Nog een kleine winterprik voordat het echte lenteweer aanbreekt. Een heerlijke periode om samen met je paard op buitenrit te gaan na een intense training of gewoon als ontspanning.

Mijn vraag aan jou: is je paard klaar om veilig op buitenrit te gaan?

De meerderheid van de ruiters die ik spreek, bekennen dat dit helaas geen optie is met hun paard. En toch kriebelt het ook bij hen ontzettend hard om naar buiten te gaan als de zon weer schijnt.

Ze kijken dan ook heel verbaasd wanneer ik vertel dat ze hun paard daarvoor kunnen trainen. Naar mijn mening is het echt de moeite waard, omdat je paard daardoor op andere gebieden meer vertrouwen krijgt.

Hoe geweldig zou het zijn als je paard minder kijkerig is in het springparcours? Of zich niets aantrekt van het enge juryhokje, vlaggen of spandoeken langs de ring?

Allemaal voordelen die je dit soort training als bonus er bovenop krijgt.

Waarvan is die training dan precies opgebouwd?

De 7 grote pijlers bespreek ik volgende week tijdens de masterclassIn 7 stappen veilig en ontspannen op buitenrit“.

Volg deze gratis vanaf 20u00 (klik hier voor de volgende editie), het einde is voorzien rond 21u15. De uitzending is live, stel gerust je paardenvragen via de chatbox.

Er komt geen opname, reserveer deze datum dus meteen in je agenda zodat jij weet op welke manier je jouw paard traint om vol vertrouwen op buitenrit te gaan.

Klik meteen hier en schrijf je gratis in voor deze masterclass

Wil je liever begeleiding “in het echt”? Je hebt de mogelijkheid om op mijn locatie samen met je paard op training en logement te komen. Mail me voor meer info 😉

Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!

Enthousiaste groeten,

Dorien