Heerlijk die lange zomeravonden en ideaal om te genieten van een ontspannen buitenrit met je paard om de dag fantastisch af te sluiten.

Toch kan de meerderheid van de paardenmensen hier enkel van dromen. Niet alle paarden zijn rustig op een buitenrit en daar wil ik heel graag iets aan veranderen.

Onlangs gaf ik een toffe masterclass (schrijf je HIER in voor de volgende editie) voor een groep leuke paardenmensen die ervan dromen om veilig en ontspannen op buitenrit te gaan met hun paard. In de eerste plaats is het mijn doel om deelnemers te inspireren. Hen motiveren om erin te geloven dat het ook met hun paard mogelijk is.

Klopt, het vraagt wat van je. Het lukt niet vanzelf en het kan ook een hele tijd duren. Maar als het echt je grote paardendroom is, dan is het de moeite om ervoor te trainen.

Yep, ik gebruik bewust het woord ‘trainen’. Zelfs voor een ontspannen buitenrit zijn er manieren om je paard te trainen en zo goed mogelijk voor te bereiden in je eigen weide of piste.

Heb je de masterclass gemist en wil je toch weten hoe jij een stap dichter komt bij je paardendroom, stuur me dan een e-mail (klik hier) en ik neem contact met je op.

Want ik gun jou en je paard ook het fantastische gevoel van een lange buitenrit op een mooie zomeravond.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!