Begin deze week was het werelddierendag, heb jij dat gevierd met je paard?

Ik vind het leuk dat onze dieren een eigen feestdag hebben en extra aandacht krijgen, maar voor mij mag het elke dag wel werelddierendag zijn.

Hoe mooi zou het zijn dat alle dieren veilig en gelukkig leven, zonder dierenleed. We kunnen niet de hele wereld redden, maar jij en ik hebben wél impact voor onze eigen dieren en omgeving.

Dus ik stel voor om zelf elke dag werelddierendag te houden en anderen te inspireren om ook op een respectvolle en liefdevolle manier met hun dieren om te gaan.

Wil je misschien toch werelddierendag op een speciale manier vieren met je paard, maar heb je geen idee hoe? Ik heb een leuke tip voor je 😁

Op zaterdag 15 oktober organiseer ik de clinic “ulTEAME harmonie en connectie met je paard tijdens je training” in Lille (België, vlakbij Turnhout).

Een super leerrijke dag die tegelijk ook nog eens quality time brengt voor jou en je paard. Wat wil je nog meer om werelddierendag te vieren.

Die dag leer je hoe jij de trainingen met je paard opbouwt vanuit ontspanning en connectie, zodat jullie steeds meer samenwerken als een echt team.

Echt een waardevolle dag waarbij jij en je paard de tips en tricks kennen om ook thuis de training te starten en te eindigen met een ontspannen paard.

Deelnemen kan met je eigen paard, zonder paard (als toeschouwer) of met een van mijn lespaarden. De plaatsen zijn beperkt, reserveer dus meteen jouw ticket als je erbij wil zijn. Wij zorgen voor alles, inclusief lunch en drank.

Deze clinic is ook voor paarden die nog niet gestart zijn in het zadel. Alle oefeningen kan je zowel doen op de grond als in het zadel.

Doe je mee op 15 oktober?

 

Ja super, ik doe heel graag mee samen met mijn paard 😃

 

Wil je graag deelnemen als toeschouwer (zonder paard), klik dan hier.

Heb je nog vragen of twijfel je of deze clinic de juiste keuze is voor jou en je paard, stuur me een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten tijdens een van onze volgende clinics 🤗

Ben je benieuwd wat er in oktober nog meer op het programma staat, klik dan meteen hier voor de agenda.

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien