Klik hier als jij ook uren kan praten over paarden

Eerder deze maand had ik een groepsgesprek via Zoom met enkele dames van mijn community voor gepassioneerde paardenmensen. Ze hadden dit gesprek als bonus omdat zij de eersten waren die lid zijn geworden in juni.

Het was een heel open gesprek, waar boeiende paardenvragen werden gesteld en we allen onze ervaringen deelden. De tijd vloog voorbij alsof het niets was. Onze conclusie was unaniem dezelfde: hoe geweldig is het om samen te zijn met gelijkgestemden 😊.

Wat is er mooier dan samen ervaringen te delen als je dezelfde passie hebt?

Precies daarom heb ik de community opgericht: samen met andere gelijkgestemde paardenmensen blijven leren en elkaar inspireren. De motivatie die daardoor ontstaat is een fantastische bonus.

Zo had onlangs iemand de moed om een eerste video te delen waarbij ze een oefening had gefilmd met haar paard en al snel kwam de volgende video. Is dat niet geweldig om elkaar op die manier te motiveren?

Dit maakt mij echt ontzettend blij. De verbinding, de samenhang en de warmte in deze groep is gewoon fantastisch. Iedereen kan gewoon zichzelf zijn met haar eigen doelen en uitdagingen.

Je voelt de steun van de anderen en dat is wat het zo speciaal maakt. En dat maakt dat we elkaar ook zo motiveren om te blijven werken aan een sterke band en duidelijke communicatie met onze paarden.

Kan jij ook uren praten over paarden maar heb je niet meteen iemand waarmee je dat kan? Ook deze maand organiseer ik een gesprek via Zoom met de eerste 5 nieuwe leden van de community in juli. De inschrijvingen zijn open sinds gisteren en er is nog 1 plekje vrij.

Wil jij kans maken op de laatste plaats voor deze boeiende babbel, klik dan snel hier en sluit je aan bij onze prachtige community voor gepassioneerde paardenmensen.

Ik kijk er alvast naar uit om je te verwelkomen in onze groep en wie weet ontmoeten we elkaar live tijdens het Zoom-gesprek.

Geniet van de tijd met je paard, maak er een geweldig weekend van en tot binnenkort!