan inspireren en motiveren?

Precies dat ga ik doen voor mensen zoals jij en ik. Het voelt zo goed om gepassioneerde paardenmensen samen te brengen en met elkaar te verbinden.

In mijn grootste dromen organiseer ik een evenement waar we elkaar in het echt kunnen ontmoeten, zelfs met onze paarden. Op dit moment is dat echter nog niet aan de orde, dus heb ik even een tussenstap gemaakt die wel kan,ย namelijk dit.

Wil jij ook graag nieuwe mensen leren kennen die hetzelfde willen als jij en ik, namelijk een sterke band met je paard? Stuur me dan een e-mail en ik deel heel graag mijn plan met je. Reageer meteen, want we starten al in juni.

Geniet van leuke momenten met anderen, met of zonder je paard. Uiteindelijk isย samen ervaringen delenย hetgeen wat ons het meeste geluk brengt.

Ik wens jou en je paard een fantastisch weekend, tot binnenkort!

PS:ย Heb je de nieuwe podcast al beluisterd? Klik hier