De winterperiode maakt het voor velen (zonder binnenpiste) uitdagend om bezig te blijven met je paard. Het is waar dat elke minuut kostbaar is, echter gaat mijn boodschap iets minder over de filosofische kant 😉

Het gaat wel over de praktijk. Feit is dat het steeds vroeger donker is, wat het voor een groot deel van de paardenmensen lastig maakt om nog volop te trainen.

Toch kan je net deze periode veel doen. Je paard voorbereiden op het voorjaar, bijvoorbeeld. En dan telt inderdaad elke minuut.

Gisteren gaf ik hierover een interessante masterclass voor de leden van mijn community, waar ik een aantal concrete situaties als voorbeeld gaf. Al snel kwam ook bij hen inspiratie naar boven om concrete werkpunten aan te pakken met hun paard tijdens deze donkere periode.

En dat zelfs zonder dat je veel plaats nodig hebt, zelfs een (schuil)stal is voor ontzettend veel oefeningen voldoende. Als je gaat voeren, kan je ineens een 5-tal minuten oefenen. Echt, op dit vlak telt elke minuut. En dat in de positieve zin.

Heb je geen idee wat je deze periode kan doen om je paard beter voor te bereiden op het voorjaar? Volg dan gratis mijn online masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard”.

Daar geef ik je een heleboel tips en inspiratie zodat jij met je paard aan de slag kan, zelfs tijdens de winterperiode.

Deelnemen is simpel: klik meteen hier om gratis in te schrijven en noteer meteen de datum in je agenda. Na je inschrijving ontvang je een e-mail met aanmeldlink, waarop je klikt bij de start van de masterclass. Zo makkelijk kan het zijn 😃

 

Klik hier en volg gratis deze masterclass

 

Wat leer je tijdens deze unieke masterclass?

De basis van wederzijds respect en vertrouwen tussen jou en je paard, zodat jij en je paard makkelijker gaan samenwerken vanuit een goede connectie en communicatie.

Bovendien ontdek je welke uitdagingen ervoor zorgen dat jij en je paard nog (net) geen superteam zijn. Na deze masterclass weet je wat te doen om samen met je paard een volgende stap te zetten naar een harmonieuze samenwerking.

Er komt geen opname van deze masterclass, ben jij er live bij?

Heb je nog vragen, mail me en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien