Er is weer een nieuwe maand gestart en de dagen worden aanzienlijk korter. Er valt ook weer wat meer regen, maar toch hoop ik dat je een leuke week had. En vooral: dat je uitkijkt naar een tof weekend.

Zelf heb ik de voorbije dagen een aantal lessen en trainingen gevolgd, zowel met mijn paarden als online. Ook al wil ik zo graag blijven verbeteren, het is soms confronterend om fouten te maken. Of gewoonweg al om te beseffen wat je allemaal nog niet weet.

Maar weet je, dat ervaart iedereen die wil bijleren. Het feit dat je wil blijven leren, verdient al een dikke pluim op zich.

Om mezelf – en misschien ook jou – nog even een hart onder de riem te steken, deel ik graag deze prachtige quote met je:

“Failure is not the opposite of success, it’s part of success.”
– Arianna Huffington –

Ik merk dat heel veel amazones tijdens trainingen bang zijn om fouten te maken. Nochtans zijn het net de fouten die je de kans geven om te groeien.

Waar ik nu sta met mijn paarden, in mijn werk en in mijn leven, heb ik bereikt door fouten te maken en vanuit die fouten te leren. Hoe meer fouten je durft maken, hoe sneller je leert. En hoe verder je komt.

Hierbij dus een oproep: laat jezelf niet afleiden door die mogelijke fouten (we maken er toch) en werk stap voor stap verder aan je doelen.

Ben jij ook iemand die steeds wil verbeteren? Volgende week donderdag organiseer ik een gratis online masterclass, waar je ontdekt hoe jij en je paard nog beter kunnen samenwerken.

Schrijf je meteen in via deze link: Inschrijven online masterclass

En nu: tijd voor een fantastisch weekend. Tot binnenkort!