Hoe hou jij jezelf en je paard koel op deze hete zomerdagen?

Zelf pas ik zo goed als het kan mijn planning aan om de buitenactiviteiten ‘s morgens vroeg of ‘s avonds te doen. En verder heb ik een sprayfles met heerlijk fris water en een geheim ingrediënt.

Echt super verkoelend en ik kan het zowel voor mezelf als voor mijn paarden gebruiken. Benieuwd wat het is? Mail me en ik deel je mijn ontdekking 😉.

Alleszins heeft dat warme weer toch ook wel een grotere invloed op mezelf dan ik zou willen. Hoe zit dat met jou, heb jij evenveel energie als op andere dagen?

Wat je altijd kan doen op deze hete dagen: werken aan het vertrouwen tussen jou en je paard. Naar mijn voorkeur dan ‘s morgens of ‘s avonds in de schaduw.

Je wil zo graag het volledige vertrouwen van je paard winnen, waarbij je paard alles doet wat je vraagt, zonder aarzelen.

Helaas merk ik dat veel paardenmensen ook zelf weinig vertrouwen hebben in hun paard. Vaak is dit de start van een vicieuze cirkel vol frustratie. Een soort “de kip of het ei” verhaal. Gelukkig kan je ook daar iets aan doen.

Vertrouwen tussen mens en paard is een van de grote onderwerpen in mijn masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard”, die je binnenkort weer helemaal gratis kan volgen.

Deelnemen is simpel: noteer de datum in je agenda en klik meteen hier om je gratis in te schrijven. Je ontvangt een e-mail met aanmeldlink, waarop je klikt bij de start van de masterclass. Zo makkelijk kan het zijn 😊.

Verlang jij ook naar een samenwerking met je paard zonder frustratie en vanuit een wederzijds vertrouwen? Dan nodig ik je van harte uit om gratis deel te nemen aan deze unieke masterclass.

Daar ontdek je de basis van dat wederzijds vertrouwen en wat je daarvoor nodig hebt, zodat jij en je paard makkelijker gaan samenwerken vanuit vertrouwen.

Schrijf je hier gratis in voor de masterclass “Zo vorm je een (h)echt team met je paard”.

Heb jij tips om makkelijker om te gaan met deze hete zomerdagen, ik hoor het graag.

Geniet van het mooie weekend en tot binnenkort!

 

Tip: bekijk onderaan de agenda, er staan binnenkort nog meer leerrijke cursussen op het programma voor jou en je paard. Heb je vragen, neem hier contact met me op.

 

Agenda

  • 23 augustus – Paard en essentiële oliën
    online minicursus van 20u00 tot 21u00
    klik hier voor info

  • 27 augustus – ulTEAMe harmonie en connectie met je paard tijdens je training
    workshop met of zonder paard van 9u30 tot 16u30 in Veghel (NL)
    klik hier voor info