Bekijk hier een video over dit onderwerp

 

Van de vele vragen die paardenmensen me stellen, zijn de meesten samen te brengen onder dezelfde categorieën. Dat heeft me even doen nadenken hoe ik die antwoorden voor een groter publiek kan brengen.

In deze blog geef ik je een overzicht van de mogelijkheden om ook op jouw paardenvragen een antwoord te geven.

De belangrijkste plek om antwoorden te vinden, zijn mijn social media kanalen en dan in de eerste plaats mijn YouTube-kanaal. Daar deel ik fragmenten uit eigen trainingsvideo’s, podcast en vind je een antwoord op vele korte vragen.

Vele vragen over de omgang en inzicht in gedrag van je paard, heb ik gebundeld in gratis masterclasses die je online kan volgen:

(klik op de titel voor de datum en schrijf je meteen GRATIS in)

De eerste is een algemene verdieping van je paardenkennis die je een andere kijk geeft op het gedrag van je paard, de tweede is specifiek gericht hoe je paard voorbereiden op ontspannen buitenrijden.

Dan is er ook nog de community voor paardenmensen, boordevol oefeningen om de samenwerking, band en communicatie met je paard te versterken. Dat zowel op de grond als in het zadel. Bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens de maandelijkse live Q&A zelf je specifieke vragen te stellen.

Nu gebeurt het wel eens als mensen me om hulp vragen, dat ik zelf deze vraag aan hen stel: “Kan je fysieke klachten van je paard uitsluiten?”. Zelf ben ik namelijk geen dierenarts, ik richt me op het gedrag en de samenwerking tussen mens en paard.

Voor dat fysieke aspect zijn er andere experts. Net daarom heb ik de handen in elkaar geslagen met Tine Indekeu. Zij is osteopaat en levert fantastisch werk om fysieke klachten bij paarden te ontdekken en te behandelen.

Op die manier brengen we deze 2 werelden samen, namelijk enerzijds fysiek en gezondheid van paarden en anderzijds gedrag en training. En dat tijdens een workshop “in het echt” op zaterdag 16 oktober in Westerlo (provincie Antwerpen).

Tijdens deze workshop “Optimaliseer in 5 stappen de gezondheid en resultaten van je paard” komen onder andere deze onderwerpen aan bod:

  • pijnherkenning
  • voeding en gebit
  • paardengedrag
  • veiligheid
  • paardvriendelijk trainen

Verwacht een ontzettend boeiende en leerrijke dag. Wij zorgen voor lunch, drank en demopaarden. De snelle beslissers doen mee aan 67€ in plaats van 97€.

Wil je meer info, stuur me dan een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Van harte welkom en ik kijk er naar uit je “in het echt” te ontmoeten.

Geniet van je weekend en tot binnenkort!

Klik hier en word lid van de community