Binnenkort staat er iets supercool op het programma! Klik meteen hier

 

Ben jij ook zo iemand die bij andere combinaties wel ziet wat er speelt, maar twijfel je steeds bij je eigen paard? Dan heb jij ook last van het “eigen paard syndroom”.

Wees gerust, je bent niet alleen en gelukkig is er ook wat aan te doen. In deze video (klik hier) deel ik tips hoe je het voor jezelf (én je paard) veel makkelijker maakt 😉.

De kans is groot dan het “eigen paard syndroom” je dan ook vaak in de weg zit om je paardendoelen te bereiken. Wat is trouwens jouw ultieme paardendoel? Je mag het me laten weten per e-mail, ik ben heel benieuwd.

Voor velen is hun ultieme paardendoel gewoon ontspannen op buitenrit gaan met hun paard. In de praktijk merk ik dat het helemaal niet zo ‘gewoon’ is. Dit is voor ontzettend veel combinaties een grote uitdaging op verschillende vlakken.

Of misschien wil jij wel gewoon rustig met je paard kunnen rijden, vanuit een gevoel van echte connectie en samenwerking? Dat is alleszins ook een van mijn doelen.

Spijtig genoeg merk ik ook dat veel paardenmensen die doelen snel in de kast stoppen, omdat ze ergens vastlopen. En dat is zo jammer! Echt, voor alles is er een oplossing. Het vraagt soms enkel wat creativiteit om er via een andere weg te komen.

Als ik kijk naar de resultaten van de leden van mijn community, zie ik elke keer weer hoe mooi het is als mens en paard plezier hebben van elk klein stapje naar dat doel. Ze maken elke week vooruitgang, doordat ze een duidelijk PLAN hebben.

Dus ja, ik weet zeker dat ook jij je paardendoel kan bereiken met een concreet plan. En daar kan ik je bij helpen op een hele leuke en makkelijker manier. Hoe dan?

Klik hier en ontdek “Jouw volgende stap naar je ultieme paardendoel”

Daar leer ik je de 3 pijlers om een relatie met je paard te bouwen vanuit connectie, harmonie en een goede samenwerking. Je weet wat te doen als je paard niet luistert (en ook waarom je dat doet).

En misschien wel het belangrijkste: ik leer je omgaan met het “eigen paard syndroom”. Of met andere woorden: je gedrag en attitude hebben een invloed op het gedrag van je paard en ik help je om dat op een efficiënte manier in te zetten.

Bovendien draait deze online training volledig om jouw vragen, zodat je aan het einde een concreet stappenplan hebt naar je paardendoel. En dan is het aan jou en je paard om dat ook te DOEN.

Klik hier en reserveer meteen je plaats!

Heb je vragen, stuur me een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk er echt naar uit om jou te helpen de volgende stap te zetten naar je ultieme paardendoel. 😃

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!