Videocursus voor een positieve attitude

Leer hoe je in 4 stappen elk doel realiseert

Wat kan je verwachten?

 

  • bepaal concrete doelen
  • stel een realistisch stappenplan op 
  • ontdek waar uitstelgedrag vandaan komt
  • evalueer je vooruitgang en blijf in beweging
  • leer focus houden op je doel en positieve gedachten
  • inzicht in obstakels en overtuigingen hoe je die overwint
  • een leuke, enthousiaste en positieve boost die je motiveert

Wat verwacht ik van jou?

Kies een van je doelen en ga met deze videocursus aan de slag om het te realiseren. Stap voor stap voer je kleine acties uit, zodat je doel steeds dichterbij komt.

Deze videocursus geeft je inzicht in de uitdagingen waar iedereen mee te maken krijgt die een doel wil realiseren. Dankzij deze kennis heb jij alles in eigen handen om deze uitdagingen te overwinnen en je doel met succes te behalen.

Tenminste als je bereid bent om stappen te zetten, want het komt niet vanzelf. Maar ik garandeer je: als ik het kan, kan jij het ook!

Er is maar 1 verschil tussen een droom en een doel: een datum!

Sinds mijn kindertijd droom ik ervan om in vrijheid met paarden te rijden: zonder zadel, zonder hoofdstel, gewoon helemaal in harmonie. Ik geloof dat dit het ideaalbeeld is voor veel paardenmensen.

Als kind oefende ik vaak zonder zadel, letterlijk met veel vallen en weer opstaan. Gelukkig wordt doorzetting beloond en rijd ik ondertussen bijna moeiteloos zonder zadel. De controle houden zonder teugels was echter een hele andere uitdaging…

Aangezien de aanhouder wint, heb ik naar manieren gezocht om het hoofdstel weg te laten. Met de juiste technieken (o.a. natural horsemanship) en veel geduld, is ook dat me gelukt. Yes, weer een droom waargemaakt!

En weet je wat het mooiste is?

Ook jij kan jouw dromen waarmaken! Het is een kwestie van focus, doorzetten en in beweging blijven. En daarmee help ik jou heel graag met deze videocursus “Leer hoe je in 4 stappen elk doel realiseert”.

Hoe komt het dat slechts een handvol mensen hun dromen waarmaken?

Eigenlijk is het simpel. Veel mensen beginnen ergens aan, maar zetten niet door. Ze geven het op, vaak veel te snel. Andere mensen beginnen er helemaal niet aan, want het kost te veel moeite. Het komt echter niet vanzelf, dat zou net te gemakkelijk zijn. Maar hoe dan wel?

Ik geloof dat jij je droom kan waarmaken, net zoals ik dat heb gedaan. Zet de eerste stap en blijf stappen, hoe klein je stapjes ook zijn. In beweging blijven is waardoor je resultaten bereikt. Stilstaan is geen optie als je dromen wil realiseren.

Dorien is een inspirerende, motiverende dame. Haar online cursus is prachtig in mekaar gestoken. De video’s zijn super goed uitgelegd, heel duidelijk en overzichtelijk. Je wordt stap voor stap begeleid om een planning te maken om naar je doel te gaan. Heb je vragen, ze staat steeds klaar. Dankbaar dat ze op mijn pad is gekomen.
Arianne

Ik vind Dorien een zeer inspirerend iemand. Haar motivatie en inspiratie geven je enorm veel enthousiasme om je leven in handen te nemen, weer te durven dromen en te werken aan je geluk. De cursus heeft me bewust gemaakt het mezelf niet te moeilijk te maken. Het is een super ervaring en geeft de nodige inspiratie om verder te gaan.
Ellen

Want jij weet heel goed wat je wil en je bent klaar om er helemaal voor te gaan. Toch besef je dat jijzelf degene bent die je nu tegenhoudt. Je weet wat nodig is om je droom waar te maken, je hebt enkel moeite om te starten.

Misschien ontbreekt de motivatie om die essentiële stappen effectief te zetten. Je hebt een stok achter de deur nodig, zodat je woorden omzet in daden. Je zoekt iemand die je helpt om focus te houden, zodat je eindelijk doet wat nodig is om jouw droom waar te maken.

Ben je klaar om te starten?

Your past doesn’t equal your future.

– Tony Robbins –

Het is mijn wens dat ook jij je dromen waarmaakt. Ik geloof dat jij een enorm potentieel in je hebt om alles te bereiken waar je van droomt.

Als het gaat over dromen waarmaken, heb ik zelf een mooie weg afgelegd. Een weg met vallen en opstaan, fouten maken en bijleren, soms zelfs letterlijk bloed, zweet en tranen. Maar ik heb het wel gedaan. Als ik het kan, kan jij het ook!

Wat ik de voorbije jaren heb geleerd en toegepast, heb ik voor jou samengevat in een praktische videocursus. Ik leer je wat voor mij werkt en welke structuur ik gebruik om steeds weer nieuwe doelen te realiseren. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en tips, die ook jou helpen om je dromen waar te maken.

Het resultaat van deze videocursus:

 

  • nieuwe motivatie om de nodige acties te nemen
  • een duidelijk stappenplan om je doelen te realiseren
  • leer hoe je vol vertrouwen stopt met jezelf te saboteren

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

– Walt Disney –

Wil je meteen aan de slag?

1. Kies voor de videocursus met of zonder een individuele coachingssessie.
2. Klik op de juiste knop hierboven om je te registreren.

Heb je nog vragen of maak je graag even vrijblijvend kennis?

1. Contacteer me per e-mail: contact@dorienlambrechts.com
2. Stel je vraag of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Misschien ben jij klaar om een niveau verder te gaan? Reserveer dan je plaats voor een intensief begeleidingstraject.

Videocursus - zelfstandig

Start zelfstandig met de videocursus “Leer hoe je in 4 stappen elk doel realiseert” en ontvang 4 modules + het digitaal werkboek.

Met Dorien werken is een geschenk. Ze is tegelijkertijd zacht en krachtig net als de paarden waar ze mee werkt. Ze geeft je inzichten op een manier die je nooit verwacht had. Weet de vinger op de wonde te leggen zonder je pijn te doen. Ze geeft je het vertrouwen om te gaan in de richting van je dromen. Ze is een voorbeeld voor velen.

Lieve

Videocursus doelen realiseren coaching

Volg de videocursus “Leer hoe je in 4 stappen elk doel realiseert” en ontvang 4 modules + het digitaal werkboek + een individuele coachingssessie. 

Want het is mijn wens dat ook jij al je doelen en dromen realiseert.

– Dorien Lambrechts –