Heb je de masterclass gemist en wil jij een persoonlijk antwoord op je paardenvraag: Klik meteen hier

 

 

Hoe zou het voor jou voelen als jij een supersterk team vormt met je paard?

Deze vraag stel ik meestal als ik nieuwe paardenmensen ontmoet. En vaak krijg ik een antwoord zoals dit: “Ik wil zo goed mogelijk samenwerken met mijn paard met zo weinig mogelijk frustratie aan beide kanten”.

Allereerst vind ik het prachtig dat “beide kanten” benoemd worden. Want ja, zelf heb je een heel groot aandeel in de relatie met je paard. Bovendien kan ook je paard zich gefrustreerd voelen als hij/zij zich niet begrepen voelt.

Werk je samen met je paard als een team, dan voel je elkaar aan. Je begrijpt elkaar en hebt een manier om te communiceren. Dus hoe beter jullie elkaar begrijpen, hoe makkelijker en daardoor leuker voor jou én voor je paard.

Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Het is met andere mensen al niet evident om een sterk team te vormen en met paarden spreek je dan zelfs nog niet dezelfde taal. Vandaar is het essentieel om een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen met je paar, zodat jullie op dezelfde lijn komen.

Stel dat jij en je paard echt een superteam zijn, wat zouden jullie dan samen doen of kunnen? Wat is jouw ultieme droombeeld als jij een superteam zou zijn met je paard?

Daar ben ik echt benieuwd naar, wil je dat met me delen? (klik hier en mail me)

Ik geloof namelijk dat (bijna) alles mogelijk is. Yep, ook met jouw paard. En dat zelfs zonder frustratie.

Mijn tip: zet zelf de eerste stap om je paard te leren begrijpen en laat je verrassen door het resultaat. Het initiatief voor een mooie samenwerking ligt bij jou, maar weet dat je paard 3 stappen in jouw richting zet voor elke stap die jij doet richting je paard. En dit bedoel ik vooral figuurlijk 😁.

Welke eerste stap dan?

Klik hier en ontdek “Jouw volgende stap naar je ultieme paardendoel”

Binnenkort geef ik een hele waardevolle online workshop voor een kleine groep paardenmensen die heel graag de eerste stap willen nemen in de richting van hun grote paardendoel.

Daar leer ik je de 3 pijlers om een relatie met je paard te bouwen vanuit connectie, harmonie en een goede samenwerking. Je weet wat te doen als je paard niet luistert (en ook waarom je dat doet).

En misschien wel het belangrijkste: je gedachten en attitude hebben een invloed op het gedrag van je paard en ik help je om dat op een efficiënte manier in te zetten.

Bovendien draait deze online training volledig om jouw vragen, zodat je aan het einde een concreet stappenplan hebt naar je paardendoel én een stevige dosis achtergrondkennis. En dan is het aan jou en je paard om dat ook te DOEN.

Een vorige deelnemer gaf dit als reactie:

“Je uitleg en tips zijn heel praktisch zodat je ermee aan de slag kan. Het zorgt dat de basis goed komt in de relatie paard – mens.”

 

Wil jij concrete tips die passen bij de situatie van jou en je paard, klik dan meteen hieronder en reserveer meteen je plek voor “Jouw volgende stap naar je ultieme paardendoel”.

Ja, ik ben klaar voor actie en DOE mee (klik hier)

 

Volg de online workshop, deel je paardendoel, stel je vragen en we maken samen een concreet stappenplan zodat jij en je paard samen aan de slag kunnen. Want zonder actie, geen resultaat 😉.


Heb je vragen, stuur me een e-mail en ik neem contact met je op. Met veel plezier help ik je om de volgende stap te zetten naar je ultieme paardendoel.


Maak er een fantastisch weekend van en tot binnenkort!