Het jaar is bijna ten einde. Wat is het snel voorbijgegaan… Ook al was het een enorm bizar jaar, toch hebben we genoten van vele mooie momenten. En ik hoop van harte dat het net voor jou zo is.

Ook de feestdagen zullen niet hetzelfde zijn, maar toch hoop ik dat je enkele mooie dagen in het vooruitzicht hebt. En laat ons allen hopen dat volgend jaar weer veel beter, makkelijker en socialer is.

Zoals de voorbije jaren stuur ik ook dit jaar enkel digitale kerstkaarten. Het geld dat we hiermee uitsparen, gaat integraal naar de “Stichting voor paarden in nood”.

Ben je nog op zoek naar een ideaal eindejaarscadeau voor jezelf en je paard? Start het nieuwe jaar vol focus en gun jezelf en je paard een privé clinic op jouw locatie. Tijdens deze exclusieve sessie begeleid ik jou en je paard gedurende 3 uur en leggen we de basis van jouw paardendoel voor 2021.

Tot en met 31/12/2020 krijg je 21% korting. Dit is een unieke en eenmalige kans, maak er dus gebruik van. Aangezien dit mijn persoonlijke aandacht en tijd vraagt, zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Reserveer meteen je eigen privé clinic en dan help ik jou en je paard tijdens een intensieve individuele sessie van 3 uur op weg om samen een fantastisch team te vormen.

Bovendien krijg je er een online coachingssessie bovenop als bonus. Klik hier en maak meteen gebruik van deze mooie kans. 

Ik wens je een prachtige kerst en een fantastisch eindejaar. Tot volgend jaar!

dorien lambrechts - gezellige feestdagen en fantastisch 2021